AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

NUBIAN Self Tan balzsam 200 ml

Termékkatalógus
NUBIAN Self Tan balzsam 200 ml
1,0 1 értékelés
Önbarnítós testápoló - bronzos ragyogást kölcsönöz a bőrnek, könnyű felhordás és elkenés, nem foltosodik, természetes szín, homoktövis olajjal, 200 ml - 10 450 Ft/1 l
Kód:  OPA248 Termékszám:  8586000085138

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NUBIAN Self Tan balzsam 200 ml

Ha szépen lebarnult bőrre vágysz, de a hosszú ideig tartó napozás nem tesz jót neked, akkor a NUBIAN Self Tan önbarnító testápolót egyenesen imádni fogod. Gyorsan működik, és gyönyörű bronzos árnyalatot ad a bőrödnek. A balzsam könnyen felvihető és eloszlatható, így használata után nem maradnak csúnya foltok a testeden. Homoktövisolaj-tartalmának köszönhetően pedig ápolja a bőrt. A NUBIAN testápolóval minden nap élvezheted a tengerparti nyaralásokat idéző, napbarnított bőrt. 

A NUBIAN Self Tan 200 ml-es önbarnító balzsam főbb jellemzői 

  • NUBIAN Self Tan testtej a gyors barnulás érdekében 
  • A balzsam természetes színt hoz létre
  • Könnyen felvihető és kenhető 
  • Nem képez foltokat 
  • A NUBIAN Self Tan nem nyújt védelmet a napsugárzás ellen 
  • Homoktövisolajat tartalmaz

Hatóanyagok: 

  • Homoktövis olaj - természetes béta-karotinban és vitaminokban gazdag olaj. 
  • DHA Bronze Effect - fokozatosan tonizálja, javítja és egységesíti a bőr tónusát. 
  • Eritrulóz - segít természetes és intenzívebb árnyalatú barnaságot létrehozni. 

Alkalmazás:
Javasoljuk, hogy a balzsam felvitele előtt alkalmazz testradírt, különösen azokon a területeken, ahol a bőr vastagabb (könyök, térd). Ezután egyenletesen, vékony rétegben vidd fel az önbarnító balzsamot a megmosott és megszáradt bőrre. Az alkalmazás után alaposan moss kezet. Hagyd, hogy a balzsam beszívódjon a bőrbe, mielőtt felöltözöl. Használd naponta 1-2 alkalommal a kívánt barnaság intenzitásától függően. Nem hagy érintkezési foltot a ruházaton. A termék nem nyújt védelmet a napfény ellen. 

Összetétel:
Aqua, C12-15 alkyl benzoate, Paraffinum liquidum, Dihydroxyacetone, Ethylhexyl palmitate, Glycerin, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Cetearyl alcohol, Hippophae rhamnoides fruit oil, Erythrulose, Dimethicone, Sodium polyacryloyldimethyl taurate, Hydrogenated polydecene, Trideceth-10, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUBIAN Self Tan balzsam 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUBIAN Self Tan balzám 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUBIAN Self Tan balzam 200 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ