AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NUK cumi Nature Sense, M méret

Termékkatalógus
NUK cumi Nature Sense, M méret
1,0 1 értékelés
Etetőcumi - szilikon, újszülötteknek ajánlott, újszülött cumi és hasfájást csökkentő, átfolyási sebesség: közepes
Kód:  BABY6341 Termékszám:  4008600279440 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NUK cumi Nature Sense, M méret


Az élet első hónapjaiban különösen kiemelt figyelmet szentelünk a gyermekeinknek. Ennek a figyelemnek szerves részét képezi az etetés is, különösen ha a szoptatásról az üvegből ivásra kell éppen áttérni, ami néha igazi kihívást jelenthet az anyáknak. Annak érdekében, hogy ebben az időszakban a legnagyobb támogatást kapd, a természet által hagytuk magunkat inspirálni és az anya mellbimbójához annyira hasonló cumit fejlesztettünk ki, mint még soha: ez a NUK Nature Sense cumi. Az az újítás, hogy több kis lyuk egy nagy helyett biztosítja csecsemőd számára a könnyed és természetes áramlást. Így a gyermek kényelmesen és biztonságosan érzi magát, ezzel segítve a cumisüveg könnyebb elfogadását. 



A NUK Nature Sense cumi főbb jellemzői

  • A számos kis lyuk a cumin egyenletes és természetes áramlást biztosít, hasonlóan az anya mellének csatornáiból jövő tejéhez
  • Széles és rugalmas támaszték az ajkaknak a cumi rendkívül finom zónájával, hasonló anya mellbimbójához
  • Az innovatív kólika elleni furat megakadályozza a levegő benyelését
  • 0-6 hónapos korú gyermekek számára, M (hat kis lyuk a mesterséges bébiételhez), nem tartalmaz BPA-t
  • Alkalmas minden NUK Nature Sense cumisüveghez
  • 2 db a csomagban

A természet ihlette: mi teszi ezt a cumit olyan különlegessé?

Nem számít, hogy csak pótlást akarsz adni a szoptatás mellett, vagy végleg be akarod fejezni a szoptatást - sok gyereknek okoz problémát a cumisüvegre való áttérés. És pontosan itt lépnek be a képbe a NUK Nature Sense cumik: néhány apró lyuk biztosítja a tej áramlását ugyanúgy, mint az anya tejcsatornáiban, ahogy a gyermek a tej sima és természetes áramlását élvezi, valamint a kényelmes és természetes szívást az ajkak extra széles támogatásának köszönhetően. Az innovatív kólika elleni nyílás lehetővé teszi a szünetek nélküli természetes ivást és így megakadályozza a levegő benyelését. A cumi rendkívül puha zónája rugalmas és alkalmazkodik az ajkakhoz, hasonlóan a mellbimbóhoz.


Ez a cumi az etetésnél sok örömöt okoz nem csak a csemetédnek, hanem neked is. Innovatív termékünket hasznosíthatja az egész család. A közelség, amit az anya szoptatás közben érez, mostantól nem csak az anya privilégiuma - a NUK Nature Sense cumival ebben a közelségben részesülhet akár az apa, fivérek, nővérek, nagyszülők vagy a barátok is. És eközben az anya élvezheti a páratlan és jól megérdemelt pihenés pillanatait.



Tökéletes kombináció: Nature Sense cumi és cumisüveg

A cumi, amelyet erősen ajánlanak az anyák, szülésznők vagy gyermekgyógyászok, három különböző változatban (S, M és L) hozzáférhető - ideális anyatejhez és sűrűbb folyadékhoz is. A gyermek növekedésével nagyobb méretű cumit kell választanod a kínálatból. A 0-6 hónapos és 6-18 hónapos tartományon belül lehet különbözőket választani. A NUK Nature Sense cumik és a mindegyikhez illő NUK Nature Sense cumisüvegek egyszerűen verhetetlen csapatot alkotnak. A cumisüvegből való etetés még soha nem volt ilyen egyszerű! Járj egy lépéssel előbbre, és győződj meg róla magad!

Paraméterek

Ajánlott ettől a kortól
0 hónapos kortól Kész!
Átfolyás
Közepes Kész!
Üveg tulajdonságai
Kólika elleni Kész!
Cumi tulajdonságai
Alkalmas újszülöttek számára Kész!
Típus
Újszülött cumis, Kólika elleni Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
0 hónapos kortól Kész!

Etetőcumi

Átfolyás
Közepes Kész!

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai
Kólika elleni Kész!
Cumi tulajdonságai
Alkalmas újszülöttek számára Kész!

Típus

Típus
Újszülött cumis, Kólika elleni Kész!

Alkalmas

Alkalmas
Tej Kész!

Anyag

Anyag
Szilikon Kész!

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUK cumi Nature Sense, M méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK savička Nature Sense od 0. měs., velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUK cumlík Nature Sense, veľkosť M.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ