A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Bugyipelenkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Eldobható
(143)
Terpeszpelenka
(92)
Pelenka külső
(26)
Úszópelenka
(21)
All in one (AIO)
(8)
Méret
1
(18)
2
(14)
3
(18)
4
(43)
5
(36)
Gyermek min. súlya
2 kg
27 kg
-
Gyermek max. súlya
5 kg
43 kg
-
Darabszám
1 db
240 db
-
XXL balení
Igen
(42)
Nem
(212)

A bugyipelenka, vagy más néven nadrágpelenka nemcsak azért népszerű választás, mert megkönnyíti és meggyorsítja a pelenkázást, hanem azért, mert a baba számára is tökéletes kényelmet nyújt. Nem számít, hogy eldobható pelenkát használsz, vagy a hagyományosabb textilpelenkát részesíted előnyben, néhány bugyipelenkát mindkét esetben érdemes beszerezned. Milyen típusú bugyipelenkák találhatók a piacon, és hogyan kell őket használni? Tanácsot adunk.

Tovább

Bugyipelenka - Mikor és miért érdemes használni?

A bugyipelenka legnagyobb előnye a praktikusság. Különösen fontos ez akkor, amikor a gyermek már tud járni, ugyanakkor a bugyipelenka újszülöttek és kisbabák esetén is számos előnyt biztosít. A pelenka bugyi cseréje gyorsabb, mint az egyéb pelenka típusok esetén, és egészen addig használható, amíg a baba teljesen bilire nem szokik. Nézzük, milyen előnyöket kínál a bugyipelenka csecsemők és a kisgyermekek estén is.

  • A bugyi pelenka ugyanolyan könnyen és gyorsan cserélhető, mint egy valódi bugyi
  • A bugyipelenkák kényelmesek, és semmilyen módon nem korlátozzák a gyermek mozgását
  • A bugyi pelenka ideális a bilire szoktatáshoz, mivel gyorsan lehúzhatóak
  • Textilpelenka használatakor  is a bugyi pelenka elengedhetetlen a könnyű és gyors pelenkázáshoz

Bugyipelenka - Milyet válasszunk?

Mint minden pelenkánál, a bugyipelenka esetén is többféle típus közül választhatsz, attól függően, hogy a praktikusságot, a környezetbarát gyártást és használatot, vagy egyéb tulajdonságokat helyezel előtérbe. A különböző bugyipelenka típusokat felváltva is használhatod különböző alkalmakra, például utazáshoz vagy úszáshoz.

Az eldobható bugyipelenka a legegyszerűbb megoldás

Az eldobható bugyipelenka a hagyományos eldobható pelenkák utódja, amely kiváló nedvszívó anyagból készül, és használat után a szemétbe dobható. Az legtöbb anya szívesen használja őket az egyszerű, gyors, és kényelmes használat és a könnyű ártalmatlanítás miatt, hiszen csak a szemétbe kell dobni őket.

A mosható pelenka külső mindig jól jön

A textilpelenkával használható mosható pelenka külső a pelenkát tökéletesen a helyén tartja, ugyanakkor mosható és újra használható, akárcsak a modern textilpelenkák. A bugyipelenka is megtartja a hőt, de a gyapjú pelenka külsők különösen alkalmasak télre.

Az AIO (All-in-One) bugyipelenka mindent egyben kínál

Az AIO (All-in-One) bugyipelenka könnyebbé teszi a pelenkázást, ha textilpelenkát használsz. Az a nagy előnye, hogy egyben kínálja a textilpelenkát, a pelenka betétet és a pelenka külsőt. Használat után az All-in-One bugyipelenka könnyen lehúzható és kimosható.

Léteznek AI2 (All-in-Two) bugyipelenkák is, amelyek kombinálják a bugyipelenkát (pelenka külsőt) és a formázott pelenka betétet (nedvszívó réteg). Használat után csak a nedvszívó réteget kell kimosni, míg a pelenka külsőt elég kiszellőztetni, és máris újra használható. A kevesebb mosás a bugyipelenka élettartamát is megnöveli, amely költségtakarékos megoldás.

Bugyipelenka - Terpeszpelenka az egészséges csípőért

A bugyipelenka egyik altípusa a terpeszpelenka, mely ortopédiai segédeszköz és bugyipelenka egyben. A terpeszpelenka a gyermek csípőjét megfelelő helyzetben tartja, így segíti egészséges fejlődését.

Bugyipelenka a vízben - Úszópelenka a kis búvároknak

A bugyipelenka másik altípusa az úszópelenka, amely biztosítja, hogy a legkisebb gyerekek is gondtalanul játszhassanak a vízben, mivel az úszópelenka rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik, így nem enged ki semmilyen folyadékot. További előnye, hogy a vízben nem duzzad meg, így a gyermek kényelmetlenség nélkül élvezheti a fürdés minden pillanatát. A vízben használható nadrágpelenka két változatban kapható.

  • Az eldobható úszópelenka előnye, hogy a speciális anyagának köszönhetően a vízben nem növekedik meg a térfogata, és rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik, így nem enged ki semmilyen folyadékot.
  • A textil úszópelenka szivárgásmentes PUL réteggel és finom hálóval rendelkezik a szennyeződések felfogására.

Bugyipelenka - Mekkora az ideális nadrágpelenka méret?

A bugyipelenka vagy nadrágpelenka különböző méretekben kapható, attól függően, hogy újszülött, csecsemő, vagy kisgyermekek számára készült. Elsősorban a gyermek tömege a mérvadó. Az újszülötteknek szánt pelenka bugyi 0-ás méretű, de a leggyakoribbak a 2-7-es méretek. A kívánt méret weboldalunkon a bal oldali paraméterszűrőben állítható be. Ha még nem tudod, milyen méretre van szükséged, az alábbi táblázat segít.

Bugyipelenka mérete A gyermek tömege
Bugyipelenka 0 2,5 kg-ig
Bugyipelenka 1 2,5–5 kg
Bugyipelenka 2 3–6 kg
Bugyipelenka 3 4–9 kg
Bugyipelenka 4 7–14 kg
Bugyipelenka 5 9–16 kg
Bugyipelenka 6 15–25 kg
Bugyipelenka 7 16 kg felett

Univerzális bugyipelenka? A textipelenka együtt nő a gyerekkel

Pelenka bugyi vásárlásakor általában választhatók textilpelenkák a baba súlyától függetlenül. Ezek tépőzárral vagy patentokkal rögzíthetők, így többnyire univerzális méretűek, hiszen könnyedén a gyermek méretéhez igazíthatók. Így a választás egyszerűbb, és a méret helyett nyugodtan figyelhetsz az anyag színére és mintáira.

Bugyipelenkák - Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkeznek?

Milyen további tulajdonságokkal rendelkezhetnek a bugyipelenkák (típustól függően)?

  • Bugyi pelenka parfüm és klóros fehérítő nélkül
  • Nedvességfelszívó csatornák
  • Nedvességfelszívó mikrogyöngyök
  • Nedvességjelző
  • Pelenkakiütés elleni védelem
  • Vízhatlan PUL réteg
  • Hipoallergén
  • Szagsemlegesítés

Bugyipelenka design

Az eldobható bugyipelenka kapható sima fehér vagy színes, mintás kivitelben. Bár az újszülöttek még nem érzékelik a dizájnt, a nagyobb gyerekek szeretik az érdekes színeket és mintákat. A textil bugyipelenkák általában színesek, s állatok vagy más karaktereket ábrázoló minták díszítik őket. Válassz gondosan, hiszen gyermeked hosszú ideig fogja használni őket.

Bugyipelenka akció - Hogyan vásárolj nadrágpelenkát olcsón? Válassz nagy csomagolást

Az ár nem csak a nadrágpelenka minőségétől függ, hanem a mennyiségétől is. Ha eldobható pelenka bugyit használsz, akkor érdemes megtekintened havi bugyipelenka csomagok kínálatunkat. Ugyan a textil bugyipelenkák drágábbak, de a készleted könnyen kiszolgálhat akár több gyereket is. Bugyipelenka akció kínálatunkban mindig a legjobb árakat találod.

i

Néha a választásban leginkább a többi vásárló véleménye segíthet. Bugyipelenka vélemények oldalunkon népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, és egyéb paraméterek alapján rangsoroltuk a termékeket. Itt azonnal meglátod a legnépszerűbb bugyipelenka típusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PAMPERS Night Pants 5 (22 db) Szállításra kész > 10 db
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, extra légáteresztő, parfümmentes, darabszám a csomagban: 22 db - 185,91 Ft/db
4 090 Ft

2.
PAMPERS Night Pants 4 (25 db) Szállításra kész > 10 db
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, extra légáteresztő, parfümmentes, darabszám a csomagban: 25 db - 163,60 Ft/db
4 090 Ft

3.
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, rögzítés módja: tépőzáras, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 102 db - 137,16 Ft/db
13 990 Ft

Még több
283 termék
PAMPERS Night Pants 5 (22 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 146×
PAMPERS Night Pants 5 (22 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, extra légáteresztő, parfümmentes, darabszám a csomagban: 22 db - 185,91 Ft/db
Szuper ár
4 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169287
PAMPERS Night Pants 6 (19 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,8 146×
PAMPERS Night Pants 6 (19 db)
Bugyipelenka - terpeszpelenka, eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, parfümmentes, darabszám a csomagban: 19 db - 215,26 Ft/db
Szuper ár
4 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169288
PAMPERS Premium Care Pants 4-es méret (114 darab) - Bugyipelenka
Típusok
4,8 120×
PAMPERS Premium Care Pants 4-es méret (114 darab)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, parfümmentes, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 114 db - 122,72 Ft/db
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4661
PAMPERS bugyipelenka, 3-as méret (204 darab) - Bugyipelenka
Típusok
4,9 583×
PAMPERS bugyipelenka, 3-as méret (204 darab)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, ergonómikus abszorbens mag, parfümmentes, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 204 db - 83,28 Ft/db
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4664
PAMPERS Premium Care Pants 3-as méret (144 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,8 120×
PAMPERS Premium Care Pants 3-as méret (144 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, rögzítés módja: tépőzáras, nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg, darabszám a csomagban: 144 db - 97,15 Ft/db
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4660
PAMPERS Harmonie 2-es méret (132 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 81×
PAMPERS Harmonie 2-es méret (132 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 2, gyermek súlya 4 - 8 kg, 132 darab a csomagban, parfümmentes, állatkás, Pampers Harmonie sorozat - 90,83 Ft/db
11 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169302
KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild - Öko pelenka
L XL
Típusok
5,0 15×
KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild
Öko pelenka - 8 – 13 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes
Szuper ár
3 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN302nad
PAMPERS Pants Premium Care 6 (31 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,9 63×
PAMPERS Pants Premium Care 6 (31 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, rugalmas szalag, extra légáteresztő, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 31 db - 225,48 Ft/db
6 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN468
PAMPERS Harmonie 4-es méret (160 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 81×
PAMPERS Harmonie 4-es méret (160 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 4, gyermek súlya 9 - 14 kg, 160 darab a csomagban, parfümmentes, állatkás, Pampers Harmonie sorozat - 121,81 Ft/db
19 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169304
4,8 12×
DADA Pants Extra Care 6 Extra Large (32 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 16 kg, nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg, hipoallergén, parfümmentes, klórmentes, darabszám a csomagban: 32 db - 140,31 Ft/db
4 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN315
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 5-ös méret (66 db) - Bugyipelenka
Típusok
5,0 19×
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 5-ös méret (66 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 66 db - 148,33 Ft/db
9 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21152
PAMPERS Pants Junior 5 (96 db) - Mega Box - Bugyipelenka
Típusok
4,9 162×
PAMPERS Pants Junior 5 (96 db) - Mega Box
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, dupla nedvszívó réteg, rugalmas szalag, extra légáteresztő, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 96 db - 148,85 Ft/db
14 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN058
PAMPERS Premium Care Pants 4 (58 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,9 12×
PAMPERS Premium Care Pants 4 (58 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 58 db - 172,24 Ft/db
9 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169290
PAMPERS Pants 7 (74 db) - Mega Pack - Bugyipelenka
Típusok
4,9 162×
PAMPERS Pants 7 (74 db) - Mega Pack
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, darabszám a csomagban: 74 db - 202,57 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8407
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 4-es méret (72 db) - Bugyipelenka
Típusok
5,0 19×
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 4-es méret (72 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 72 db - 134,58 Ft/db
9 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21143
GaGa's úszópelenka, színes bálnák - Úszópelenka
Típusok
4,6
GaGa's úszópelenka, színes bálnák
Úszópelenka - úszópelenka, Univerzális méretben, súlyhatár: 5 - 14 kg, vízhatlan PUL réteg, belső háló, patentok a méretállításhoz, darabszám a csomagban: 1 db
5 190 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12404
PAMPERS Pants 4 (66 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,7 12×
PAMPERS Pants 4 (66 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 66 db - 166,52 Ft/db
10 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN498
PAMPERS Pants 6 (48 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,7 12×
PAMPERS Pants 6 (48 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 - 18 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 48 db - 172,71 Ft/db
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN500
PAMPERS Night Pants 6 (4 × 19 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Night Pants 6 (4 × 19 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 76 db - 157,76 Ft/db
11 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169288s
PAMPERS Premium Care Pants 5-ös méret (102 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 120×
PAMPERS Premium Care Pants 5-ös méret (102 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, rögzítés módja: tépőzáras, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 102 db - 137,16 Ft/db
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4662
PAMPERS Night Pants 4 (25 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 146×
PAMPERS Night Pants 4 (25 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, extra légáteresztő, parfümmentes, darabszám a csomagban: 25 db - 163,60 Ft/db
Szuper ár
4 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169286
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 583×
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 152 db - 111,78 Ft/db
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN184
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 583×
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 176 db - 96,53 Ft/db
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN183
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 583×
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 14 - 19 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 132 db - 128,71 Ft/db
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN185

Bugyipelenkák

cikkA baba pelenkázása (tippek és trükkök) Nemrég vitted haza pici újszülöttedet a kórházból? Akkor gondolom, ki se látszol a kakis pelenkákból. Nemcsak a baba kényelme, hanem a fertőzések megelőzése érdekében is a lehető leggyakrabban tisztába kell tenni egy újszülöttet. Olvashatsz arról, hogyan kell pelenkázni...
Három anyuka tesztelte a Pampers Premium Care pelenkákat. Kettő közülük klasszikus, ragasztószalaggal ellátott pelenkát, egy pedig Pampers Premium Care Pants bugyipelenkát tesztelt. Mennyire voltak elégedettek a pelenkákkal? Tényleg olyan nagyszerűek, mint amilyennek a...
Pelenkatesztünk eredménye alapján könnyedén megtudhatod, hogy melyik a legjobb pelenka a kisbabád számára. Cikkünkben a baba súlya szerint külön kategóriákat találsz, így könnyen megtudhatod, akár azt is, hogy melyik a legjobb pelenka újszülötteknek, valamint azt, hogy...

Bugyipelenkák

A Bugyipelenkák kategóriában összesen 283 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bugyipelenkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bugyipelenkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bugyipelenkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bugyipelenkák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ