AD květen univerzal Akvizice ApF HU

OLD SPICE Original Szett

Termékkatalógus
OLD SPICE Original Szett
Férfi kozmetikai szett - tartalma: dezodor Body Spray, tusfürdő
Kód:  VBAL467 Termékszám:  8001841380445 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Original Szett

Az Old Spice egy mutatós és praktikus ajándékkészlet, amely nagyszerű választás azoknak a férfiaknak, akik szeretnék kihangsúlyozni erejüket és dominanciájukat. Burkolózz a férfias tusfürdő illatfelhőjébe és vedd fel a harcot az izzadás ellen a dezodor spray-vel. Az Original Set készletével semmi sem állhat az utadba.

Old Spice Original tusfürdő

Az Original tusfürdőt a férfi test felfrissítéséért és tisztaságáért tervezték. A generációkon át bizonyított eredeti illatával valóban kellemes tisztaságérzést és üdeséget kölcsönöz, emellett magabiztosságot nyújt a férfiaknak. A tusfürdő megtisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt. Akár 7 órán keresztül körbeleng az a férfias illat, amelyért a nők odáig vannak. Ezt a tusfürdőt olyan férfiak számára készítették, akik nagy gondot fordítanak a higiéniára és az illatukra a munkában, otthon vagy akár sportolás közben. Ez az egyedi illat úgy mutatja be a férfiakat, amilyenek valójában - bátornak, elszántak, vonzónak és férfiasnak. Élvezd a valódi férfiak számára készített illatot!

Az Old Spice Original tusfürdő főbb jellemzői

  • Felfrissíti és alaposan megtisztítja a férfi bőrt
  • Az Old Spice tusfürdőnek érzéki, férfias illata van
  • Az Old Spice Original tusfürdő hidratálja és táplálja a bőrt
  • A tusfürdő illata akár 7 órán keresztül tart

Használat:
Használd a nedves bőrre és gyengéden hagyd habozni. Alaposan öblítsd le a bőrt mosakodás után.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate, Limonene, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Old Spice Original dezodor spray

Az Old Spice Original dezodor spray igazán kellemes és üdítő illatot kölcsönöz, eddz akár otthon vagy egy konditerem kellős közepén, vagy légy akár más megpróbáltatást jelentő szituációban. Ez a csodálatos illat kihangsúlyozza a férfi magabiztosságot és felkelti a hölgyek méltán várt érdeklődését is. Minden bizonnyal lenyűgöz klasszikusnak számító illatával. A dezodorral garantáltan mindenki megőrzi a hidegvérét az általa nyújtott kellemes frissességgel.

Az Old Spice Original Dezodor spray legfontosabb jellemzői

  • Véd az izzadtságtól és a testszagoktól
  • Az Old Spice dezodor ellenáll bármilyen terhelésnek
  • Erős férfias illattal
  • Az Old Spice Original dezodor nem irritálja a bőrt

Használat:
Használd a hónalj bőrén és vigyázz arra, hogy ne kerüljön a szembe.

Összetétel:
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Cinnamal


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Original Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Original Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Original Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ