AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

OLD SPICE Original Travel Set

Termékkatalógus
OLD SPICE Original Travel Set
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmaz: stift dezodor, tusfürdő 2 az 1-ben, arcszesz, tusfürdő
Kód:  VBAL468 Termékszám:  8001841379845 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Original Travel Set


A gyönyörű és praktikus ajándékcsomagba bújtatott Old Spice nagyszerű választok minden férfi számára, aki szereti megmutatni hatalmát és erejét. Öltsd magadra a tusfürdő férfias illatát, harcolj az izzadság ellen a dezodorra és nyugtasd meg irritált bőröd a borotválkozás utáni arcszesszel! Az Original Gentleman Trio szettel nem nyúlhatsz mellé! 

Old Spice Captain tusfürdő

Az Old Spice Captain 2 az 1-ben tusfürdő és sampon alaposan eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről és a haj felületéről, miközben megakadályozza a kellemetlen testszagok kialakulását. Hosszan tartó frissességgel és energiával tölt fel. A tusfürdő gazdag és selymesen puha habbal kényezteti a bőrt, továbbá a szantálfa és a nyílt óceán kellemes és összehangolt illatával lengi körbe azt. A frissítő tusfürdő és a kellemes férfias illat ideálisan egészíti ki az ugyanabból a termékvonalba tartozó dezodort. Az Old Spice Captainnel bőröd tiszta, friss és kellemes illatú lesz. 

Az Old Spice Captain tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • Old Spice Tusfürdő és sampon praktikus, 2 az 1-ben összetétel 
  • Tusfürdő és sampon a szantálfa és a nyílt óceán illatával 
  • Az illata felejthetetlenné tesz
  • Kellemes férfi illat férfiak számára megalkotott márkától
  • A frissesség és az energia hosszan tartó érzésével
  • Az Old Spice Captain hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a testszagokat
  • Gazdag és nagyon finom tisztító hab az egész test és haj ápolására
  • Ideálisan egészíti ki az Old Spice Captain ugyanazon termékcsaládba tartozó dezodorját

Használata:
Vidd fel a szükséges mennyiségű tusfürdő nedves bőrre, habosítsd fel, majd vízzel öblítse le.

Összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 17200

Old Spice Original tusfürdő

Az Original tusfürdőt a férfitest tisztítása és felfrissítése érdekében alkották meg. Generációk bizonyítják, hogy az Original illata a tisztaság és frissesség kellemes érzetét kelti, és hozzájárul az önbizalom növeléséhez. A tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt. A férfias illat, amelyet a nők is imádni fognak, akár hét órán keresztül is elkísér. A terméket olyan igényes férfiak számára fejlesztették ki, akik adnak a tisztaságra és az illatukra a munkahelyen, otthon és sportolás közben is. Az egyedülálló illat pont olyannak érezteti a férfiakat, amilyenek - bátrak, határozottak, vonzóak és maszkulinak. Merülj ez az igazi férfiak illatában!

Az Old Spice Original tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • Felfrissíti és alaposan megtisztítja a férfiak bőrét
  • Az Old Spice tusfürdő érzéki férfias illattal leng körbe
  • Az Old Spice Original hidratálja és táplálja a bőrt
  • A tusfürdő illata 7 órán keresztül tart

Használata:
Vidd fel nedves bőrre és finoman habosítsd fel. Alkalmazása után alaposan öblítsd le a bőröd.

Összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate, Limonene, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Old Spice Original Deostick

Akár otthon vagy, akár az edzőteremben edzel, vagy egy nagy kaland részese vagy, az Old Spice Original dezodor mindig frissítő illattal lát el. A kellemes illat erősíti a férfiak önbizalmát és felkelti a nők figyelmét. Klasszikus illatával téged is levesz a lábadról. A frissesség kellemes érzetének köszönhetően mindenki higgadt marad. Az Old Spice illatai az új generációk számára készült, akik szeretnek kockáztatni. Férfiaknak, akik szeretnek kalandokat átélni, új dolgokat felfedezni vagy kitörni a korlátok közül. 

Az Old Spice Original Deostick legfontosabb jellemzői

  • Véd az izzadtságtól és a testszagoktól
  • Az Old Spice deostick bármilyen terhelésnek képes ellenállni
  • Erős férfias illata van
  • A Old Spice Original nem irritálja a bőrt

Használata:
A forgatható görgőnek köszönhetően az alkalmazása nagyon egyszerű. Csak hónaljra használd, és kerüld a szembe jutást.

Összetétele:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, PPG-3 Myristyl Ether, Parfum, Linalool, Limonene, Tetrasodium EDTA, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, CI 60725, CI 61565

Old Spice Original borotválkozás utáni arcszesz

Légy friss és illatos az Old Spice borotválkozás utáni arcszeszével egy egész napon át, amely felfrissít a bőröd és megakadályozza a testszagok kialakulását. Az Old Spice Original borotválkozás utáni arcszesz olyan férfiak számára készült, akik nem félnek megmutatni uralmukat és igazi önmagukat. A márka eredeti illata a klasszikus férfi illatok egyikévé vált. Az aftershave továbbá segít a borotválkozás közben ejtett apró sérülések gyógyulásában.

Az Old Spice Original borotválkozás utáni arcszesz legfontosabb jellemzői

  • Borotválkozás utáni arcszesz a jól ismert Old Spice-tól
  • Old Spice Original klasszikus férfias illat 
  • Segít gyógyítani a kisebb sérüléseket és megnyugtatja a bőrt
  • Az eredeti borotválkozás utáni energiával és frissességgel lát el

Használata:
Vidd fel a borotvált bőrre, és engedd, hogy beszívódjon.

Összetétele:
Alcohol Denatured, Aqua, Propylene Glycol, Parfum, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene, Cinnamal

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Original Travel Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Original Travel Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Original Travel Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ