Shop roku 30 dnů na vrácení

Oral-B 4500 SS CA Black + Utazótok

Termékkatalógus
Oral-B 4500 SS CA Black + Utazótok
5 7 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 40000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kód:  ORASS200 Termékszám:  4210201219200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B 4500 SS CA Black + Utazótok

Biztosíts professzionális tisztítást a fogaidnak az Oral-B 4500 SS CA készülékkel. Az elektromos fogkefe akár 100% -kal több plakkot távolít el, mint egy kézi fogkefe. Az ínyed minden nap egészségesebb lesz, a mosolyod pedig fehérebb lesz, mivel eltávolítja a felületi foltokat. A fogkefe a szabadalmaztatott nyomásszabályozási technológiának köszönhetően segíti az érzékeny ínyek védelmét is, amely csökkenti a tisztítási sebességet ésfigyelmeztet, ha túlságosan nyomod a fogaidat. Használd az Oral-B okos útmutatásait a szájhigiénés és a tisztító szokások javításához.

Az Oral-B 4500 SS CA Black + TravelCase elektromos fogkefe főbb jellemzői

  • Elektromos fogkefe professzionális szájüreg ellátással
  • Nagyon hatékony 3D mozgással
  • 100% -kal több plakkot távolít el, mint egy kézi fogkefe
  • Eltávolítja a felszíni foltokat és védi az érzékeny ínyeket
  • Szabadalmaztatott nyomásszabályozó technológiával
  • Csatlakoztasd a Bluetooth-ot az Oral-B alkalmazáshoz
  • 2 perc professzionális időzítő
  • Az Oral-B 4500 SS CA 2 hétig működik egyetlen töltéssel
  • Töltésjelzővel
  • Kompatibilis számos kefefejjel
  • Praktikus utazó tokkal
  • Fekete szín

Csatlakozás Bluetooth-on keresztül

Az Oral-B volt az első, amely elektromos fogkefét mutatott be Bluetooth-kapcsolattal. Ugyanez vonatkozik az Oral-B 4500 SS CA elektromos fogkefére. Az elegáns kefe nyele csatlakozik az Oral-B alkalmazáshoz az okostelefonon, és azonnali visszajelzést ad a fogak jobb tisztításához. Mosolyod nem csak egészségesebb lesz, hanem javítja a fogmosás szokásaidat is.

Két hét működés egy töltéssel

Az Oral-B elektromos fogkefe naponta kétszer két percig történő használattal két hétig tart, egyetlen töltéssel. A töltésjelző tájékoztat az akkumulátor állapotáról. A kefe szintén figyelmeztet a fej cseréjének szükségességére, a kék szálak fokozatos elhalványulásával. A fej cseréje háromhavonta megfelelő.

Maximális kompatibilitás

Az Oral-B 4500 SS CA tökéletesen eltávolítja a plakkot és elősegíti az íny egészségét, a rendkívül hatékony 3D mozgásnak köszönhetően. Kiemelkedik továbbá a különféle cserekefe-fejekkel való kompatibilitásáról is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. A következő tartalékfejek közül választhatsz:CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Utazótok a könnyű szállításhoz

Professzionális 2 perces időzítő segítségével pontosan tudod, hogy a fogmosás az optimális időtartamig tart. Az Oral-B elektromos fogkefe végigvezeti a teljes tisztítási folyamaton. Utazásaidhoz a fogkefét kiegészíti egy praktikus utazási tok, amely tökéletes védelmet nyújt. Ezenkívül tartalmaz egy töltővel ellátott fogantyút és 2 kefefejet. Vigyázz a szájüregedre. Az Oral-B 4500 SS CA-valegészségesebb fogaid lesznek, fehérebb lesz a mosolyod, miközben javítja a fogmosási szokásaidat.


Paraméterek

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B SmartSeries Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B 4500 SS CA Black + Utazótok Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B 4500 SS CA Black + TravelCase.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ