A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin

Termékkatalógus
Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin
4,7 18 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 8000 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, 0 db pótfej, időzítő és 3D tisztítás
Kód:  ORAKZ191 Termékszám:  4210201179191

Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin

Fedezd fel a szájápolás új szintjét az Oral-B-vel, a világ vezető fogkefe márkájával. Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin forgó elektromos fogkefe biztosítja a szájüreg legmagasabb szintű tisztaságát a hagyományos kézi fogkefével szemben.

Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin

Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin akár 100%-kal több lepedéket távolít el

Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin elektromos fogkefe kefefejét professzionális fogtisztító eszközök inspirálták, így minden egyes fogat körülvesz, a 3D tisztítás oszcillációval, forgással és pulzálással megbontja a lepedéket, és 100%-kal többet távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin

Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin praktikus időztővel rendelkezik

Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin kefe fogantyúján található praktikus időzítő szaggatott hangot bocsát ki 30 másodpercenként, így figyelmeztet, hogy ideje a szájüreg következő negyedére összpontosítani. Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin elektromos fogkefe szintén figyelmeztet, ha eléred a fogorvosok által javasolt 2 perces fogtisztítási időtartamot.
Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin

Az Oral-B számos pótfejeket kínál a speciális szájhigiéniai igényeid kielégítésére. Az Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin elektromos fogkefe kompatibilis az Oral-B kefefejek széles választékával, így mindig megadja az általad igényelt, szükséges tisztítást. Ne feledd 3 havonta cserélni a kefefejet egy másikra, vagy ha rostok elhalványulnak és elhasználódnak - csak így biztosíthatod a fogak magas szintű tisztítását.



Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 750 Sensi Ultra Thin.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ