A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars

Termékkatalógus
Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars
Elektromos fogkefe - forgó, 7600 rezgés/perc, 1 tisztítási mód, 2 db pótfej, időzítő és nyomásérzékelő, mobilalkalmazással
Kód:  ORAEK098 Termékszám:  4210201304098
Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars Megszűnt

Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars

Szerezd be a praktikus Oral-B Vitality White Cross Action elektromos fogkefe és Vitality Star Wars kefe készletét. A kefék mindennapi használatra készültek. 100% -kal több lepedéket távolítanak el, mint egy hagyományos fogkefe. A kerek fej és a Cross Action fej úgy van kialakítva, hogy alkalmazkodjon bármilyen fogazathoz. Ezen felül az innovatív 2D technológia növeli a teljes tisztítási folyamat hatékonyságát.Az Oral-B kefék az egyes fogakat külön-külön tisztítják, ugyanakkor nagyon alaposan. Így 30 nap alatt egészségesebb fogaid lesznek. Ha a fogkefe lemerül, egyszerűen csak helyezd azt a töltőállványra. A csomag tartalmaz 2 cserefejet is. Mostantól otthonod kényelmében fogod élvezni a professzionális fogmosást.

Az Oral-B elektromos fogkefe Vitality F Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars főbb jellemzői

  • Az Oral-B elektromos rotációs fogkefe - Vitality White Cross Action és a Vitality Star Wars -  mindennapi használatra szolgál
  • 100% -kal több plakkot távolítanak el, mint egy szokásos kézi fogkefe
  • Az Oral-B kerek feje bármilyen fogazathoz alkalmazkodik
  • Mindegyik fogat külön-külön tisztítja, ugyanakkor nagyon alaposan
  • Az innovatív 2D technológiák növelik a teljes tisztítás hatékonyságát
  • Praktikus töltőállvány
  • Kétperces időzítő a tisztítási idő ellenőrzéséhez
  • Egysebességű üzemmód és 7600 ford / perc gondoskodik a fogak tökéletes gondozásáról
  • A csomag tartalma 2 cserefej

Oral-B Vitality White Cross Action elektromos fogkefe

Az Oral-B Vitality White Cross Action fogkefe előnye egy professzionális kétperces időzítő, amely tudatja veled, hogy elég hosszú ideig mosol fogat. Egysebességű üzemmód és 7600 ford / perc gondoskodik a fogak tökéletes tisztításáról. Ezenkívül az Oral-B kefe 30 másodpercenként rezeg, jelezve, hogy a tisztítási területet meg kell változtatni. Az Oral-B kefefejek halványkék szálakat tartalmaznak, hogy nyomonkövethessék, mikor kell a kefefejeket kicserélni. Körülbelül 3 hónapos használat után elhalványulnak.

Vitality Star Wars elektromos fogkefe gyerekeknek

A Vitality elektromos fogkefe 3 éves kortól alkalmazható. A Star Wars története minden fiúnak tetszeni fog. A kefe oszcilláló-forgási technológiával és extra puha kefefejszálakkal rendelkezik. 2D rendszer és 7600 percenkénti rezgéseknek köszönhetően gyengéden és hatékonyan távolítja el a lepedéket. Ezen felül egyedi, gyengéd tisztítási móddal rendelkezik, így a  gyermekek fogait szépen gondozza. A fogantyúban található praktikusújratölthető elem 5 napig tart. A praktikus 2 perces időzítő biztosítja a megfelelő tisztítási időt. Ezen felül a fogkefét kiegészíti az ingyenes Disney Magic Timer alkalmazás, amely szórakoztató tisztítási időmérési formát és különféle szórakoztató statisztikákat kínál. Található benne még 4 Csillagok háborúja matrica, amellyel a gyermekek pontosan finomíthatják a fogantyút, a saját ízlésük szerint.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Vitality Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Vitality White Cross Action + Vitality Star Wars
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ