A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

PACO RABANNE Invictus 100 ml

Termékkatalógus
PACO RABANNE Invictus 100 ml
Aftershave - normál bőrre, nyugtatja az irritált arcbőrt
Kód:  KPFH356e Termékszám:  3349668515714

PACO RABANNE Invictus 100 ml

A Paco Rabanne Invictus érzékeny, friss, sportos illat, amely energiát, dinamizmust, tisztaságot és a férfierőt testesíti meg. Az Invictus egy latin kifejezés, amely 'legyőzhetetlent' jelent. A borotválkozás utáni arcvízet tartalmazó üvegcse egyedi alakja egy trófeát formáz, viselőjét pedig győztes szenvedéllyel ruházza fel. Az Invictus ragyogóan intenzív illata a friss gyümölcsök, virágok és fűszerek keveréke, melyeknek határozottságot és energiát sugároznak. Ez a kellemes borotválkozás utáni arcvíz nemcsak az bőrödet ápolja, hanem hosszan tartó kellemes illattal burkol be téged tetőtől talpig.

A keserű grapefruit könnyedén keveredik a naranccsal és az édes mandarinnal. A tiszta gyümölcsök friss aromája erőteljessé teszi ezt az arcvizet. A szívillat az jázmin és a babérlevél izgalmas keveréke, amely győztes párosításként hat, felébreszti a férfiakban lévő szenvedélyt és az erőt. Végül az ámbra, a pacsuli és a fás hangok vegyülete zárja a kompozíciót, amely stabil és nyugodtabb jelleget kölcsönöz az illatnak. A Paco Rabanne Invictust azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik nem akarják elrejteni rátermettségüket és a győztes alkatukat. Fedezd fel ezt az egyedülálló arcvizet, használd, és válj győztessé újra és újra!

Összetétel:
Fej: grapefruit, mandarin, narancs, vizes tónusok
Szív: jázmin, babérlevél
Alapillat: ámbra, pacsuli, guaiac fa, tölgymoha

Űrtartalom:
100 ml

Paraméterek

Űrtartalom
100 ml Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:
Termékek: Paco Rabanne Invictus 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PACO RABANNE Invictus 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Invictus 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PACO RABANNE Invictus 100 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ