Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

PALMOLIVE Naturals Almond bag

Termékkatalógus
PALMOLIVE Naturals Almond bag
3,9 10 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag tartalmazza: Tusfürdő, folyékony szappan és Sampon & kondicionáló 2 az 1-ben - 415,83 Ft/100 ml
4 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1334 Termékszám:  8718951459489 Gyártó honlapja:
PALMOLIVE Naturals Almond bag 4 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

PALMOLIVE Naturals Almond bag

Ajándékozz egy pihentető kozmetikai készletet a PALMOLIVE Naturals Almond Bag formájában. A csomag 4 terméket tartalmaz: tusfürdőt, folyékony szappant, 2 az 1-ben sampont és kondicionálót, valamint egy izzadásgátlót. A tusfürdő és a folyékony szappan mámorító mandulaillattal rendelkezik, és elegendő hidratálást biztosít a bőrnek. A 2 az 1-ben sampon és kondicionáló fehér őszibarack kivonatát tartalmazza, hidratálja és puhává varázsolja a hajszálakat. A virágillatú izzadásgátló akár 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen. 

A PALMOLIVE Naturals Almond Bag kozmetikai szett főbb jellemzői 

  • A készlet tusfürdőt, folyékony szappant, 2 az 1-ben sampont és kondicionálót, valamint izzadásgátlót tartalmaz
  • A kozmetikai szett egy elegáns kozmetikai táskában érkezik
  • A csomag kiváló ajándék lehet
  • A tusfürdő mámorító mandulaillatú
  • A folyékony szappan puhává és hidratálttá varázsolja a kezeket
  • A 2 az 1-ben sampon és kondicionáló fehér őszibarack kivonatát tartalmazza
  • Az izzadásgátló akár 48 órán át védelmet nyújt a szagok és az izzadság ellen

PALMOLIVE Naturals Almond Milk Shower Gel, 500 ml

Olyan tusfürdőre vágysz, amelynek csodálatos az illata? Pontosan ezt nyújtja a PALMOLIVE Naturals Almond Milk tusfürdő. A tisztaság és a frissesség kivételes érzését garantálja. Bársonyos állaga és kiváló formulája tiszteletben tartja a bőr természetes egyensúlyát. 

PALMOLIVE Naturals Almond Milk Hand Soap, 300 ml

Száraz és viszkető kézbőrtől szenvedsz? A 100%-ban természetes mandula- és Aloe vera-kivonatokat tartalmazó Almond Milk Hand Soap segítségével soha többé nem kell szembesülnöd a száraz bőrrel. A szappan gyengéd tisztító és hidratáló összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza. 

Palmolive 2 az 1-ben Hydra Balance sampon és kondicionáló, 350 ml

A hajadnak is szüksége van ápolásra. Ebben a szettben egy 2 az 1-ben sampont és kondicionálót találsz, amely fehér barack kivonatát tartalmazza. Alkalmazásával a haj puha, hidratált és fényes lesz. A sampon minden hajtípusra alkalmas. 

Palmolive Luxurious Softness izzadásgátló roll-on, 50 ml

A frissesség érzése érdekében használd a virágillatú izzadásgátlót. Ez a dezodor akár 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen. A termék puhává és hidratálttá teszi még az érzékeny bőrt is. Nem tartalmaz etanolt. Az izzadásgátlót irritált bőrön használni nem szabad.

Összetétel:
Naturals Almond Milk Shower Gel, 500 ml:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Sodium chloride, Parfum, Cocamide MEA, Styrene/acrylates copolymer, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Sodium lactate, Polyquaternium-7, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Glycol distearate, Laureth-4, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Prunus amygdalus dulcis oil, Benzyl benzoate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Linalool, Cl 16255, Cl 47005

Naturals Almond Milk Hand Soap, 300 ml:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Parfum, Sodium benzoate, Styrene/acrylates copolymer, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Lactose, Whey protein, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Prunus amygdalus dulcis oil, Benzyl benzoate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Linalool

Palmolive 2in1 Hydra Balance sampon és kondicionáló, 350 ml:
Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A)/sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Glycol distearate, Citric acid, Styrene/acrylates copolymer, Tetrasodium EDTA, Laureth-4, Laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, Methylisothiazolinone, Aloe barbadensis gel, Mel extract, Prunus persica juice, Hydrolyzed silk, Mentha aquatica extract, Chamomilla recutita flower extract, Lamium album extract, Cedrus atlantica bark oil, Argania spinosa kernel oil, Prunus amygdalus dulcis fruit extract, Prunus amygdalus dulcis oil, Sine adipe lac, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalool, *A/B: viz výrobní kód

Palmolive Luxurious Softness izzadásgátló roll-on:
Aqua, aluminum chlorohydrate, glycerin, PPG-15 stearyl ether, steareth-2, dimethicone, steareth-21, parfum, caprylyl glycol, calcium silicate, sine adipe lac, olea europaea fruit oil, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.


Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő, Sampon Kész!
Űrtartalom
1 200 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő, Sampon Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 200 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Naturals Almond bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Naturals Almond bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Naturals Almond bag.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ