PERCY NOBLEMAN Beard Set

Termékkatalógus
PERCY NOBLEMAN Beard Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Szakáll kondicionáló tápolaj 100 ml, Szakáll sampon 100 ml, Szakáll balzsam 65 ml, Univerzális szakáll és hajformázó viasz 50 ml, Szakáll viasz 30 g, Olló és fa szakállfésű
Kód:  VBAL493 Termékszám:  638037455267

PERCY NOBLEMAN Beard Set

A PERCY NOBLEMAN márka természetes férfi kozmetikumokat gyárt az igazi úriemberek számára. Ez a luxus férfi kozmetikai ajándékkészlet 5 egyedülálló szakállápoló terméket, egy különleges ollót és egy fa szakállfésűt tartalmaz. A csomagban megtalálod a Beard Conditioning Oil tápláló szakállápoló olajat, a Beard Wash szakállsampont, a Beard Balm szakállbalzsamot, a Beard and Hair Wax haj- és szakáll waxot és a Moustache Wax bajusz waxot is. Ezek a PERCY NOBLEMAN termékek egy csodaszép fa dobozban érkeznek, amelyet kézzel készítettek a legjobb minőségű fából.

A PERCY NOBLEMAN Beard Set szakállápoló ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Luxus ajándékszett 5 egyedi szakállápoló termékkel
  • Tartalmazza a következő termékeket:
    PERCY NOBLEMAN Beard Wash
  • PERCY NOBLEMAN Beard Balm
  • PERCY NOBLEMAN Beard & Hair Wax
  • PERCY NOBLEMAN Moustache Wax
  • Illetve a márkás ollót és a fésűt
  • PERCY NOBLEMAN ajándékkészlet egy gyönyörű fa dobozban

PERCY NOBLEMAN Beard Conditioning Oil lágyító és tápláló szakállápoló olaj

A PERCY NOBLEMAN tápláló szakállápoló olaj puha, táplált és sima szakállat kölcsönöz. Összetételének 99%-a növényi eredetű, a termék a szintetikus szilikonok helyett is természetes alternatívát alkalmaz, így egyáltalán nem hagy zsíros réteget a felvitele után. A tápláló olajat a Percy Nobleman márka fás illata jellemzi, amelyet a vanília és a bergamott illatjegyek egészítenek ki. Az olaj nagyszerű segítség a szakállápolásában, hiszen segít megőrizni a szakáll simaságát illetve megelőzi a növekvő szakáll esetén jelentkező viszkető bőrt is.

Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiségű olajat a tenyeredbe és kend el. Ezt követően egyenletesen masszírozd be a szakáll tövébe és a bőrödbe.

Összetétel:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citral

PERCY NOBLEMAN Beard Wash 100%-ig természetes alapanyagokból

A PERCY NOBLEMAN hidratáló és tápláló szakállsampon 100%-ig természetes összetevőkből készült, amelynek 95%-a bio. A Beard Wash szakállsampont használhatod minden egyes nap. Már az első néhány alkalom után érezni fogod, hogy a szakállad erősebb, tisztább és tápláltabb lesz. A cédrusfával és citrus illóolajjal készült illata teszi teljessé a sampon hatását.

Használat:
Nyomd ki a sampont a tenyeredbe és gyengéden masszírozd be a szakálladba, ameddig nem habzik. Rövid ideig hagyd hatni, majd öblítsd ki.

Összetétel:
Aqua (Water), Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Potassium Citrate, Sodium Chloride, Citric Acid, Limonene, Citral

PERCY NOBLEMAN Beard Balm a stílus kialakításához

A PERCY NOBLEMAN Beard balm tápláló és formázó hatású balzsam puhává teszi és hidratálja a szakállat, illetve megőrzi a kívánt és kialakított formát a nap folyamán. Mindeközben ápolja a bőrt, enyhíti a kellemetlen viszkető érzést. Jótékony hatású jojobaolajjal készült, amely szabályozza a bőr zsírosságát. Ezt egészíti ki a lenyűgöző bőrpuhító és hidratáló hatású shea vaj és a méhviasz, utóbbival elérheted a szakáll kívánt formáját. A brazil babassu olaj gondoskodik a szakáll ellenállhatatlan ragyogásáról. A PERCY NOBLEMAN szakállbalzsam a cédrusfa, a pacsuli és a narancs illóolaj illatát kombinálja.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű balzsamot a tenyeredbe, majd használd a szakálladon.

Összetétel:
Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba (Beeswax), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cedrus atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Tocopherol, Limonene.

A PERCY NOBLEMAN Beard & Hair Wax garantálja a természetes megjelenést

A PERCY NOBLEMAN haj- és szakáll wax egy prémium minőségű styling termék erőteljes fixáló hatással. Megkönnyíti a hajformázást, így tökéletes stílusú szakállat és frizurát alakíthatsz ki. Gondoskodik a természetes megjelenésről. A bergamott és a narancs kellemes, üdítő aromájával csodálatos illatot kölcsönöz. Összetételét több, mint 95%-ban természetes eredetű hatóanyagok alkotják. A termék kellemes érintésű, nem nehezíti el a hajat és nem hagy kellemetlen maradványokat vagy ragacsos nyomokat maga után.

Hatóanyagok:
a kókuszolaj remekel hidratáló hatásával
a méhviasz segít a szakáll és a haj formázásában és fixálásában, táplálást biztosít
a jojobaolaj szabályozza a bőr zsírosságát és megőrzi az egyensúlyát
az olívaolaj behatol a bőrbe, és gondoskodik a szükséges hidratálásról

Használat:
Melegíts fel egy kis mennyiségű waxot a tenyeredben, ezt követően vidd fel a száraz vagy enyhén nedves hajra vagy szakállra. Fésüld át az ujjaiddal a hajad és a szakállad egész hosszát és alakítsd ki a kívánt formát.

Összetétel:
Cocos Nucifera Oil, Cera Alba**, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*
*természetes forrásokból ** szerves

A PERCY NOBLEMAN Moustache Wax luxus ápolást nyújt

A PERCY NOBLEMAN szakáll wax egy prémium minőségű termék a szakáll és a bajusz mindennapos ápolásához. Remek választás a stílus és a forma kialakításához, megkönnyíti a folyamatot. Emellett gondoskodik a szükséges táplálásról is. Segítségével kialakíthatod az egyedi stílusodat, ugyanakkor szakállad egész napra megőrzi mutatós megjelenését. Gazdag összetételét shea vajjal, argánolajjal és méhviasszal készítették. Kényeztesd a szakálladat és ápold azt a PERCY NOBLEMAN Moustache wax természetes luxus hatásával.

Hatóanyagok:
shea vaj
argánolaj
babassu olaj
méhviasz

Használat:
Melegíts fel egy kis mennyiségű waxot a tenyeredben és használd a szakálladon. Alakítsd ki a kívánt formát.

Összetétel:
Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Tocopherol, Citrus Aurantifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene*, Citral*, Geraniol*
*természetes forrásokból

A PERCY NOBLEMAN fésű és olló sok éven át szolgál majd

A PERCY NOBLEMAN kézzel faragott fa fésű valóban sok évig szolgál majd. Ez egy olyan robusztus kialakítású és erős fésű, amely alkalmas a hajra és a szakállra egyaránt. A PERCY NOBLEMAN olló szintén kézzel készült tartós szénacélból. Segítségével egyszerűen és könnyedén kialakíthatod a kívánt formájú szakállat vagy bajuszt. Figyelj arra, hogy ne hagyd az ollót nedves közegben, mivel berozsdásodhat. A pengét rendszeresen zsírozd meg.

Fésű méretei:
6,3 × 12,7 cm

Olló hossza:
11,4 cm


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Beard Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERCY NOBLEMAN Beard Sada.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ