A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

PERSIL Duo-Caps Emerald vízesés (14 elem)

Termékkatalógus
PERSIL Duo-Caps Emerald vízesés (14 elem)
5 1 értékelés
Mosókapszula - univerzális, rendszeres használatra, 14 darabos kiszerelés - 127,86 Ft/mosás
Kód:  PPR356 Termékszám:  9000101315899 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PERSIL Duo-Caps Emerald vízesés (14 elem)

A Persil Duo-Caps Emerald Waterfall kapszulák teljes körű megoldást kínálnak a mosodába. Egyedülálló összetétele mélyen behatol a szálaApproxa, eltávolítja még a legrezisztratikusabb foltokat is, miközben megőrzi a színeket és védi a fakulását. Minden kapszula tartalmaz egy speciális frissességi boostert, amely garantálja a csodálatos frissességet és tartós illatot . A Duo-Caps Emerald Waterfall kapszulák finomak a ruhájukon, és nagyon könnyen eloszlathatók, így tökéletes társaik a tökéletesen tiszta és friss ruhák számára. 

A Persil Duo-Caps Emerald Waterfall kapszulák legfontosabb jellemzői

  • Eltávolítja a legrezisztratikusabb foltokat is
  • Egyedi frissességfokozó minden kapszulában
  • Duo-Caps Emerald Waterfall kapszulák a tökéletes tisztaságért és frissességért
  • A vízesés tartós illata
  • Innovatív formula a színmegőrzésre
  • Persil Duo-Caps Emerald vízesés A kapszulák szelídenek a ruhanemű szálakon
  • Egyszerű adagolás

Értesítés:
Óvakodj, irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Tartalmaz egy proteázt. Allergiás reakciót okozhat. Tartsa távol gyermekektől. HA BŐRRE KERÜL: Bő vízzel mossuk le. HA SZEMBE: Óvatosan öblítsük le vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét használ, és ha lehetséges, távolítsa el. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz, orvoshoz. HA AZ ALKALMAZÁSBAN: Öblítse le a szájat, ne okozzon hányást. Hívjon azonnal egy toxikológiai információs központot vagy orvost. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét.

Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!
Darabszám
14 db Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!

Darabszám

Darabszám
14 db Kész!

A német Persil márka már több, mint egy évszázados hagyományra tekint vissza az olyan minőségi termékek gyártásában, mint a Persil gél, mosókapszula vagy mosópor. A története egészen 1907-re nyúlik vissza, amikor a márka kifejlesztette a forradalmi klórmentes mosóport. Az elkövetkezendő években a cég számos innovatív termékkel gazdagította a piacot, ezek voltak többek között a Persil gél vagy a Persil mosókapszula, amelyekre egyaránt jellemző az elsöprő erejű tisztítás és a ruhák kíméletes kezelése. Mindezt a környezettudatos hozzáállás egészíti ki, a Persil filozófiája ezekre az elvekre épül egészen a mai napig.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PERSIL Duo-Caps Emerald vízesés (14 elem) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (14 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERSIL Duo-Caps Emerald Waterfall (14 praní).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ