A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás)

Termékkatalógus
PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás)
4,9 84 értékelés
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és finom ruhaneműhöz, fekete ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és színintenzitás megtartása, elegendő akár 67 mosásra, űrtartalma 4050 ml - 65,52 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 083,95 Ft/1 l
Kód:  PPR800 Termékszám:  9000101328677 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás)

A Perwoll Renew & Repair Black folyékony mosószer visszahozza ruháid  élénk színeit. Az univerzális mosógél bármilyen típusú ruhaneműhöz alkalmas, beleértve a finom szöveteket. A Perwoll Renew & Repair Black használatával a ruhák többszöri mosás után is megtartják alakjukat és színüket. Összetételének köszönhetően különösen alkalmas sötét és fekete ruhaneműk mosására, helyreállítja színűk eredeti telítettségét. A termék megerősíti az összes mosott textília szálait, hogy a mosás során ne rongálódjanak. A szennyeződések és foltok eltávolításának hatékonysága alacsony hőmérsékleten is biztosított, így a Perwoll Renew & Repair Black  segítségével gazdaságos mosási programokat is választhatsz.

A Perwoll Renew & Repair Black  folyékony mosószer főbb tulajdonságai

  • A Perwoll Renew & Repair Black folyékony mosószer minden típusú ruhaneműhöz alkalmas, ideértve az érzékeny szöveteket is
  • A termék helyreállítja a ruhák élénk színeit
  • A Perwoll mosógéljének köszönhetően a ruhák megtartják alakjukat és színüket
  • A termék különösen alkalmas sötét és fekete ruhák mosására
  • A Perwoll Renew & Repair Black erősíti a mosott szövetek szálait, megelőzve ezzel azok károsodását
  • A szennyeződések és foltok eltávolítása a ruházatból még alacsony hőmérsékleten is biztosított

Összetétel:
5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, illatanyagok, szappan, enzimek (Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene), tartósítószerek: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Összetétel

összetétel.
5-15 % anionos felületaktív anyag, 5% nem ionogén felületaktív anyag, szappan, enzimek, illatanyag (Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonén), tartósítószerek: benzizotiazolinon, metilszotiazolinon.

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Ruha típusa
Univerzális, Finom ruhaneműhöz Kész!
Ruha színe
Fekete ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása Kész!
Mosások száma
67 Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális, Finom ruhaneműhöz Kész!
Ruha színe
Fekete ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása Kész!

Mosások száma

Mosások száma
67 Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
4 050 ml Kész!
Több paraméter

A Perwoll márka 1954-ben jelent meg a piacon azzal a céllal, hogy nemcsak tisztává és illatossá varázsolja ruhákat, hanem minden egyes mosás alkalmával gondoskodjon a ruhák színének és formájának megőrzéséről is. Napjainkban a Perwoll az egyik vezető folyékony mosószer márka a hihetetlenül puha és kényes anyagok számára, amelyek különleges gondoskodást igényelnek. Emellett a Perwoll a #RethinkFashion projekt keretei között támogatja a ruhák hosszú távú felhasználását is.

Megjegyzés:
» Összes Perwoll mosógél

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERWOLL Renew&Repair Black 4,05 l (67 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERWOLL Renew & Repair Black 4,05 l (67 praní).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ