AlzaBoxy Q1 Shop roku

Philips AVENT Smart baba monitor SCD860/52

Termékkatalógus
Philips AVENT Smart baba monitor SCD860/52
4,0 1 értékelés
Bébiőr - 720p HD (1280x720), 2x digitális zoom, 1.3Mpx kamera, SafeConnect technológia, WiFi / 3G / 4G, visszahívási funkció, állítható látószög, 10 nyereményalátét, színes éjszakai fény, kompatibilis a kiválasztott iPad / iPod / iPhone modellekkel , H.264 kodekes éjszakai fény, kompatibilis az iPad/iPod/iPhone egyes modelljeihez, codec H.264
Kód:  EAZ4001s Termékszám:  8710103658641 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips AVENT Smart baba monitor SCD860/52

Összeköti gyermekével, akárhol is legyen

Az intelligens uGrow baba monitor lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa a gyermeket, bárhol is legyen. Az alkalmazás automatikusan átkapcsol a hálózatok között, és optimalizálja az audio- és videóminőséget, így mindig a legerősebb kapcsolatot tartja gyermekével.

Mobil appok a nagyszerű rálátásért

Több kamera csatlakoztatása

10 féle altatódal

Vypnuto
Philips AVENT SCD860

uGrow mobil applikáció

A baba monitor kiváló minőségű HD kamerát használ, amely könnyen telepíthető az okostelefon vagy a tabletta segítségével. Ön folyamatosan ellenőrizheti a baba biztonságát, bárhol is legyen! A kamera digitális zoom funkcióval és állítható látószöggel rendelkezik Nappali és éjszakai módban is használható.

Csendes és elégedett alvás

A baba egyszerre akár három eszközön is megtekinthető, így megoszthatja a képeket szeretteivel. A Philips AVENT bébi monitor kétirányú beszéd funkcióval rendelkezik a kényelmes kommunikációhoz a gyermekével. A tíz féle altatódal és színes éjszakai fények is tökéletesen biztosítják gyermeke álmát.

Vypnuto
Philips AVENT SCD860
Vypnuto
Philips AVENT SCD860

Beállítások az Ön igényei szerint

Az intelligens elektronikus baba monitorban egy beépített Philips szenzor található, amely figyeli a gyerekszoba páratartalmát, a hőmérsékletet és a zajokat, így létrehozva és fenntartva a legjobb környezetet az egészséges alváshoz. Az összes eszköz- és alkalmazásbeállítás illetve értesítés teljes mértékben személyre szabható az Ön preferenciáinak megfelelően.

Vypnuto
Philips AVENT SCD860

Tökéletes védelem kisbabájának

Vypnuto
uGrow

Minden hálózaton működik és optimális kapcsolatot biztosít

Az intelligens uGrow figyelő a SafeConnect technológiát alkalmazza, és minden hálózaton működik (3G / 4G / WiFi). Az alkalmazás automatikusan beállítja a megfelelő sávszélességet, hogy optimális kapcsolatot biztosítson a monitorral. Ha a kapcsolat minősége csökken, az alkalmazás automatikusan beállítja a hangot és a képminőséget. Ha az internetkapcsolat megszakad, a babaőr folyamatosan megpróbál újból kapcsolódni, és értesíti Önt, ha a hálózati kapcsolat létesítése nem sikerül.

Vypnuto
připojení více kamer

Támogatja több kamera / monitor csatlakoztatását, így bevonhatja családtagjait és szeretteit is.

Az internetkapcsolat teljesen biztonságos és privát. Megoszthatja a felvételeket szeretteivel is. Lehetőség nyílik arra, hogy létrehozzon akár 10 fiókot, adatvédelmi beállításokkal együtt, így meghatározhatja, hogy mikor és kik csatlakozhatnak és követhetik a babafigyelőt. Az alkalmazás legfeljebb 10 kamerát és legfeljebb 3 monitort támogat egyszerre egy kamerán keresztül.

Vypnuto
720p HD

Akár 720p HD felbontás a nappali és éjszakai megtekintéshez

Tartsa gyermekét a szem (és fül) előtt éjjel is. A fényképezőgép kiváló hangminőséget és képminőséget biztosít akár 720p HD felbontással. Éjjel fekete-fehérben, nappal színesben láthatók a felvételek. 

Vypnuto
spotřeba energie

Háttér mód csökkentett fogyasztással

Az alkalmazás aktív vagy háttér módban is használható, ha éppen használja a telefonját vagy tabletjét. Háttér módban az alkalmazás kevesebb energiát fog kapni, de mindenképpen jelez, ha a baba sírni kezd. A baba sírását, még akkor is jelzi, ha egy másik alkalmazással dolgozik éppen.

Vypnuto
Individuální nastavení

Igazítsa a beállításokat saját igényeihez

Az intelligens babafigyelő értesítései és az alkalmazások összes beállítása teljes mértékben testreszabható, így Ön pontosan olyan formában és gyakorisággal fogadja a szükséges információt, ahogy azt kéri. Ezenkívül több színű éjszakai fénnyel ringathatja álomba gyermekét az este folyamán.

Vypnuto
Výběr ukolébavek

Altatódal választása a csendes és nyugodt alvásért

10 altatódal közül is választhat. Játsszon le bölcsődalokat a távoli alkalmazás segítségével, amely a gyermeke szobájában szólal meg! Beállíthatja egy időzítő segítségével, hogy mikor ringassa álomba kisbabáját a kellemes esti zene. 

Vypnuto
Barevné noční světlo

Színes, éjszakai fény óvja kisgyermeke álmát

A színes éjszakai fény segítségével kényelmes és megnyugtató környezetet teremthet kisgyermeke számára. Kapcsolja be a készülék éjszakai fényét közvetlenül a gyermekszobában, vagy indítsa el a távoli alkalmazás segítségével. Lehetősége van a fény színének beállítására, és meghatározhatja azt is, hogy mikor világítson.

Vypnuto
Uklidňující funkce zpětného hovoru

Call back funkció

Nyugtassa meg, és dédelgesse el kisbabáját az erre való, kétirányú alkalmazás segítségével. 

Vypnuto
Sledování a nahrávání vlhkosti a teploty

A páratartalom és a helyiség hőmérsékletének megfigyelése és mérése

Az intelligens elektronikus baba monitor beépített Philips szenzorral rendelkezik, amely figyeli és rögzíti a gyermek szobájának nedvességtartalmát, hőmérsékletét és a szobában lévő zajokat. Ezenkívül testre szabhatja az adatok küszöbértékeit, így létrehozhatja és fenntarthatja a legjobb környezetet az egészséges alváshoz

Vypnuto
Rychlý snímek

Rögzítheti gyermeke életének legkedvesebb pillanatait

Ne hagyja ki a legszebb pillanatokat, még akkor sem, ha a kicsi alszik. A Snapshot funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzíthesse gyermeke rendkívüli pillanatait.

Paraméterek

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Duplex átvitel, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Duplex átvitel, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips AVENT Smart baba monitor SCD860/52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Smart dětský monitor SCD860/52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips AVENT Smart detský monitor SCD860/52.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ