A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen

Termékkatalógus
Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen
4,8 21 értékelés
Manikűr szett - 7 eszköz, eszközök anyaga nikkelezett acél, tok színe fekete, tok anyaga bőr
Kód:  KSMA0007-a Termékszám:  4011215999009

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen Megszűnt

Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen

A PL 112 Premium Line manikűrkészlet a Solingen speciális eszközeit tartalmazza. Ez a szett otthoni manikűrre készült, és fekete, szintetikus tokban tárolható. A gyönyörű és finom, íj alakú díszítésnek köszönhetően akár ajándékként is megállja a helyét. A tiszta és szépen kezelt köröm manapság már a hétköznapok része, és a körömápolás a nők és a férfiak számára is fontos. A kézápolás és manikűr ma már számos szépségszalonban elérhető, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható, minőségi manikűreszközök. Ez a több eszközből álló készlet nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban.

A manikűr szettnek díszes piros tokja van, körömvágó ollóval, körömvágókkal, praktikus ferde csipeszekkel, Swarovski kövekkel díszített üvegreszelővel, bőrfeltolóval és kétoldalas manikűr eszközzel. Ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel a manikűrözés pihentető lesz, amit bármikor élvezhetsz.

A szép és egészséges körmök esztétikai és orvosi okokból is fontosak, az ápolt kézhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű manikűrkészlet. Fontos azonban, hogy bárki használja is a manikűrkészletet, figyeljen a higiéniára, hogy semmilyen esetleges fertőzés ne terjedhessen át azokra, akik még használják az eszközöket. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja azokat. Ezért soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsd a manikűreszközöket. A készlet részét képező, gyönyörű kövekkel díszített tok segít az eszközök egyszerű tárolásában.

A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek nemcsak kifinomult megjelenésűek, de az élvonalbeli feldolgozás gondoskodik a hosszú élettartamról is. A készlethez tartozó tok nagyon praktikus, az eszközök pedig kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek. Válaszd a kiváló minőséget és szerezd be a Solingen manikűrkészletét!


A készlet tartalma

  • Körömolló
  • Bőrolló
  • Lejtős csipesz
  • Zafír körömreszelő
  • Csipesz


Tárolás:
Ovális, zippzáros
Szintetikus bőrből készült

A tok színe:
fekete

Az eszközök felületének az anyaga:
nikkelezett

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!
Eszközök száma
7 Kész!
A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Anyag

Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!

Eszközök száma

Eszközök száma
7 Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Motívum

Motívum
Motívum nélküli Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada Pánská PL 112 Černá Made in Solingen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Premium Line Manikúrová súprava Pánska PL 112 Čierna Made in Solingen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ