30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

PUR Power Lemon 1,35 l

Termékkatalógus
PUR Power Lemon 1,35 l
Mosogatószer - eltávolít minden zsíros szennyeződést az edényekről
Kód:  CIS021 Termékszám:  90005701 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PUR Power Lemon 1,35 l

Folyékony mosogatószer friss, citrom illattal. Hatékony kettős hatással elbánik a makacs zsírfoltokkal és lerakódásokkal. A Pur forradalmian új összetétele biokatalizátorokat (enzimek) tartalmaz, mely a tisztítóerő új dimenzióját nyitja meg. Ezek az aktív enzimek, ellentétben a hagyományosan alkalmazott hatóanyagokkal, nem csak a felszínen működnek, hanem behatolva az odaszáradt ételmaradék belsejébe, fellazítják annak szerkezetét. Ennek köszönhetően, nincs szükség súrolásra az olyan makacs lerakódások esetén sem, mint amilyen az odaszáradt tészta, rizs vagy sült burgonya. Mindehhez erős zsírtalanító hatás társul.

Legfontosabb előnyei:

  • erős tisztító hatás
  • kellemes citrom illat
  • sűrű hab
  • biokatalizátorok

Összetevők:
5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% amfoter felületaktív anyagok, illatanyagok (citral, limonene, linalool), 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, enzimek

 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PUR Power Lemon 1,35 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PUR Power Lemon 1,35 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PUR Power Lemon 1,35 l.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ