AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

PURITY VISION Bio Rózsa készlet

Termékkatalógus
PURITY VISION Bio Rózsa készlet
5 10 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Bio fiatalító krém 40 ml, Bio univerzális krém 70 ml, Bio regeneráló víz 50 ml, tea 10 g - 6 806,25 Ft/100 ml
Kód:  VBAL719 Termékszám:  8595572901968

PURITY VISION Bio Rózsa készlet

Élvezd a revitalizáló és a regeneráló bőrápolást a PURITY VISION Bio kozmetikai készlet segítségével, amely természetes damaszkuszi rózsa kivonatot tartalmaz és jótékony hatással van a fáradt és megereszkedett bőrre. A készlet tartalmaz egy bio revitalizáló krémet, egy bio univerzális krémet és egy bio regeneráló vizet a PURITY VISION termékcsaládból. Emellett a szettben találsz még egy bio minőségű rózsateát is. Ezzel a rózsás készlettel a bőröd hosszú ideig táplált, hidratált és kisimult lesz. Intenzíven regenerál a benne található természetes összetevőknek köszönhetően, így a termékeket használhatod ismétlődő jelleggel alkalmanként vagy akár hosszú távon, tartósan is.

A PURITY VISION Bio rózsás kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A készlet fiatalító krémet, univerzális krémet, regeneráló vizet és rózsateát tartalmaz
  • A PURITY VISION készlet összes alkotóeleme bio minőségű
  • Magasabb, mint 99%-os tisztaságú természetes anyagokból készült
  • A PURITY VISION termékek mélyen hidratálják a bőrt
  • Revitalizált és regenerált bőrt kölcsönöz
  • Alkalmankénti ismétlődő és hosszú távú használatra is megfelelő

A PURITY VISION BIO (40 ml) rózsás fiatalító krém

A tiszta, természetes összetételű PURITY VISION rózsás fiatalító arckrém hatékony segítség minden bőrtípus számára a ráncosodás tüneteivel és a bőr öregedésével szemben. A krémet RAW Bio ópium olajjal dúsították, amely a természetes Q10 koenzimmel együtt fiatalító és erős lifting hatással bír. Az arckrém fő összetevője a Fair Trade Bio shea vaj, amely számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezáltal pedig intenzíven hidratálja és regenerálja a bőrt. A rózsa, a vanília és a tonka magával ragadó illatával a krém mindennapos használata kellemes élményt nyújt.

Aktív összetevők:
A PURITY VISION termékben használt Fair Trade Bio shea vaj Kelet-Afrika legtisztább területeiről származik, egészen pontosan a kevésbé ismert és nehezebben hozzáférhető afrikai shea vajból (Vitellaria Nilotica). Éppen ezért jóval több jótékony hatású hatóanyagot tartalmaz, mint a kereskedelemben is elérhető shea vaj. A testhő hatására felolvad, így könnyedén és gyorsan felszívódik a bőrbe. A damaszkuszi rózsa kivonat és a vanília gondoskodik a krém egyedülállóan édes, virágos illatáról, a krém emellett pedig fiatalító és nyugtató hatású is. A tonka felel a krém fűszeres illatjegyeiért. Az értékes fügekaktusz olajat az egyik legeredményesebb fegyverként tartják számon a bőr öregedésével és ráncosodásával szemben. A PURITY VISION bio rózsás krém a márka többi termékéhez hasonlóan tanúsított természetes összetétellel büszkélkedhet, nem tartalmaz állati eredetű nyersanyagokat és nem tesztelték állatokon sem.

Alkalmazás:
Ha szeretnéd megsokszorozni a krém hatóanyagainak fiatalító hatását, akkor a krém használata előtt nedvesítsd be a bőrödet a PURITY VISION márka egyik bio virágvizével. Ezután masszírozd be a krémet alaposan a bőrödbe és élvezd a kellemes illatát.

Hozzávalók.
Butyrospermum Parkii Butter, Opuntia Ficus Indica Seed Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Tocopherol, Vanilla Planifolia Bean Extract, Ubiquinone (Q10), Helianthus Anuus Seed Oil, Coumarin (a kivonat természetes összetevője). Ellenőrzött biogazdálkodásból. Fair for Life Fair Trade tanúsítvánnyal: a teljes tartalom 85,5% -a.

PURITY VISION rózsás univerzális krém (70 ml)

A PURITY VISION márka regeneráló és tápláló bio rózsás 70 ml-es univerzális krém tiszta és természetes összetételű, a rózsa, a vanília és a fűszeres tonkabab lenyűgöző illatával érkezik. Gondoskodik minden bőrtípus intenzív regenerálásáról, hidratálásáról és eredményesen veszi fel a harcot a bőr öregedésének tüneteivel szemben is. A krém fő összetevőit a damaszkuszi rózsa és vanília illetve a Fair Trade Bio shea vaj alkotják. A rózsa kivonat egyedülálló illatot kölcsönöz a bőrnek a táplált és fiatalító hatás mellett. A RAW Bio argánolaj, jojobaolaj és borókaolaj kombinációja az E-vitaminnal együtt kifejti ápoló és vitalizáló hatását a termékben. A praktikus kiszerelésnek köszönhetően magaddal viheted a krémet a kézitáskában, így az mindig kéznél lesz.

Aktív összetevők:
Fair Trade Bio She vaj PURITY VISION - univerzális, rendkívül tápláló és ápoló hatású, ásványokban és vitaminokban gazdag. Kelet-Afrika legtisztább területeiről származik, egészen pontosan a kevésbé ismert és nehezebben hozzáférhető afrikai shea vajból (Vitellaria Nilotica). Éppen ezért jóval több jótékony hatású hatóanyagot tartalmaz, mint a kereskedelemben is elérhető shea vaj. A testhő hatására felolvad, így könnyedén és gyorsan felszívódik a bőrbe. Damaszkuszi rózsa kivonat - fiatalító hatású, kellemes virágos illatú. Vanília kivonat - a természetes vanília megszokott édes illatával érkezik, bőrnyugtató hatású. 100% Raw Bio Argánolaj PURITY VISION - Marokkóból származik, ahol régóta a szépség és a fiatalság elixírjeként tartják számon. Tokoferolokat, esszenciális zsírsavakat, karotint illetve A-, E-, és F- vitamint tartalmaz. Ezeknek a hatóanyagoknak köszönhetően erős antioxidáns és öregedésgátló hatású, kisimítja a kisebb ráncokat és terhességi csíkokat.

Alkalmazás:
Hidratált a bőrödet az egyik PURITY VISION Bio virágvízzel, így megsokszorozhatod a krém hatóanyagainak egyedülálló hatását. Masszírozd be a krémet alaposan a bőrödbe és élvezd a kellemes illatát.

Összetétel:
Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin ( a kivonat természetes összetevője). Biogazdálkodásból. Fair for Life Fair Trade tanúsítvánnyal: a teljes tartalom 80,84% -a.

PURITY VISION rózsás regeneráló víz (50 ml)

Valami eredeti és új termékkel szeretnéd meglepni az igénybe vett bőrödet? Ez esetben próbáld ki a PURITY VISION BIO tiszta és természetes tisztító vizét. A rózsa virágvíz sokoldalúan felhasználható, alkalmas az arc tisztítására, a bőr mélyebb rétegeinek hidratálására illetve a kisebb ráncok regenerálására és a bőr feszesítésére. A PURITY VISION BIO rózsavíz előnye, hogy képes megnyugtatni a naptól vagy az illatanyagoktól irritált arcbőrt. Továbbá a virágvizet használhatod a sminked fixálásához vagy egyszerűen csak a napközbeni felfrissüléshez.

Aktív összetevők:
Damaszkuszi rózsa - az egész test ápolására használható. Hidratálja, revitalizálja, kisimítja, tisztítja és felfrissíti a bőrt.

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Alkalmazás:
Bármelyik napszakban alkalmazható. Alkalmas a mindennapos használatra.

Összetétel:
100% természetes kivonat (100%-os rózsavíz).

PURITY VISION rózsa tea (10 g)

A kiszárított damaszkuszi rózsabimbót teaként is élvezheted. Forrázd le vízzel, majd hagyd kioldódni, vagy egyszerűen csak add hozzá a száraz rózsabimbókat a kedvenc fekete vagy zöld teádhoz.

Aktív összetevők:
Damaszkuszi rózsa - az egész test ápolására használható. Hidratálja, revitalizálja, kisimítja, tisztítja és felfrissíti a bőrt. A szárított virágkivonatot fogyaszthatod teaként. 

Összetétel:
100% természetes kivonat (szárított Damaszkuszi rózsavirágok).


Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!
Űrtartalom
160 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomag tartalma
Tea, Arcvíz, Testápoló krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
160 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Tea, Arcvíz, Testápoló krém Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PURITY VISION Bio Rózsa készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PURITY VISION Bio Růžová sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PURITY VISION Bio Ružová sada.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ