A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

RAID Aktív függő molyirtó friss virágok 4 db

Termékkatalógus
RAID Aktív függő molyirtó friss virágok 4 db
4,4 14 értékelés
Rovarcsapda - moly ellen, illatosított, rovarirtó szert tartalmaz - 172,50 Ft/db
Kód:  ODP103 Termékszám:  5000204752809 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RAID Aktív függő molyirtó friss virágok 4 db

A RAID molylepkék elleni aktív, gardróbszekrénybe akasztható védelem megbízhatóan védi meg a ruháidat és kellemes virágillatot biztosít. A csomagban 4 virág formájú tasakot találsz, amely hatékony a molylepkék és a lárvák ellen egyaránt. Az aktív hatóanyaggal átitatott papír 3 hónapig gondoskodik a védelemről és egyáltalán nem hagy semmilyen nyomot a kasmír vagy a selyem anyagokon.

RAID molylepkék elleni aktív védelem legfontosabb jellemzői

  • Aktív védelem a molylepkék ellen a szekrényekben vagy a fiókokban
  • Kellemes virágos illattal és mintával
  • Hatékony a molylepkék és a lárvák ellen
  • Megbízható védelmet biztosít legfeljebb három hónapig
  • Nem hagy semmilyen foltot sem a kasmíron, sem a selymen

Használat:
Vedd ki az akasztókat a csomagból és válaszd szét őket. Optimális esetben használj 4 akasztót/m3 területenként. Helyezz egy akasztót minden egyes fiókba. Használj 2 akasztót az egyajtós szekrényekbe, 4 akasztót a kétajtós szekrényekbe. Az akasztón található nyílás segítségével felakaszthatod a tasakot, de nyugodtan lerakhatod önmagában is egy polcra. A legjobb védelem érdekében cseréld ki az akasztókat 3 havonta.

Hatóanyag:
Transulfin

Összetétel:
Isoparaffin, (e)-1-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one*; (z)-3-hexenyl salicylate*; [3r-(3.alpha.,3a.beta.,7.beta.,8a.alpha.)]-1-(2,3,4,7,8,8a-hexahydro-3,6,8,8-tetramethyl-1h-3a,7-methanoazulen-5-yl)ethan-1-one*; 2,2,5-trimethyl-5-pentylcyclopentan-1-one; 2,4-dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde*; 2,6,10-trimethylundec-9-enal; 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol; 2-acetonaphthone; 2-methylpentyl 2-methylvalerate; 2-propan-2-yloxyethyl 2-hydroxybenzoate;2-t-butylcyclohexyl acetate; 3,7-dimethyloct-6-enenitrile; 3,7-dimethyloctan-3-ol; 3,7-dimethyloctan-3-yl acetate; 3,7-dimethyloctane-1,7-diol; 3-hexenol; 3-phenylbutyraldehyde*; 4-(4-methyl-3-pentenyl)cyclohex-3-ene-1-carbaldehyde; 4,4.alpha.,5,9.beta.-tetrahydroindeno(1,2-d)-1,3-dioxin; 4-tert-butylcyclohexyl acetate*; allyl (cyclohexyloxy)acetate; allyl caproate; benzyl acetate; cinnamyl alcohol*; citronellol*; cyclamen aldehyde*; decanal; decenal; delta-damascone*; Diethyl_phthalate; dihydrocitronellol;dimethyl heptenal; dipropylene glycol; ethyl 2,2-dimethylhydrocinnamal; ethyl 2,6,6-trimethylcyclohexa-1,3-ene-1-carboxylate; ethyl acetoacetate; ethyl linalool; ethyl methylbutyl ketoxime; ethyl methylphenylglycidate*; ethylene brassylate; eugenol*; gamma-decalactone; gamma-undecalactone; geranyl acetate*; hexyl acetate; hexyl cinnamal*; isoamyl allylglycolate; isobutenyl methyltetrahydropyran; isobutyl methyl tetrahydropyranol; limonene*; linalool*; methyl 2,4-dihydroxy-3,6-dimethylbenzoate; methylanthranilate; methyl benzodioxepinone; methylbenzyl acetate; methyldihydrojasmonate; nerol*; phenethyl alcohol; phenol, 2-methoxy, reaction products with 5-ethylidenebicyclo[2.2.1]hept-2-ene, hydrogenated; pin-2(10)-ene*; raspberry ketone; terpineol*; tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes*; tricyclodecenyl propionate; tridec-2-enenitrile; triethyl citrate


Paraméterek

Illat
Illatosított Kész!
Rendeltetés
Moly ellen Kész!
Forma
Függő Kész!
Utántöltő típusa
Merev Kész!
Parfüm
Illatosított Kész!

Illatanyag

Illat
Illatosított Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Moly ellen Kész!

Forma

Forma
Függő Kész!

Utántöltő típusa

Utántöltő típusa
Merev Kész!

Tulajdonságok

Parfüm
Illatosított Kész!
Rovarölő szer tartalma
igen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RAID Aktív függő molyirtó friss virágok 4 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAID proti molům aktivní závěs čerstvé květy 4 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RAID proti moliam aktívny záves čerstvé kvety 4 ks.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ