AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REER Cosmo Digital

Termékkatalógus
REER Cosmo Digital
4,5 2 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 600 m, hangátvitel digitális jelként, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód és vox funkció, gyerek egység tápellátása hálózati vagy akkumulátor és szülői egység akkumulátoros
Kód:  BABY3546 Termékszám:  4013283501504

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REER Cosmo Digital

Bébiőr REER Cosmo Digital Oldalnézet

Pihenj le egy másik szobában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) REER Cosmo Digital egy babafigyelő, amely a hang átvitelére szolgál, ezért nagy segítség az anyukáknak. A háttérzaj nélküli hangot digitális jelként továbbítja, melynek maximális hatótávja 600 m. A bébiőr több audió-csatornával rendelkezik és az analóg készülékekkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Nagyobb városokban sem zavarja semmi a jelátvitelt. Ha a jel kiesik a bébiőr egy hangjelzést ad ki. A szülői egység tápellátását akkumulátor garantálja. A baba egység működését pedig hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja. A készüléket nyugodtan magaddal viheted egy kirándulásra is, hiszen az akksit bármikor fel lehet tölteni. Amikor az akkumulátor lemerül a bébiőr automatikusan figyelmeztet. A készülék barátságos arculatának köszönhetően, szépen belesimul a környezetbe.

A(z) REER Cosmo Digital babaőr legfőbb paraméterei

  • Klasszikus audió bébiőr
  • Digitális hangátvitel
  • Hatótávja: 600 m
  • A szülői egység működését akkumulátor garantálja
  • A baba egység működését hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja
  • Elegáns forma
Bébiőr REER Cosmo Digital Jellemzők/technológia
Bébiőr REER Cosmo Digital Hátoldal

A(z) REER márkájú babaőr további előnyei

A modern technológiáknak köszönhetően egy csomó hasznos funkciót kapunk. A babafigyelő kétirányú kommunikációra is képes. Ha az újszülött felsír távolról is meg tudod nyugtatni. A hangerő igény szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
600 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Funkciók

Funkció
Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Vox funkció Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REER Cosmo Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REER Cosmo Digital. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REER Cosmo Digital.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ