A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REVLON Orofluido Mask 250 ml

Termékkatalógus
REVLON Orofluido Mask 250 ml
4,0 1 értékelés
Hajpakolás - normál hajra, kiöblítendő - 14 760 Ft/1 l
Kód:  KSVL2042 Termékszám:  8432225031392

REVLON Orofluido Mask 250 ml


A REVLON Orofluido Mask hajmaszk egy speciális kozmetikai termék, amely mélyen hidratálja és regenerálja a hajat. A maszk minden hajtípus számára alkalmas. Az újdonság egyesíti a sampont, a balzsamot és a hajmaszkot. Az átfogó gondoskodásról három természetes olaj harmonikus elegye gondoskodik. Regenerálják és erősítik, ragyogóan fényessé és csodálatosan könnyeddé teszik a hajat. Az argán olajat a sivatag folyékony aranyának nevezik. A ciprusi olaj olyan, mint egy csipetnyi tiszta selyem, a lenolaj pedig ragyogó fényességet és egyedülálló könnyedséget kölcsönöz a hajnak. Az intenzív hidratáló készítmény mélyen regenerálja, tökéletesen ápolja és megbízhatóan védi a hajat.

A maszk simító hatású kationos anyagokat tartalmaz, melyek nemcsak selymessé varázsolják a hajat, hanem csökkentik a száraz és sérült hajszálak elektrosztatikus töltését. A hatóanyagok körülölelik a hajszálakat és visszaadják eredeti szépségüket. A borostyán és vanília illat a keleti aromák lenyűgöző világába repít el, egyedülálló pihentető élményt ad. Kényeztesd hajadat szépség rituáléval, hogy egészséges és szép legyen!

Hatóanyagok:

  • Az argán olaj táplálja a hajat, könnyeddé és fényessé teszi.
  • A ciprusi olaj puhává varázsolja a hajat és óvja a szabad gyököktől.
  • A lenolaj biztosítja az azonnali fényességet, lezárja és simává teszi a hajvégeket.


Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Használata:
Vidd fel egyenletesen a nedves hajra. Hagyd 3-5 percen át hatni, majd alaposan öblítsd le. A tökéletes eredmény érdekében heti 2-3 alkalommal alkalmazd.

Tipp:
Ad hozzá néhány csepp elixírt a hajmaszkhoz a teljes hidratáló és regeneráló hatásért.

Térfogat:
250 ml

Összetevők:
water, ceteary alcohol, dicetyldimonium chloride, cetrimonium chloride, fragrance, dimethicone, argania spinosa kernel oil, linseed seed oil, cyperus esculentus root oil, phenyl trimethicone, polyquaternium-10, PEG-150 distearate, hydroxyethylcellulose, polysorbate 60, ceteareth-20, isopropyl alcohol, sodium acetate, methylparaben, propylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, mica, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxide)

Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Haj típusa
Normál Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Hatás
Hidratáló hatás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Megjegyzés:
Termékek: REVLON Orofluido 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVLON Orofluido Mask 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Orofluido Mask 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Orofluido Mask 250 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ