REVOLUTION Lash Pow Eye Set

Termékkatalógus
REVOLUTION Lash Pow Eye Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Makeup Revolution 5D Lash Pow szempillaspirál, Liner Pow folyékony szemceruza és puha rózsaszín szempillagöndörítő
Kód:  VBAL8493 Termékszám:  5057566640183

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Lash Pow Eye Set

Van egy hölgy a környezetedben, akit szeretnél boldoggá tenni és egy szép ajándékkal meglepni? Ha tudod, hogy szeret vigyázni magára és törődik a külsejével, akkor nem fogsz melléfogni a REVOLUTION kozmetikai ajándékcsomagjával. A készlet a tökéletes szempillákhoz készült termékeket tartalmaz. Ezért megtalálod benne a híres Lash Pow szempillaspirált, a vadonatúj Lash Pow Liner folyékony szemceruzát és a Soft Pink szempillaspirált. A Lash Pow Eye Set segítségével szempilláid mindig teltek, dúsak és határozottak lesznek. A REVOLUTION segítségével a kezdők és a profik egyaránt tökéletes szemsminket készíthetnek.

A REVOLUTION Lash Pow Eye Set legfontosabb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek
  • A REVOLUTION Lash Pow Eye Set termékeket tartalmaz a dús, sűrű és tökéletes szempillákért.
  • A híres POW Lash szempillaspirállal
  • A Makeup Revolution a vadonatúj Liner Pow folyékony szemceruzával örvendeztet meg
  • A készletet szempillagöndörítővel egészítjük ki
  • A REVOLUTION szett nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret törődni magával

A csomag tartalma:
Makeup Revolution 5D Lash Pow szempillaspirál
Makeup Revolution Liner Pow folyékony szemceruza
Revolution Soft Pink szempillagöndörítő

Összetétel

REVOLUTION LASH POW SZEMPILLASPIRÁL - (ÖSSZETEVŐK): VÍZ (WATER, EAU), GLYCERYL STEARATE SE, AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, HIDROGÉNEZETT OLÍVAOLAJ-SZTEARIL-ÉSZTEREK, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ, SZINTETIKUS AVPCACIA/SEALMEGNEX, ACID.., Hidratált szilícium-dioxid, sztearinsav, polibutén, szilícium-dioxid, sztirol/akrilát kopolimer, aminometil-propandiol, trolo (poligliceril-3/lauril) hidrogénezett trilinoleát, fenoxyethanol, glicerin, glicerin, glicerin, glicerin, glicerin, etil-hexil-herin, etil-hexil-herin, etil-halherin, etil-hexil-herin, etil-hexil-herin, etil-halherin, etilhexilén, etilhexilén, ethenol, ethenol. GUMI, POLIKVATERNIUM-10, NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT, CI 77499 (VAS-OXIDOK). REVOLUTION LINER POW FOLYÉKONY SZEMCERUZA - (FORMULA): VÍZ (WATER, EAU), AMMÓNIUM-AKRILÁT KOPOLIMER, PROPILÉNGLIKOL, DENATURÁLT ALKOHOL.., G DENAT. (FEKETE 2), CI 77491 (VASOXIDOK).

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION Lash Pow Eye Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION Lash Pow Eye Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION Lash Pow Eye Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ