REVOLUTION Shimmer Bomb Trio

Termékkatalógus
REVOLUTION Shimmer Bomb Trio
Kozmetikai ajándékcsomag - 3 tökéletesen csillogó árnyalatot tartalmaz: Sparkle - lágy rózsaszín, Daydream - sötét rózsaszín, Distortion - barna alaptónusú
Kód:  KSDS1395 Termékszám:  5057566531030

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Shimmer Bomb Trio

Van egy nő a környezetedben, akit szeretnél boldoggá tenni és egy szép ajándékkal meglepni? Ha tudod, hogy szeret gondoskodni magáról és ápolni a külsejét, akkor nem fogsz mellényúlni a REVOLUTION kozmetikai ajándékcsomagjával. A készlet a népszerű Shimmer Bomb szájfény három árnyalatát tartalmazza. A szájfények felvitele után az ajkak finoman bizseregnek és megnő a térfogatuk. A szájfényeket E-vitaminnal is gazdagították, így mélyen táplálják az ajkak érzékeny bőrfelszínét. A precíziós applikátor biztosítja, hogy az ajakfényeket egyetlen mozdulattal hibátlanul felvihesd. Ráadásul a REVOLUTION Shimmer Bomb Trio kozmetikai ajándékkészlet márványutánzatú, fényűző csomagolással büszkélkedhet. 

A REVOLUTION Shimmer Bomb Trio kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek 
  • A Shimmer Bomb Trio készlet három színben tartalmaz káprázatos szájfényeket 
  • Sparkle, Daydream és Distortion árnyalatok
  • Az ajakfényeket E-vitaminnal gazdagították
  • Precíziós applikátor
  • A Shimmer Bomb szájfények növelik az ajkak térfogatát
  • Luxus fekete csomagolás márvány utánzattal

Tartalom:
Sparkle - lágy rózsaszín
Daydream - sötét rózsaszín
Distortion - nude, barna alaptónusokkal

A szájfények összetétele:
Distortion:
Polibutén, Etilhexil-palmitát, Tridecyl Trimellitate, Szilícium-dioxid-szilát, Polietilén, Szintetikus fluorfluorflogopit, Mica, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Íz, CI 77891 (titán-dioxid), CI 77491 (vasoxidok).
Daydream:
Polibutén, Etilhexil-palmitát, Tridecyl Trimellitate, Szilícium-dioxid-szilát, Polietilén, Kalcium-nátrium-bórszilikát, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Íz, CI 77891 (titán-dioxid), CI 77491 (vasoxidok), CI 77499 (vasoxidok), CI 15850 (vörös 7).
Sparkle:
Polibutén, Etilhexil-palmitát, Tridecyl Trimellitate, Kalcium-nátrium-bórszilikát, Szilícium-dioxid-szilát, Polietilén, Mica, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Íz, CI 77891 (titán-dioxid), CI 77491 (vasoxidok), CI 15850 (vörös 7).


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION Shimmer Bomb Trio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION Shimmer Bomb Trio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION Shimmer Bomb Trio.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ