Shop roku AP+ slevy

Rovus Spray XL felmosó

Termékkatalógus
Rovus Spray XL felmosó
5 4 értékelés
Felmosó - a Rovus XL permetezős felmosó jobb és nagyobb, a gyorsabb és hatékonyabb takarítást a nagyobb felmosó felület teszi lehetővé, száraz és nedves használatra egyaránt alkalmas, mindössze fel kell tölteni a víztartályt és kezdetét is veheti a padlótisztítás hátfájdalom és fárasztó térdelés nélkül, felmosó szélessége: 60 cm, az új Rovus XL permetezős felmosó 50%-kal nagyobb törlőfelülettel rendelkezik az elődjéhez képest, a nagy tisztítópárna mikroszálas anyagból készült és ennek köszönhetően több port vonz magához, a felmosó alsó része 360 fokban forgó, azonnal tisztává varázsolhatod az otthonodat, a felmosó eredeti szélessége 40 cm, most 60 cm, gyakorlatilag minden felületre alkalmas - csempe, linóleum, laminált padló, kő, kényes fapadló
Kód:  ROVMO178 Termékszám:  7630054100178 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rovus Spray XL felmosó

A felmosó kiváló segítő nemcsak a háztartások tisztításához. A felmosáshoz nem kell lehajolnod vagy kézzel súrolnod a padlót. A klasszikus felmosókhoz többnyire vízzel teli vödörre van szükséged, amely bizonyos helyeken akadályt jelenthet. Ahhoz, hogy ez már többé ne okozzon gondot, használda modern Rovus Spray XL szórófejes felmosót, amely megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek tisztítását is. Az elegendően nagy felületű felmosó lap lehetővé teszi a szárazon vagy vizesen történő felmosást. A felmosót műanyag víztartállyal látták el, amelyet a műanyag markolattal végződő alumínium rúdhoz erősítettek. Töltsd fel a tartályt vízzel, esetleg add hozzáa kedvenc mosószered, és a felmosó készen áll a felmosásra. A szórófejnek köszönhetően a padlóburkolatot kis mennyiségű víz felhasználásával is megtisztíthatod. A felmosó így a laminált padló felmosására is alkalmas. A felmosónak 360 °-ban elfordítható feje van, így anehezen elérhető helyeket is megtisztíthatod. A Rovus szórófejes felmosóval, egy kézzel gyorsan és minimális erőfeszítéssel megtisztíthatod a szobádat.

A Rovus Spray XL főbb jellemzői

  • Modern, Rovus szórófejes felmosó forgatható fejjel,
  • Műanyag víztartállyal
  • Ergonomikus szórófej az alumínium fogantyú tetején a kényelmes működés érdekében
  • Könnyű, leszerelhető markolat puha felülettel
  • Szükség esetén szabályozhatod a szórófej vízmennyiségét
  • 360 °-ban elfordítható fej
  • A könnyű szerkezetének köszönhetően egy kézzel is használhatod
  • Magas nedvszívó képesség
  • Cserélhető törlőlapok
  • A törlőlapok egyszerű karbantartása (moshatóak)
  • A felmosó ideális bármilyen típusú padlóburkolathoz - laminált, linóleum, csempe, márvány 

A szórófejet négy lépésben aktiválhatod

A Rovus Spray XL négy könnyű lépésben indítható el. Először önts vizet a tartályba. Adja hozzá  mosószert és rögzítsd a felmosó fogantyújához. A törléshez nyomd meg a szórófej tetejét. Magad szabályozhatod a felhasznált víz mennyiségét, a padlóburkolat típusától és aszennyezettség mértékétől függően.

A Rovus Spray XL segítségével gyorsan, hatékonyan és könnyedén kitakaríthatsz

A kiváló minőségű mikroszálas párnázott felmosó lapok nagy abszorpciós képességgel rendelkeznek, és már az első törlés után megtisztítják a felületet az összes szennyeződéstől. Tisztítás után a padló egy pillanat alatt felszárad, és gyönyörűen fényes marad. Különösen alaminált padlóval rendelkező háztartások fognak örülni a Rovus szórófejének. A felmosó lapok levehetőek, rendkívül tartósak és könnyen moshatók a mosógépben.

Nagyszerű segítő háziállatokkal rendelkező családok számára

A Rovus Spray XL felmosó különösen népszerű gyermekes és háziállatokat tartó családok számára. Takarítás közben elég tiszta vizet használni, illetve  hozzáadhatsz  egy ökológiailag kíméletes tisztítószert is. A törlőlapok anyaga biztosítja, hogy a padlón ne maradjanak szövetek és szennyeződések sem. A Rovus Spray XL használatával a takarítás maximálisan higiénikus, és kimondottan kedvező hatású azoknak, akik allergiában vagy asztmában szenvednek.

A felmosó lap anyaga:
80% poliészter, 20% poliamid


Paraméterek

Típus
Lapos felmosó Kész!

Típus

Típus
Lapos felmosó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Szolgáltató! Érdeklődnék, hogy tartalék mikroszálas törlőt lehet kapni hozzá? Ha igen mennyibe kerül? Válaszukat előre is köszönöm Üdvözlettel Turcsányiné

Kérdések és válaszok: Rovus Spray XL felmosó
Kiegészítők: Rovus Spray XL felmosó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rovus Spray mop XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rovus Spray mop XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rovus Spray Mop XL.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ