30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml

Termékkatalógus
SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml
4,4 12 értékelés
Dezodor - golyós kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, aromás illatú, nyugtató hatású, alumínium mentes, 50 ml-es - 31 800 Ft/1 l
1 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DKO132 Termékszám:  4103040158819 Gyártó honlapja:
SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml 1 590 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml

Szeretné végre megtalálni azt a férfiak számára készült hatásos dezodort, amely megszünteti az izzadás okozta kellemetlen szagokat? Akkor jó helyen jár! Ha különösen egy olyan dezodort keres, amely alkohol- és alumíniumsó-mentes, ezt a terméket éppen Önnek tervezték. Ez a hatásos dezodor innovatív megoldásokat nyújt. Gátolja a kellemetlen szagokat okozó baktérium elszaporodását, így biztosítva hónaljának kiváló ápolását. A termék finom összetételének köszönhetően bortoválkozás után azonnal használható. A dezodor biztosítja az egész napos frissességet. 5,5-ös pH értékével segíti a bőr természetes védőrétegének visszaállítását, így garantálja a természetes, egészséges bőrt. Ez az egyedülálló termék nem tartalmaz alkoholt és alumíniumsót, illetve különösen alkalmas az érzékeny bőrre. Élvezze a zavartalan illatot, amelyet ez a klinikailag tesztelt dezodor nyújt.

Miért ezt válassza?

  • Alkoholmentes, alumíniumsó és tartósítószer hozzáadás nélkül
  • Megbízható védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen
  • Illat, mely egész napon át kitart
  • Űrtartalom: 50 ml
  • Elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat
  • Segít visszaállítani a bőr védőrétegét

Összetétel

Az összes sebamed termék összetételét rendszeresen kiigazítják a legújabb tudományos eredmények alapján. A feltüntetett összetétel a gyártás jelenlegi állapotának felel meg, és eltérhet a csomagoláson feltüntetett összetételtől.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEBAMED Roll-On Balzám pro muže 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEBAMED Roll-On Balzam pre mužov 50 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ