A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Senna Baby TENCEL univerzális paplan és párna

Termékkatalógus
Senna Baby TENCEL univerzális paplan és párna
Ágynemű szett - antiallergén takaró 100 x 135 cm és párna 40 x 60 cm, egyrétegű takaró egész évre, a huzat és a töltőanyag is tencel rostból készült, elvezeti a nedvességet
Kód:  BABY0208 Termékszám:  5906197808618 Gyártó honlapja:
Senna Baby TENCEL univerzális paplan és párna Megszűnt

Senna Baby TENCEL univerzális paplan és párna

A kisbabák a legjobb ellátást, és a legjobb minőségű termékeket érdemlik, különösen a kiságyban, ahol kezdetben idejük legnagyobb részét töltik, és az ott felhasznált anyagok érintkezésbe kerülnek finom és érzékeny bőrükkel. A Senna Baby TENCEL takaró és párna hipoallergén és rendkívül jó légáteresztő. Mindkettő anyaga és szövete jó minőségű fából készült, így 100%-ban biológiailag lebontható. Kiváló nedvesség elvezetési képességének köszönhetően a baba nem izzad be, így nyugodtan alhat a túlmelegedés kockázata nélkül, vagy épp ellenkezőleg, anélkül, hogy fázna.

Legfontosabb jellemzői

  • Takarót és párnát tartalmazó szett a kiságyba
  • Különleges TENCEL szál
  • Kiváló nedvesség elvezetési képesség
  • Természetesen antibakteriális
  • Megakadályozza a túlmelegedést vagy, hogy fázzon a baba
  • Az optimális páratartalom fenntartása
  • Támogatja a bőr természetes szerepét
  • Garantálja a gyemek nyugodt alvását
  • Mosógépben 40°C-on mosható

TENCEL

Ez egy természetes cellulóz rost egyedi tulajdonságokkal. Jobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a pamut, ugyanakkor megfelelő páratartalmat és optimális hőmérsékletet tart fenn. A természes, ellenőrzött cellúlóz nanoszálak segítik a bőr természetes funkcióját, így téve a babaágyat különlegesen alkalmas hellyé a gyermek számára. A TENCEL szálaknak köszönhetően akár 50%-kal több nedvességet tud felszívni mint a pamutszálas termékek, amely így nagyon hatékony a baktériumok, gombák, akták burjánzásának megakadályozásában.

Méretek:
Takaró 135 × 100 cm
Párna 60 x 40 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Senna Baby TENCEL univerzális paplan és párna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Senna Baby TENCEL univerzální peřinka a polštářek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Senna Baby TENCEL univerzálna perinka a vankúšik.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ