A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml

Termékkatalógus
Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml
4,0 4 értékelés
Tisztító hab - alaposan eltávolítja a pórusokban mélyen megtelepedett zsírsavakat, így megakadályozza az akne kialakulását - 64 720 Ft/1 l
Kód:  KSPL1352 Termékszám:  752185111087

Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml

A Shiseido Ibuki arctisztító hab egy kozmetikai termék a vegyes és zsíros bőr tisztítására. A hab eltávolítja a zsírsavakat, a szennyeződéseket és a káros felesleges faggyút a bőrről. A zsírsavak mélyen a pórusokban telepednek meg és elősegítik az akne kialakulásának lehetőségét. A gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztító hab eltávolítja a zsírsavakat a pórusok mélyéről, tehát megakadályozza az akné kialakulását.

Az akne az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség, és a leggyakoribb bőrbetegség serdülőkorban. Az akne minden személy életében legalább egy alkalommal problémát okoz, kimondottan nagy ijedelemre ad okot nemre való tekintet nélkül a tinédzserek körében is. Az akne a begyulladt pórusokból alakul ki, a pórusok eltömődésének következményeként. A faggyúmirigyek váladékának feltorlódásából  mély gyulladás alakul ki, az akne után pedig akár hegek is maradhatnak a bőrön. Az akne leggyakrabban az arc, a váll, a felső mellkas és a hát területire jellemző. 

A tisztító hab biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát, ezen felül a TMG hámlasztó összetevője élénkíti és erősíti a bőr felszínét. A termék nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, ezért képes a bőrt gyengéden kezelni és tisztítani annak igénybevétele nélkül. Rendszeres használatával a bőre sima, tökéletesen hidratált és élénk lesz. Kényeztesse bőrét a tökéletesen tiszta és csodálatos felüdüléssel megterhelés nélkül!

Bőrtípus:
Kombinált és zsíros bőrre.

Alkalmazás:
Masszírozzon be egy kisebb mennyiséget a bőrbe amíg nem habzik jól, majd alaposan öblítse le.

Kiszerelés:
125 ml

Paraméterek

Űrtartalom
125 ml Kész!
Termék típusa
Hab Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
125 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Hab Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Ibuki Purifying Cleanser 125 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHISEIDO Ibuki Purifying Cleanser 125 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ