AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.

Termékkatalógus
SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.
4,5 2 értékelés
Kozmetikai szett - a készlet tartalma: Men Total Revitalizer Cream 50 ml + Cleansing Foam 30 ml + Total Revitalizer Eye Cream 3 ml
Kód:  VBAL577 Termékszám:  3598380352538
SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II. Megszűnt

SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.

A SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II. kiváló minőségű férfi bőrápolási termékeket tartalmaz - arckrémet, tisztító habot és szemkörnyékápoló gél krémet. A Shiseido Men Total Revitalizer Cream megakadályozza a finom ráncok kialakulását, megakadályozza a férfi bőr korai öregedését és energiát ad. A Shiseido Men  Cleansing Foam tisztítóhab gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a fölösleges faggyút a bőrről, továbbá nagyszerű előnye, hogy borotvahabként is használható. A Shiseido Men Total Revitalizer Eye szemkörnyékápoló gél hatékonyan csökkenti a ráncok és a szem alatti karikákat, és a benne található vitaminoknak köszönhetően megvédi a bőrt a szabad gyököktől valamint az idő előtti öregedéstől.

A SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II. férfi luxus kozmetikai szett legfőbb jellemzői

  • Férfi ajándék szett luxus Shiseido Men kozmetikumokkal a legmagasabb minőségű bőrápolás érdekében
  • A férfiak számára készített arckrém, tisztítóhab és Shiseido szemkörnyékápoló gél krém
  • Total Revitalizer Cream arckrém, amely megakadályozza a bőr korai öregedését
  • Megelőzi a ráncokat, energiát ad a bőrnek és minimalizálja a fáradtság jeleit
  • A tisztító hab hatékonyan, mégis finoman távolítja el a szennyeződéseket és a fölösleges zsírt
  • A Shiseido Men Cleansing Foam tisztítóhab borotvahabként is használható
  • A Shiseido Men Total Revitalizer Eye csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat
  • C és E vitaminokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökökkel és az öregedés jeleivel szemben
  • A szett rendkívül hatékony kozmetikumokat tartalmaz modern férfiaknak számára egy szép kozmetikai táskába rejtve

Bízd bőröd a Shiseido Men Total Revitalizer Cream bőrápoló krémre

A Shiseido Men Total Revitalizer Cream helyreállítja a bőr rugalmasságát és fiatalosságát. Megakadályozza a finom ráncok kialakulását és a férfi bőr korai öregedését. Hatékonyan csökkenti a fáradtság jeleit, energiát ad a bőrnek és életre kelti frissességét. Ugyanakkor optimálisan hidratál és megakadályozza a kiszáradást 24 órán keresztül. A bőrápoló krém védi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben is. A kellemesen illattal rendelkező termék nem komedogén és dermatológiailag tesztelt összetevőkkel rendelkezik.

Hatóanyagok:
ImuBuild Complex - energiával tölti meg a bőrt és lassítja az öregedést, segít a bőr gyengeségének leküzdésében, növeli a bőr védelmét a károsodásokkal szemben
Marine Protein Complex - javítja az arc kontúrját, hidratálja a bőrt
E-vitamin - nagyon erős antioxidáns, védi a bőrt a káros külső hatásoktól, támogatja a bőr sejtjeinek megújulását

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra ajánlott.

Használata:
Vidd fel a krémet a megtisztított bőrre, vagy borotválkozás után, és óvatosan masszírozd be körkörös mozdulatokkal. A maximális hatás érdekében reggel és este használd.

Összetétel:
Water(Aqua/Eau), Dimethicone, Glycerin, Alcohol, Dipropylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 Dimethyl Ether, Phenoxyethanol, Cetyl Ethylhexanoate, Tocopheryl Acetate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Peg-20 Glyceryl Isostearate, Aminopropyl Dimethicone, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Polysorbate 80, Sodium Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Polyquaternium-51, Sorbitan Oleate, Potassium Hydroxide, Silica, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Sodium Metaphosphate, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Rubus Suavissimus (Raspberry) Leaf Extract, Iron Oxides (Ci 77492), Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Hydrolyzed Conchiolin Protein

Shiseido Men Cleansing Foam gazdag tisztító hab a tökéletesen tiszta bőrért

A Shiseido Men Cleansing Foam tisztítóhab hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a fölösleges faggyút a bőr szárítása nélkül. Biztosítja a bőr számára a szükséges hidratálást, amely így tökéletesen tiszta és friss marad. A gazdag krémes hab borotvahabként is használható. A termék nem tömíti el a pórusokat, dermatológiailag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas.

Használata:
Nedvesítse be kezed és arcod, és tégy egy kevés habot tenyeredbe. Vidd fel a bőrre, és körkörös mozdulattal óvatosan masszírozd vele a bőrt, majd alaposan öblítsd le. Kerüld a szeme körüli területet. Borotvahabként alkalmazva használd reggel borotválkozás előtt, hogy a szakáll és a bőr hatékonyan felpuhuljon.

Összetétel:
Water(Aqua/Eau), Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Peg-6, Peg-32, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Sorbitol, Polyethylene, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glyceryl Stearate Se, Peg-60 Glyceryl Isostearate, Beeswax(Cera Alba/Cire Dabeille), Fragrance (Parfum), Polyquaternium-6, Trisodium Edta, Limonene, Linalool, Alanine, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sophora Angustifolia Root Extract, Tocopherol

Távolítsd el a szem alatti karikákat a Shiseido Men szemkörnyékápoló gél segítségével

A Shiseido Men Total Revitalizer Eye szemkörnyékápoló gél kifejezetten a férfi bőr igényeihez lett kifejlesztve. Segít csökkenteni a ráncokat, a szem alatti duzzanatot és a sötét karikákat. Megakadályozza a rugalmasság elvesztését és erősíti az arc kontúrjait. Gél textúrája gyorsan felszívódik, és puhává, hidratálttá valamint frissességgel telivé varázsolja a bőrt. A krém összetételét C és E vitaminok gazdagítják, amelyek energiával látják el a bőrt és védik a szabad gyökökkel illetve az idő előtti öregedéssel szemben. A terméket szemészetileg tesztelték, nem tömíti el a pórusokat, és minden bőrtípusra alkalmazható.

Hatóanyagok:
Eye Bio-Complex - támogatja a hialuronsav előállítását a feszes szemkontúr érdekében
Defense Complex - Erősíti a szem környékén található bőrt, segíti a nedvesség pótlását és javítja a bőr védő funkcióját
E-vitamin -  erős antioxidáns, védi a bőrt a külső hatásoktól, támogatja a bőr sejtjeinek megújulását
C-vitamin - növeli a kollagén és elasztin termelését

Használata:
Vigyél fel kis mennyiségű szemkörnyékápoló krémet ujjaid segítségével és finoman masszírozd be a szem területének bőrébe. Használd a krémet reggel és este a bőrápolás utolsó fázisaként.

Összetétel:
Water(Aqua/Eau), Dimethicone, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Petrolatum, Mineral Oil(Paraffinum Liquidum/Huile Minerale), Diisostearyl Malate, Myristyl Myristate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Trimethylsiloxysilicate, Glyceryl Stearate Se, Stearyl Alcohol, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 Dimethyl Ether, Batyl Alcohol, Isododecane, Dimethylacrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Peg-20, Peg-40 Stearate, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Polysorbate 60, Mica, Sorbitan Tristearate, Sodium Citrate, Bht, Disodium Edta, Polyquaternium-51, Fragrance (Parfum), Silica, Sodium Metaphosphate, Tin Oxide, Citric Acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Menthol, Aluminum Hydroxide, Limonene, Iron Oxides (Ci 77492), Linalool, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract), Retinyl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol

A férfi kozmetikai szett a következőket tartalmazza:
1 × Shiseido Men Total Revitalizer Cream regeneráló krém (50 ml)
1 × Shiseido Men Cleansing Foam tisztító hab (30 ml)
1 × Shiseido Men Total Revitalizer Eye revitalizáló szemkörnyékápoló (3 ml)
1 × kozmetikai táska


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II..
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ