A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Silk'n Micro Nail Köröm polírozó

Termékkatalógus
Silk'n Micro Nail Köröm polírozó
5 1 értékelés
Manikűr szett - műkörmökhöz alkalmas- gél, akril
Kód:  SILPC009 Termékszám:  SIL-MICRONAIL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Silk'n Micro Nail Köröm polírozó

A Silk'n Micro Nail gyorsan és gyengéden ápolja körmeid. A készüléket gél, akril és műköröm polírozására tervezték. Néhány másodperc alatt körmeid fényesek lesznek, és az eredmény akár 2 hétig is látható marad. A polírozó elemmel működik. Ápold körmeid az otthonod kényelmében!

Fényesre polírozott körmök néhány perc alatt. A készülék könnyen kezelhető és két görgőt tartalmaz. Az egyik a csiszoláshoz, a másik a köröm polírozásához lett tervezve. A görgők miután elkoptak, cserélhetők és újra megvásárolhatók. A szép körmök minden modern nő ápoltságának fontos részét képezik. Egyszerű használat, ápolt, csillogó körmök!

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
1 mikro polírozó henger
1 mikro csiszoló henger
2x AA elem

Tervezés:
gél köröm
akril körmök
műköröm

Áramellátás:
2x AA elem

 

Paraméterek

Csomagolás típusa
Utazócsomag Kész!

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa
Utazócsomag Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk'n Micro Nail Köröm polírozó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Leštič nehtů Micro Nail. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk'n Leštič nechtov Micro Nail. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Nagellack Mikro Nail. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Nagellack Mikro Nail.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ