AlzaBoxy Q1 Shop roku

SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml

Termékkatalógus
SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml
Arcpakolás - lemosható, női, alkalmazási terület arc, használható zsíros, problémás, kevert bőrre, hidratáló, ránctalanító, regeneráló, pattanásokra, színezőanyagok nélkül, parabénmentes, parfüm nélkül, paraffinmentes, hatóideje 10 perc, hatóanyagai közé tartozik bambuszvaj és hialuronsav, űrtartalma 100 ml
3 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL4788 Termékszám:  8809393401713
SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml 3 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A híres SKIN79 által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a kiváló készítmény csodás ápolást és törődést biztosít. Hála az innovatív összetevőknek és a nőies illatnak, hölgyek számára lesz alkalmas. Zsíros, problémás és kevert bőrtípusra ajánljuk, amelyen remek eredményeket érhetsz el a segítségével. Bőröd ragyogó, természetesen friss lesz. A népszerű SKIN79 lemosható arcmaszk rendkívül könnyen felvihető, és az állaga is kellemes. A legjobb hatás érdekében a hatóidő 10 perc, ezt az időt pedig kihasználhatod relaxálásra és energetizálásra. A maszkban lévő aktív összetevők azonnali ragyogást biztosítanak, valamint bőröd is fiatalabbnak fog látszani. A végeredmény majd magáért beszél!

Arcpakolás SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml ...

Az ismert SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml arcmaszk fontosabb tulajdonságai

  • A népszerű SKIN79 gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • A termék a hölgyek számára alkalmas
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk egy könnyen alkalmazható, hatékony készítmény
  • A bőrre gyakorolt hatás: hidratáló, ránctalanító, regeneráló és pattanásokra
  • A maszk hatóanyaga: bambuszvaj és hialuronsav
  • Ajánlott bőrtípus: zsíros, problémás és kevert, amelyen remek hatást érhetsz el a készítménnyel
  • Nagyszerű színezékmentes, parabénmentes, parfümmentes és paraffinmentes tulajdonságát kétségtelenül értékeled majd
  • A következő jelöléssel rendelkezik: természetes kozmetikum és koreai kozmetikumok
  • Az arcmaszk hatóideje 10 perc
  • A népszerű SKIN79 arcmaszk űrtartalma 100 ml

A népszerű SKIN79 arcmaszk káprázatos eredményei

Jó ötlet, hogy vigyázz a bőrödre, és használd az arcmaszkot rendszeresen. El leszel ragadtatva az elért eredményektől. A hidratálást nyújtó SKIN79 arcmaszk remek választás azoknak, akiknek száraz, hámló bőrük van. Regeneráló tulajdonságainak köszönhetően felgyorsítja a bőr gyógyulását és elősegíti a bőr megújulását. A maszk segít hatékonyan csökkenteni a ráncokat és pozitívan befolyásolja a bőr öregedési folyamatát. Aktívan fellép a pattanásokat okozó baktériumokkal szemben, és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival hatékonyan ápolja és gyógyítja a bőrt.

Add meg a bőrödnek, amit megérdemel!

A népszerű SKIN79 arcmaszk első osztályú ápolást biztosít a bőrödnek. Az arcmaszk tele van a természetben található, jótékony hatású összetevőkkel. Illatanyag- és színezékmentes összetételének hála az érzékeny bőrrel rendelkező felhasználók számára is alkalmas. Ez a paraffin- és parabénmentes arcmaszk nyugalmat és bizalmat ad, és bőröd védve lesz az esetleges negatív hatásoktól.

Összetétel

WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, KAOLIN (100 000 PPM), BENTONIT (50 000 PPM), BETAINE, PHASEOLUS ANGULARIS MAGPOR, ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE, ALGAE EXTRACT, ECLIPTA PROSTRATA LEVÉLKIVONAT, CENTELLA ASIATICA KIVONAT, FICUS CARICA (FÜGE) GYÜMÖLCSKIVONAT, ULMUS DAVIDIANA GYÖKÉRKIVONAT, AMARANTHUS CAUDATUS MAGKIVONAT, NYMPHAEA ALBA VIRÁGKIVONAT, CAMELLIA SINENSIS LEVÉL VÍZ, HYDROGENATED LECITHIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, GLICERIN, XANTHAN GUM, KRÓM-OXID ZÖLDEK, DIMETHICONE, SQUALANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ILLITE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, IZONONYL-IZONONONONANOÁT, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, LECITHIN, BETA-GLUCAN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, STEARIC ACID, POLIGLICERIN-2-DIPOLIHIDROXISZTEARÁT, MONTMORILLONIT, CALCITE, HIDROLIZÁLT HIALURONSAV, INULIN-LAURIL-KARBAMÁT, NÁTRIUM-PALMITOIL-PROLIN, DINÁTRIUM-SZTEAROIL-GLUTAMÁT, CERAMIDE NP, FRAGRANCE, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77492, CI77499

A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Összehasonlít
Specifikáció
Természetes kozmetikum, Koreai kozmetikumok Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Alkalmazási terület
Arc Kész!
Típus
Lemosható Kész!
Bőrtípus
Zsíros, Problémás, Kevert Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum, Koreai kozmetikumok Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!
Alkalmazási terület
Arc Kész!

Típus

Típus
Lemosható Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Problémás, Kevert Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Pattanásokra Kész!
Tulajdonságok
Színezékmentes, Parabénmentes, Parfümmentes, Paraffinmentes Kész!

Hatóidő

Hatóidő
10 perc Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKIN79 Green Tea Purifying Clay Mask 100 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ