Solingen PFEILRING Original ferde - nikkel

Termékkatalógus
Solingen PFEILRING Original ferde - nikkel
4,0 6 értékelés
Csipesz - anyaga: minőségi nikkel, hossza: 8 cm,
Kód:  KSMA0098 Termékszám:  4003349026386

Solingen PFEILRING Original ferde - nikkel

A fényes nikkelből készölt ferde csipesz otthoni és professzionális manikűr eszközként is megállja a helyét. A fényes nikkelből készült, ferde csipesz luxus eszköz, amely alkalmasak pl. a szemöldök ápolására. Ez a luxus eszköz nemcsak otthoni használatra alkalmas, hanem minden igényt kielégít. fontos. A tiszta és szépen kezelt köröm manapság már a hétköznapok része, és a körömápolás a nők és a férfiak számára is fontos. A kézápolás és manikűr ma már számos szépségszalonban elérhető, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható, minőségi manikűreszközök. Ez a luxus manikűr eszköz nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban.

A fényes nikkelből készült ferde csipesz hossza 8 cm. Ezt az egyedülálló segítőt egy olyan gyártó állította elő, amely több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, termékei pedig a legmagasabb színvonalat képviselik. Minden fogó rendelkezik céges logóval és termékszámmal. Ez a luxus manikűr eszköz nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban, amelynek nélkülözhetetlen kelléke lesz.

Fontos azonban, hogy bárki használja is a manikűrkészletet, figyeljen a higiéniára, hogy semmilyen esetleges fertőzés ne terjedhessen át azokra, akik még használják az eszközöket. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja azokat. Ezért soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsd a manikűreszközöket. Válaszd a minőséget és vásárold meg a Solingen kiváló minőségű csipeszét!

anyaga:
nikkelezett

alak:
ferde

mérete:
Hossza 8 cm

Paraméterek

Hosszúság
8 cm Kész!
Eszköz anyaga
Nikkel Kész!

Hosszúság

Hosszúság
8 cm Kész!

Anyag

Eszköz anyaga
Nikkel Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solingen PFEILRING Original ferde - nikkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFEILRING SOLINGEN Pinzeta šikmá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pfeilring Original Solingen Pinzeta šikmá - nikel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ