AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sorozat szerint
Klasszikus
(8)
3 az 1-ben
(48)
Somat Gold
(4)
Finish Quantum
(12)
Jar Platinum Plus
(10)
Darabszám
2 db
200 db
-
Halmazállapot alapján
Kombinált
(12)
Folyékony
(1)
Por
(2)

A mosogatógép tabletták a legegyszerűbben használható és legnépszerűbb mosogatószerek közé tartoznak. Nemcsak a tiszta edényekről gondoskodnak, hanem még a mosogatógép élettartamát is meghosszabbíthatják. Szeretnéd tudni hogyan készülnek és mit tartalmaznak a mosogatógép tabletták? Mi a különbség a mosogatógép tabletta és a mosogatógép kapszula között? Tulajdonképpen mit tudnak ezek a multifunkciós termékek, és melyek a környezetbarát típusok? Ha szeretnél minderre választ kapni, olvass tovább.

Tovább

Mosogatógép tabletta - Miben különbözik a poroktól és gélektől?

A mosogatógépek egyre népszerűbbek, egyre gyakoribbak, s ma már nehéz elképzelni, hogy egy-két évtizede sokan még azt sem tudtuk, hogy a mosogatógép tabletta mire jó. A mosogatógép kapszula a legegyszerűbb termék, amelyet mosogatáshoz használhatunk. Gondoskodik az edények és tányérok tisztaságáról, tisztítja és fényezi az üvegedényeket, poharakat és evőeszközöket, és még a mosogatógépet és annak szűrőjét is tisztán tartja. A mosogatógép porokkal és gélekkel ellentétben azonban a mosogatógép tabletta adagjának nagyságát nem lehet változtatni, ezért csak akkor érdemes használni, ha a mosogatógép valóban tele van.

  • Egyszerű és kényelmes használat
  • A mosogatógépet és annak szűrőjét is tisztítja
  • Az adagolása nem módosítható

Mosogatógép tabletta vs. mosogatógép kapszula - Melyik a jobb?

A kemény, préselt tabletták mellett léteznek port vagy leggyakrabban gélt tartalmazó mosogatógép kapszulák, amelyek lényegében csak a klasszikus készítmények előre adagolt változatai. Előnyük, hogy tartalmuk fokozatosan és egyenletesen távozik a mosogatási folyamat során. A környezettudatos vásárlók pedig értékelik, hogy műanyag helyett feloldható fóliába csomagolják őket.

Jar platinum plus mosogatógép kapszula
Gélkapszula

Mosogatógép tabletta mosógépbe
Kemény kapszula

Mosogatógép tabletták - Milyen típusok léteznek?

A mosogatógép kapszulák és tabletták két változatban kaphatók:

  • Klasszikus tisztító tabletták - Ezek nagyjából ugyanazon az elven működnek, mint a hagyományos mosogatógép porok vagy gélek, és ugyanaz a hatásuk.
  • Multifunkciós tabletták (3-az-1-ben kapszula) - több termék hatását egyesítik.
  • Öko jelölésű (környezetbarát mosogató tabletta) - Az environmentalisztika és a környezet védelme manapság az első számú téma. Az öko mosogatógép tabletták mindenkinek ajánlottak, s főként azoknak, akiknek a legapróbb részletekig fontos a zöld háztartás

Klasszikus mosogatógép tabletták - Pénzt takarítanak meg

A klasszikus mosogatógép tabletták (Classic) csak olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek megszabadítják az edényeket a szennyeződésektől és a zsírtól. Azonban nem tartalmaznak más aktív összetevőket, így a mosott poharakon valószínűleg foltok lesznek, és a mosogatógép idővel eltömődik a vízkőtől.

Hogy ez ne történhessen meg, fontos mosogatógép öblítőt és mosogatógép sót használni velük, melyek szükség szerint adagolhatók, így hosszú távon pénzt takarítasz meg velük.

  • Alacsonyabb ár
  • Hatékony kombinálás mosogatógép sóval és mosogatógép öblítővel
  • Önmagukban gyengébb tisztítóhatás
  • Nem védi a mosogatógépet

Multifunkcionális (3-az-1-ben) mosogatógép tabletta - Időt takarít meg

Az All-in-one mosogatógép tabletta (3in1) nemcsak tisztítószereket, hanem öblítőt és regeneráló sót is tartalmaz. Bizonyos típusok védelmet nyújtanak az ezüst vagy rozsdamentes acél evőeszközök oxidálódása és korróziója ellen, valamint szagsemlegesítést és hatékony fertőtlenítést is biztosítanak. További előnyünk, hogy alacsony mosási hőmérsékleten is hatékonyak.

  • Edények, étkezőeszközök alapos tisztítása
  • Alacsonyabb hőmérsékleten is eltávolítja a zsírt
  • Vízkő elleni védelem
  • Nagyon kemény víz esetén mosogatógép só hozzáadása szükséges

Ha a mosogatógép-tabletták nem oldódnak fel megfelelően, próbáld megváltoztatni a programbeállítást, és ellenőrizd, hogy az adagoló ajtaja jól nyílik-e.

Környezetbarát öko mosogatógép tabletták - Védik a természetet

Az öko mosogatógép tabletta (Eco) óvja a természetet, ezért néha a természetes mosogatógép tabletta nevet is kapják. Ezeket a termékeket nem tesztelik állatokon, a dobozuk újrahasznosított papírból készül, és az egyes tabletták sincsenek műanyagba csomagolva. Összetételük tekintetében az Eco tabletták nem tartalmaznak foszfátokat, amelyek ugyan hatékonyak az edények tisztításában, de károsak az egészségre.

  • Nem tartalmaznak foszfátokat
  • Általában újrahasznosított csomagolásban vannak
  • Az egyes tabletták nincsenek műanyagba csomagolva
  • Magasabb fogyasztói ár

i

Sok mosogatógép tabletta gyártó már felhagyott a foszfátok használatával anélkül, hogy termékeiket környezetbarátként jelölnék meg. Ezért jó ötlet elolvasni az összetevők listáját a csomagoláson.

Mosogatógép tabletta - Milyen alapanyagokat tartalmaznak?

A csomagoláson legtöbbször csak az alkotóanyagok hozzávetőleges tartalma látható, ritkábban az anyagok százalékos aránya, így általában nincs más választásunk, mint kipróbálni őket. Mi a célja az egyes hatóanyagoknak egy klasszikus tisztítótablettában?

  • Oxigénalapú fehérítőszerek - Eltávolítják azokat a szennyeződéseket is, amelyektől fehérítés nélkül nehéz megszabadulni (például a tea- és borfoltokat).
  • Felületaktív anyagok - Segítenek gyorsabban feloldani a zsírt a vízben.
  • Enzimek - Lebontják a fehérjéket és a keményítőt (azaz az ételmaradékokat).
  • Foszfátok - Még a makacs, leégett szennyeződéseket is képesek feloldani, és megakadályozzák azok leülepedését.
  • Polikarboxilátok - Beállítják a víz pH-értékét, ezáltal fokozzák a többi tisztítószer hatását.
  • Foszfonátok - Megakadályozzák a tiszta edények foltosodását.
  • Aromaanyagok - Friss illatot kölcsönöznek az edényeknek.

Hol találom a legolcsóbb mosogatógép tablettákat?Akciós mosogatógép tabletta kínálatunkkal sok pénzt takaríthatsz meg, amelyet aztán mosogatógép tisztítószerek vásárlásába fektethetsz, hogy ne csak az edényeid legyenek tiszták és jó illatúak, hanem a mosogatógéped is. A mosogatógép tisztítók használatával a mosogatógéped élettartamát is növeled.

A legjobb mosogatógép tabletta? A három vezető gyártóval biztosra fogadhatsz

A legjobb mosogatógép tabletták természetesen azok, amelyek tökéletesen elmosogatják az edényeket. Ebben a tekintetben a következő három, vezető tisztítószer-gyártók által kínált prémium márka mindenképpen biztonságos választás.

Jar Platinum mosogatógép tabletták

A Jar Platinum mosogatógép tabletták por halmazállapotú enzimeket és fehérítő összetevőket, valamint felületaktív anyagokat tartalmaznak gél formájában. A Jar Platinum mosogatókapszula megbízhatóan eltávolít minden zsírt és olajat az edényekről és a mosogatógép minden rejtett zugából. Továbbá nagyon gyorsan feloldódnak, így rövid mosási ciklusokhoz is alkalmasak.

Finish Quantum mosogatógép tabletták

A Finish Quantum mosogatógép tabletták könnyedén elbánnak a zsírral, az odaégett étellel és a vízkővel. Védik és fényesítik az üveget, a csúcsmodell Quantum Ultimate pedig az ezüstöt is tisztítja. A hatékony előmosásról a multifunkciós Powerball gondoskodik, így nem kell öblíteni az edényeket, mielőtt betennéd őket a mosogatógépbe. Ezzel időt és vizet takarítasz meg.

Somat Gold mosogatógép tabletták

A Somat Gold mosogatógép tabletták az edényeket akár 40 °C-os hőmérsékleten is elmossák. Védik a mosogatógép belsejét a korróziótól, és aktív részecskéik még előmosás nélkül is képesek mélyen behatolni a leégett szennyeződésekbe. Ráadásul a Somat Gold mosogatógép tabletták még gyors száradást is biztosítanak.

Hogyan válasszak mosogatógép tablettát? A választásban biztosan segítséget nyújt Mosogatógép tabletta vélemények oldalunk, ahol megtudhatod, hogy mely mosogatógép tabletták a legnépszerűbbek vásárlóink körében.

A mosogatógép tabletta használata

A mosogatógép tabletta használata természetesen rendkívül egyszerű. Csak helyezd a tablettát az adagolóba, vagy egyszerűen dobd a mosogatógép aljára (egyes modelleknél ez csökkenti a hatékonyságot). A gélkapszula csomagolását nem szükséges eltávolítani vagy lyukakat szúrni bele, mivel a mosogatókapszula csomagolása magától feloldódik a vízben.

Mosogatógép tabletta ár

A mosogatógép tabletta ár szerinti csoportosítása nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnhet, hiszen sokféle termék (klasszikus mosogatógép tabletta, mosogatókapszula) és sokféle kiszerelés található a kínálatban. De általánosságban mégis elmondható:

  • 16-50 darabos kiszerelés - A kevesebb mosogató tablettát tartalmazó csomagolások ára 2000 Ft körül kezdődik, míg a 40-50 darabos kiszerelések ára akár 5-8000 Ft is lehet. Ha a tablettánkénti árat vesszük figyelembe, akkor leginkább 100-170 Ft/tabletta közötti árakat látunk.
  • 50-100 darabos kiszerelés - A kisebb (50 vagy annál kicsivel több) darabos kiszerelések ára 4-5000 forint körül indul. A nagyobb mosogatókapszula kiszerelések (80-100 darab) ára 8-10 ezer forint körül mozog. A tablettánkénti árak leggyakrabban 70-90 Ft/tabletta körül mozognak.
  • 100-200 darabos kiszerelés - Ebben a kategóriában leginkább 5 és 10 ezer forint között mozognak a mosogató tabletta árak, a prémium termékeknél akár 10 ezer felett. Tablettánkénti lebontásban vizsgálva nyilvánvaló, hogy előnyösebb a nagyobb kiszerelés, hiszen 50-70 Ft/tabletta árakat látunk.
  • 200 darab felett - A legnagyobb mosogató kapszula kiszerelések kínálják a legkedvezőbb árat tablettánként, leggyakrabban 40-60 Ft/tabletta.

Mosogatógép tabletták olcsón

Természetesen különböző méretű csomagok közül választhatsz. Ha csak ki szeretnél próbálni egy adott márkát, elég 15-45 darabos csomagot rendelni. Ha olcsó mosogatógép tablettákat szeretnél vásárolni, vagy csak be akarsz raktározni, hogy jó ideig ne kelljen aggódnod mosogatókapszula miatt, válassz száz vagy annál több darabos kiszerelést, amely olcsóbban jön ki, mint kisebb csomagok vásárlása.

i

A mosogatógép tisztítása

Ideális esetben, megfelelő gondoskodással és karbantartással a mosogatógéped hosszú éveken át hűséges társad lesz a konyhában, amellyel nem csak időt és munkát spórolsz, hanem még a mosogatásra használt víz mennyiségét is jelentősen csökkented. Ha szeretnéd a mosógéped élettartamát a lehető legtovább megőrizni, vagy ha észreveszed, hogy nem úgy működik, mint kellene és az edények már nem olyan tökéletesen tiszták, mint eleinte, akkor bizony ráfér egy alapos tisztítás. De hogyan? Megtudhatod Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) című cikkünkből.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JAR Platinum Lemon 200 db Szállításra kész > 5 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum, 200 db-os kiszerelés - 69,95 Ft/tabletta
13 990 Ft

2.
FINISH Quantum All in 1, 100 db Szállításra kész > 10 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 3 az 1-ben és Finish Quantum, 100 db-os kiszerelés - 66,90 Ft/tabletta
6 690 Ft

3.
JAR Platinum Plus Lemon 168 db Szállításra kész > 5 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum Plus, 168 db-os kiszerelés - 83,27 Ft/tabletta
13 990 Ft

Még több
102 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
AlzaEco All in 1 12in1 XXL, 200 db - Öko mosogatógép tabletta Típusok
4,4 202×
AlzaEco All in 1 12in1 XXL, 200 db
Öko mosogatógép tabletta - kemény kapszula, természetes összetevők, 200 db - 48,45 Ft/tableta
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
Szuper ár
9 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EKO0017b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Finish Quantum All in 1 Lemon Sparkle 100 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,7 18×
Finish Quantum All in 1 Lemon Sparkle 100 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Quantum, 100 db-os kiszerelés - 57,90 Ft/tableta
5 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC594
Arany középút Kiváló ár/érték arány
FINISH Quantum All in 1, 100 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,8 102×
FINISH Quantum All in 1, 100 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 3 az 1-ben és Finish Quantum, 100 db-os kiszerelés - 66,90 Ft/tabletta
6 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC492
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
JAR Original Lemon 200 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,9 226×
JAR Original Lemon 200 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 3 az 1-ben, 200 db-os kiszerelés - 59,45 Ft/tableta
11 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC592
4,9 107×
JAR Platinum Plus Lemon 168 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum Plus, 168 db-os kiszerelés - 83,27 Ft/tabletta
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC519
Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon, 72 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,8 56×
Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon, 72 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Ultimate Plus, 72 db-os kiszerelés - 84,58 Ft/tableta
Szuper ár
6 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC583
4,8 35×
FINISH Ultimate All in 1 Lemon Sparkle 100 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 3 az 1-ben, 100 db-os kiszerelés - 70,90 Ft/tabletta
Szuper ár
7 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC495
4,8 11×
FINISH Professional Mosogatógép tabletta 125 db
Mosogatógép tabletta - kemény kapszula, Klasszikus, 125 db-os kiszerelés - 51,92 Ft/tabletta
6 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC533
Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon, 90 db - Mosogatógép tabletta Típusok
4,8 56×
Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon, 90 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Ultimate Plus, 90 db-os kiszerelés - 82,11 Ft/tableta
7 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC584
Finish Ultimate Plus All in 1, 72 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
5,0 23×
Finish Ultimate Plus All in 1, 72 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Ultimate Plus, 72 db-os kiszerelés - 84,58 Ft/tableta
Szuper ár
6 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC582
FINISH Ultimate All in 1 Lemon Sparkle - 85db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,7 16×
FINISH Ultimate All in 1 Lemon Sparkle - 85db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Ultimate Plus, 85 db-os kiszerelés - 74 Ft/tableta
6 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC593
4,7 103×
Finish Quantum All in 1 Lemon Sparkle 120 db
Mosogatógép tabletta - kombinált, Finish Quantum, 120 db-os kiszerelés - 63,25 Ft/tabletta
7 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC543
FINISH Starter pack - Drogéria szett
Típusok
4,9 73×
FINISH Starter pack
Drogéria szett - tartalma: FINISH Ultimate All in 1 mosogatógép tabletta 25 db, FINISH só 1,5 kg, FINISH Shine&Dry Regular fényesítő 400 ml, FINISH Odor Stop Easy Clip frissítő + FINISH mosogatógép tisztító 250 ml
6 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC501
4,9 107×
JAR Platinum Plus Anti-Dull 116 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum Plus, 116 db-os kiszerelés - 94,74 Ft/tabletta
10 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC529
JAR Platinum Lemon 140 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,9 784×
JAR Platinum Lemon 140 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum, 140 db-os kiszerelés - 78,50 Ft/tabletta
10 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC524
JAR Original Lemon 184 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,9 226×
JAR Original Lemon 184 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 3 az 1-ben, 184 db-os kiszerelés - 62,45 Ft/tabletta
11 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC523
4,9 43×
FINISH Quantum Infinity Shine 160 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Finish Quantum, 160 db-os kiszerelés - 82,44 Ft/tabletta
13 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC415
4,8 528×
FINISH Power All-in-1, 120 ks db
Mosogatógép tabletta - kemény kapszula, 3 az 1-ben, 120 db-os kiszerelés - 56,58 Ft/tabletta
6 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC126
JAR Platinum 125 db XXL - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,9 784×
JAR Platinum 125 db XXL
Mosogatógép tabletta - kombinált, Jar Platinum, 125 db-os kiszerelés - 75,67 Ft/tabletta
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
9 460 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC252
JAR Platinum Plus Quickwash 168 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
5,0 24×
JAR Platinum Plus Quickwash 168 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum Plus, 168 db-os kiszerelés - 161,85 Ft/tabletta
27 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC518
FINISH Ultimate All in One Lemon Sparkle 60 db - Mosogatógép tabletta Típusok
4,8 89×
FINISH Ultimate All in One Lemon Sparkle 60 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, 60 db-os kiszerelés - 91,50 Ft/tabletta
5 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC412
4,7 65×
FINISH All in 1 Lemon Sparkle 94 db
Mosogatógép tabletta - kemény kapszula, 3 az 1-ben, 94 db-os kiszerelés - 55,21 Ft/tabletta
5 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC231
SOMAT All-in-1, 110 db - Mosogatógép tabletta
Típusok
4,9 15×
SOMAT All-in-1, 110 db
Mosogatógép tabletta - kemény kapszula, 3 az 1-ben, 110 db-os kiszerelés - 60,82 Ft/tableta
6 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC559
4,9 107×
JAR Platinum Plus Lemon 145 db
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum Plus, 145 db-os kiszerelés - 95,10 Ft/tabletta
13 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC521

Mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák)

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

Mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák)

A Mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák) kategóriában összesen 102 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatógép tabletták (Mosogatógép kapszulák) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ