AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SONETT Gépi mosogatópor 3 kg

Termékkatalógus
SONETT Gépi mosogatópor 3 kg
2,7 3 értékelés
Öko mosogatógép por -
Kód:  MYC267 Termékszám:  4007547402140 Gyártó honlapja:

SONETT Gépi mosogatópor 3 kg

A SONETT öko mosogatógép mosópor ideális az olyan személyek számára, akik nem csak tökéletesen elmosott étkészletre vágynak, hanem gondolnak a természetre is. Ez a mosópor 100%-ig természetes és teljesen biológiailag lebomló. Másik nagy előnye, hogy minden bizonnyal lenyűgöz, amikor a tiszta és ragyogóan fényes edényeket pakolod ki a mosogatógépből. Hatékonyan távolítja el a zsírfoltokat és az odaszáradt ételmaradékokat, mindezt olyan nemkívánatos kémiai adalékanyagok nélkül, mint például az enzimek, foszfátok, felületaktív anyagok és agresszív klór alapú folteltávolítók. A SONETT mosogatógép mosópor azonban korlátozott felhasználású, hiszen nem alkalmas az ezüst, a kézzel festett porcelán és az ólomkristály edényekhez. A legjobb eredmények érdekében használd az öko mosogatógép sóval és folyékony öblítővel együtt.

A SONETT öko mosogatógép mosópor főbb jellemzői

  • 100%-ig természetes SONETT mosogatógép mosópor
  • Tökéletesen tisztítja meg az edényeket a zsírfoltoktól és az odaszáradt ételmaradványoktól
  • Kémiai adalékanyagoktól, például enzimektől, foszfátoktól, felületaktív anyagoktól és agresszív klór-alapú folttisztítóktól mentes
  • A SONETT öko tisztítószer a vízben teljesen lebomlik
  • Ideális választás azok számára, akik törődnek a környezettel

A SONETT mosogatógép mosópor kiváló eredményeket ér el

Hogyan érnek el a SONETT öko termékek ilyen nagyszerű eredményt, hogyha nem tartalmaznak semmilyen kémiai adalékanyagot? A mosóporban található szilikátot a homok olvasztásából nyerik ki. A lúgosságának köszönhetően szappanosítja az edényeken található zsírt és könnyedén oldódik a vízben. Minden ételmaradékot könnyebben áztat és mos le. Ezt követően az asztali só és mész együtteséből keletkező nátrium hatása lép működésbe. Apró cseppekké alakítja a zsírt és a szilikátokkal együtt teljes mértékben feloldja azt. A SONETT mosogatógép mosópor emellett lágyítja a vizet és védi a mosogatógépet is. A hozzáadott citrát (a melasz fermentációja során kinyert melléktermék) összegyűjti a kalciumot a vízből és megakadályozza annak lerakódását a készüléken belül.

Biológiailag lebomló

A SONETT mosogatógép mosópor a készülék működése közben szappanná alakul. Ez elhasználódás után azonnal reakcióba lép a szennyezett vízzel. Ez a víz kalciumot tartalmaz, amely biztosítja összetételének lebomlását. Ezáltal a kalciumos szappan teljes mértékben lebomlik karbon dioxiddá és vízzé. Így a lebomlás második szakasza is teljes. A vízben nem marad más, csak cukor felületaktív anyag és kókuszolaj származék. Ezek az anyagok teljesen tiszta, növényi eredetűek, amelyek megőrzik a természetes szerkezetüket. Könnyedén gondoskodnak róluk a mikroorganizmusok, ezzel a SONETT mosószer teljesen lebomlik. Másik előnye, hogy a csomagolás egésze teljes mértékben újrahasznosítható.

Megjegyzés:
Amennyiben a mosogatógépeden lehetséges a víz lágyságának kézi beállítása, mindenképpen állítsd azt a helyi vízkeménység értéke felé. Például 16 °dH-os vízkeménység esetén állítsd be a készüléket 24 °dH-es vízkeménységi értékre.

Összetétel:
Sodium silicate, sodium citrate, sodium percarbonate, sodium carbonate, sodium metasilicate


Paraméterek

Tömeg
3 kg Kész!
Termék típusa
Por Kész!

Tömeg

Tömeg
3 kg Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Por Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SONETT Gépi mosogatópor 3 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONETT Prášek do myčky 3 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONETT Prášok do umývačky 3 kg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ