A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

SONETT White and Color 5 l

Termékkatalógus
SONETT White and Color 5 l
5 4 értékelés
Öko-mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, környezetbarát, allergiásoknak, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, 67 mosás, űrtartalom: 5000 ml - 159,55 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 2 138 Ft/1 l
Kód:  PPR695 Termékszám:  4007547501522 Gyártó honlapja:

SONETT White and Color 5 l

Szíveden viseled környezetünk sorsát, törekszel a lehető legkörnyezetbarátabb módon mosni? Ne kutass tovább. Próbáld ki a német Sonett márka termékeit, melyek a legjobb minőségű környezetbarát készítmények közé tartoznak. A Sonett White and Color folyékony mosógél kímélő,100% -ban természetes összetételének köszönhetően még a legérzékenyebb, allergiával küzdő bőrtípusú személyek számára is kiválóan alkalmas.  A mosógél rendkívül sokoldalú. Fehér, színes, pamut, len, kender és kevert textíliák mosására egyaránt alkalmas. Fő alkotóeleme a napraforgó-, és repceolaj természetes növényi szappanja bio minőségben. A bio levendulaolaj kellemes illatot ad a ruhaneműnek. A Sonett gél minden összetevője-szappan, cukortenzidek, felületaktív anyagok és a kókuszolajkivonat- az OECD álláspontja szerint biológiailag könnyen lebomlók. A mosógél gépi és kézi mosásra egyaránt alkalmas.

A SONETT White and Color mosógél legfontosabb jellemzői

  • Környezetbarát folyékony mosógél fehér és színes ruhaneműkhöz
  • Összetevői 100% -ban természetes eredetűek, a Sonett White and Color tartósítószer és színezőanyag mentes, nem irritálja a bőrt
  • A bio levendulaolaj kellemes illatot ad a ruhaneműnek
  • A Sonett White and Color rendkívül érzékeny és allergiás bőrűek számára is alkalmas
  • A gél fő alkotóeleme a napraforgó-, és repceolaj természetes növényi szappanja bio minőségben
  • A Sonett mosógél minden összetevője könnyen és gyorsan lebomlik a természetben
  • Gyapjú, selyem és mikroszál mosására nem alkalmas
  • A citrátok és a szappan kombinációjának köszönhetően öblítő használata nem szükséges 
  • Kézi és gépi mosásra egyaránt alkalmas  (30 ° C és 95 ° C közötti hőmérsékleten)
  • A csomagolás teljes egészében  újrahasznosítható

A mosógél összetevői

A Sonett mosógélben található szappan, cukortenzid és kókuszolaj kivonatok tökéletesen kiegészítik és erősítik egymás hatását. A mosógél előállítása során az ökológiai gazdálkodásból származó repceolaból és kálium-hidroxid oldatból szappan készül. A különleges eljárás során külső hőt nem alkalmaznak. Az eljárás így még energiatakarékosabbá teszi a szappanosítás folyamatát. A szappan aktív tisztítószerként feláztatja és feloldja a szennyeződéseket. A szappan hatását a mosógélben a cukortenzid és a kókuszolaj származékok fokozzák. Ez a két elem ugyanakkor megakadályozza a szappan hátrányának érvényesülését, azaz kalciumszappan képződését, ami lerakódhat a ruhaneműre, ha a textilöblítőt nem megfelelően adagolják. A cukortenzidet és a kókuszolaj származékokat tisztán növényi alapanyagokból, cukorból, keményítőből és kókuszzsírból nyerik kémiai átalakítással, savak segítségével. A gél folyékony állagát a növényi keményítő erjesztésével nyert alkohol biztosítja. A kénes ricinusolajat a ricinusolaj és a kénsav kémiai reakciójával nyerik, a készítmény ennek köszönheti zsíroldó képességét.

Környezetbarát mosás: SONETT

A német Sonett vállalat csúcsminőségű környezetbarát illatszereket állít elő. Nem csak a felhasznált alapanyagok minőségére, egészségre és környezetre gyakorolt hatására fektet nagy hangsúlyt, hanem a készítmények előállításának körülményeire is. A vállalat egyedüliként rendelkezik két öko tanúsítvánnyal (CSE a EcoGarantie). Termékei 100% -ban biológiailag lebomlók, néhány óra, vagy nap leforgása alatt természetes összetevőkké alakulnak át a vízben. A felhasznált alapanyagok bio minőségűek. A gyártás során  felhasznált víz biodinamikusan ritmizált, a Sonett termékekhez energetikus gyógynövényeket, drágakövek és fémek esszenciáit adják hozzá. A Sonett termékek hipoallergének, érzékeny és allergiás bőrtípussal rendelkezők számára egyaránt alkalmasak. A vállalattermékei állatokon nem teszteltek, és gyártásuk során nem használnak fel állati eredetű nyersanyagokat.

Adagolás:
1 kupak = 40 ml

4,5 kg ruhaneműre: lágy víz: 50 - 75 ml; közepes keménységű víz: 60 - 100 ml; kemény víz: 60 - 100 ml + 50 ml vízlágyító
Ha 50 ° C feletti hőmérsékleten mosol, adj hozzá 60 ml Sonett fehérítőt
Kézi mosás: 40 ml mosószert adagolj 5 l vízhez 

Összetevők:
Repce*- vagy napraforgóolaj*szappan (5–15%), cukortenzid (5–15%), kókusz-alkohol-szulfát (5–15%), növényi alkohol (etanol) (1–5%), kénes ricinusolaj (<1%) ), citrát (<1%), levendula illóolaj* (< 1 %), balzsam* (< 1 %), víz (legfeljebb 100%)
*tanúsított ökológiai gazdálkodásból vagy a természetben történő szabad gyűjtésből

Figyelmeztetés:
A szappant tartalmazó tisztítószerek vízben fejtik ki hatásukat teljes mértékben. Amennyiben a víz kemény (14 ° dH felett), minden mosáshoz adj hozzá vízlágyítót. Ha a ruhaneműn ellenálló foltok találhatók, 50 ° C hőmérséklet mellett 60 ml folteltávolítót adagolj a mosáshoz. 10 ° C- nál alacsonyabb hőmérsékleten a termék kissé besűrűsödik és zavaros lesz. Ez megszűnik, ha óvatosan felrázod, vagy felmelegíted.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát, Allergiásoknak, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek Kész!
Mosások száma
67 Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát, Allergiásoknak, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek Kész!

Mosások száma

Mosások száma
67 Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5 000 ml Kész!

Mosószer típusa

Mosószer típusa
Mosógél Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SONETT White and Color 5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONETT White and Color 5 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONETT White and Color 5 l.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ