Shop roku Shop roku

SPONTEX Digital 3db

Termékkatalógus
SPONTEX Digital 3db
4,3 13 értékelés
Törlőkendő - ajánlott üveg felületekre - 230 Ft/db
Kód:  UKL024 Termékszám:  3384121210188

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPONTEX Digital 3db

A Spontex 3 Digital törlőkendő csomag 3 három színes, mikroszálas kendőt tartalmaz, amelyek kifejezetten a gyors és hatékony tisztításhoz, az ujjlenyomatok, foltok és más szennyeződések eltávolításához készültek. Használja a törlőkendőket a tökéletes tisztaságért az olyan érzékeny felületeken, mint a szemüveg, lencsék, vagy érintőképernyős táblagépek, okostelefonok, televíziók és egyéb elektronikus eszközök. A Spontex mikroszálas törlőkendők több ezer finom szálból állnak, amelyek hatékonyan távolítják el a zsír és egyéb szennyeződések okozta foltokat a különböző felületekről. A törlőkendők nagyon praktikusak, kis méretüknek köszönhetően bárhol használhatók, akár otthon, akár útközben.

Alkalmazás:
Tisztításkor mindig használjon száraz törlőkendőt. A törlőkendők mosógépben moshatók 60 °C-on, de mosásuk során ne használjon semmilyen öblítőt vagy fehérítőt. Nem ajánlott szárítógépben szárítani, hagyja természetesen megszáradni.

Műszaki adatok:

Méret:
15 x 15 cm

Színek:
Zöld, rózsaszín és kék

 

Paraméterek

Ajánlott
Üveg Kész!
Típus
Svéd/mikroszálas Kész!

Rendeltetés

Ajánlott
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Típus
Svéd/mikroszálas Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPONTEX Digital 3db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPONTEX Digital 3 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPONTEX 3 Digital Mikroutierka 15 x 15 cm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ