A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku ApF HU

Spontex Full Action rendszer

Termékkatalógus
Spontex Full Action rendszer
5 4 értékelés
Felmosó třásňový samoždímacím rendszer alkalmas minden típusú padló
Kód:  UKL020 Termékszám:  9001378502616

Spontex Full Action rendszer

Kompakt tisztító készlet třásňového forgó rongykorong vödör és alkalmas minden típusú padló. Spin épül két szinten a vödörben, ahol az alsó szinten használjuk a nedves rongykorong, és a felső szint szánt tördeli a rongykorong. Könnyen kezelhető rotációs rendszer biztosítja a hatékony tördelve rongykorong az előírt nedvességtartalom tökéletes felmosó. Szorította forgás biztosítja az egyszerű mozog fel és le a kormányról. Miután szorította a törlés fej automatikusan lezár a kiindulási helyzet azonnali felmosás. Ön bizonyára nyilvánvaló, hogy a keze ne érintkezzenek a vízzel. Ezzel a tökéletes rongykorong a padló mindig tiszta erőlködés nélkül a felmosás.

leírások

  • vödör
  • třásňový rongykorong pólus
  • Méretek: (H x Sz x M) 25 × 35 × 35 cm
  • Súly: 2,24 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spontex Full Action rendszer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPONTEX Full Action Systém. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spontex Full Action Systém.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ