30 dnů na vrácení Shop roku

Sportique kézkrém - nyers méz

Termékkatalógus
Sportique kézkrém - nyers méz
25% shea vaj, 75 ml
Kód:  SPT3643 Termékszám:  891197001921

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sportique kézkrém - nyers méz

Egy lenyűgöző kéz- és körömkrém magas tartalmú shea vajjal, amely a kezeken a bőrt királyi ellátásban részesíti. Ebben a krémben a shea vaj nagyszerű hatásait az oliva- és mandulaolaj egészíti ki. Ez a kiváló kombináció ápolja, táplálja és puhítja kezét, továbbá az antimikrobiális hatással bíró gyógynövényes kivonatok (rozmaring, neem, árnika, csalán), az allantoin, a C-vitamin és a természetes alfa tokoferol elősegíti a bőr regenerálódását. A megnyugtató mézillatban örömét fogja lelni. A krém gyorsan felszívódik és bársonyosan puhává varázsolja a bőrt.

Legfontosabb jellemzői

  • 25% shea vajat tartalmaz
  • Ideális száraz, igénybevett bőrre
  • Természetes növényi olajokat tartalmaz
  • Segít regenerálni a kezeken a bőrt
  • Táplálja és puhává varázsolja a kezeket

Shea vaj

A shea vajat az Afrikában őshonos sheafán termett sheadiók zsírtartalmából nyerik. A krém gazdag természetes vitaminokban és anyagokban biológiai aktivitással. Kiválő hidratáló tulajdonságokkal bír és segít számos bőrprobléma gyógyulásában, mint például ekcéma, akné, viszketés, napégés és sebhelyek. A shea vaj továbbá ismert a nagy mennyiségű, el nem szappanosodó anyagairól.

 

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sportique kézkrém - nyers méz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique krém na ruce med. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sportique krém na ruky med.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ