AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

STREP Opilca viaszcsíkok testre 3 × 20 db

Termékkatalógus
STREP Opilca viaszcsíkok testre 3 × 20 db
Szőrtelenítő csík - eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat
Kód:  HOL512s Termékszám:  HOL512s
STREP Opilca viaszcsíkok testre 3 × 20 db Megszűnt

STREP Opilca viaszcsíkok testre 3 × 20 db

Olyan terméket keresel, amely kíméletesen és finoman távolítja el a legfinomabb szőrszálakat is a lábadról vagy a hónaljadról? A STREP Opilca szőrtelenítő csíkok kaméliaolajat és E-vitamint tartalmaznak, amelyek nyugtató hatása már évek óta ismert és használatos. A STREP Opilca testszőrtelenítő csíkoknak köszönhetően nemcsak gyengéden és hatékonyan szabadulhatsz meg a szőrszálaktól, hanem bőröd is puha és hidratált marad. 

A STREP Opilca gyantacsíkok  legfontosabb jellemzői

  • A STREP Opilca szőrtelenítő csíkokat elsősorban a lábak és a hónalj számára tervezték
  • A termék tökéletesen eltávolítja a felesleges szőrszálakat
  • Egy csomag STREP Opilca gyantacsík 20 csíkot és 4 utókezelő kendőt tartalmaz
    A kaméliaolaj és az E-vitamin gyengéden ápolja, hidratálja és puhítja a bőrt

Hogyan kell használni a STREP Opilca szőrtelenítő csíkokat?

A STREP Opilca testszőrtelenítő csíkokat legfeljebb 5 mm-es szőrszálakra használd, a hosszabb szőrszálakat nyírd le. Dörzsöld a gyantacsíkot a kezedben körülbelül 5 másodpercig, hogy felmelegedjen a gyanta, majd válaszd szét a részeket, és vidd fel az egyiket a kifeszített bőrre a szőrnövekedés irányába. Ezután húzd le a STREP Opilca csíkot erőteljesen, a szőrnövekedés irányával szemben. Szükség esetén az eljárás megismételhető, amíg a csík még mindig hatásos. A maradék gyantát a mellékelt kendővel, vagy vattapamaccsal és egy kis olajjal távolíthatod el.

A gyantacsíkok összetétele:
hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, hydrogenated microcrystalline wax, tocopheryl acetate, camellia oleifera seed oil, parfum, CI 45380

Az epilálás utáni törlőkendők összetétele:
paraffinum liquidum, camellia oleifera seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate, parfum, BHA, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STREP Opilca viaszcsíkok testre 3 × 20 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STREP Opilca Voskové pásky na tělo 3 × 20 ks . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STREP Opilca Voskové pásiky na telo 3× 20 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ