Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SURF Color Trópusi 5,2 kg (80 mosás)

Termékkatalógus
SURF Color Trópusi 5,2 kg (80 mosás)
5 2 értékelés
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, mosások száma: 80, 5200 g - 69,83 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 805,77 Ft/1 kg
Kód:  PPR502 Termékszám:  8710447445358

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SURF Color Trópusi 5,2 kg (80 mosás)

A színes ágynemű mosásához és az intenzív és egzotikus illat élményéhez Surf Color Tropical Lily & Ylang Ylang mosópor van. A két egzotikus virág gazdag, meglepő illata elbűvöl. A liliom méze, érzéki és finom aromája egybeesik az ylang ylang virág csábító aromájával, és eufóriához vezet. Az intenzív illat ugyanolyan érzéki élményt garantál még mosás után is. Szóval a ruháid sokkal hosszabb szagúak. A mosópor hatékony összetételének köszönhetően frissíti a színes mosodát, fényes, és elfogadható áron kapható.

Főbb jellemzői SURF Color Tropical mosópor 5,2 kg (80 mosás)

  • Szörf színes por intenzív trópusi illattal
  • Mosópor színes ruhákhoz
  • Hatékony mosószerkészítmény a mosáshoz
  • Érzéki, gazdag illata két egzotikus liliom és ylang ylang virágból
  • Hosszan tartó egzotikus illatélmény
  • Elfogadható áron

Használat:
Előmosás program - Adjunk hozzá további 100 ml-t. Kézi mosás - 100 ml minden 10 liter vízhez, hagyjuk feloldódni. Használat után öblítse le és szárítsa meg a kezét. Az összes mosószerhez hasonlóan kerülje a termékkel való érintkezést, ha sérült vagy érzékeny bőrű. 6-8 kg max. Mosógép mosógép - Ezekhez a nagyobb mosógépekhez további 30 ml-t használjon minden egyes feltöltéshez. Az adagoláshoz lásd a csomagolást.

Kezelési utasítások:
Mindig kövesse a ruházati ápolási utasításokat. Ne használja a terméket gyapjú vagy selyem mosására. Ha attól tart, hogy elveszíti a ruháinak színét, mossuk le kézzel és külön-külön egy megfelelő termékkel. Ne vigyük be a bőrruházatot, ruhát fémrögzítővel vagy tűzálló ruházattal.

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez.

Összetétel:
5-15%: anionos felületaktív anyagok, <5%: enzimek, nemionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, szappan, zeolitok, benzil-szalicilát, butil-fenil-metil-propion, citronellol, hexil-cinnamál

Paraméterek

Tömeg
5 200 g (5,2 kg) Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!

Tömeg

Tömeg
5 200 g (5,2 kg) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!

Mosások száma

Mosások száma
80 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SURF Color Trópusi 5,2 kg (80 mosás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF Color Tropical 5,2 kg (80 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SURF Color Tropical 5,2 kg (80 praní).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ