Akvizice ApF HU Shop roku

SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás)

Termékkatalógus
SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás)
Mosószer - univerzális, fehér ruha mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, mosások száma: 70, 4,55 kg - 54,83 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 723,08 Ft/1 kg
Kód:  PPR504 Termékszám:  8710447445242

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás)

A fehér ágynemű mosásához és az intenzív és egzotikus illat megismeréséhez a SURF White Orchid por. A nyugtató illat, amely egyfajta relaxációs érzetet ad, két csodálatos virág illatának kombinációja. Az optimizmus kitölti Önt a fehér orchidea friss illatával és a kábító jázmin meleg édes aromájával . Az intenzív illat ugyanolyan érzéki élményt garantál még mosás után is. Szóval a ruháid sokkal hosszabb szagúak. A mosópor hatékony összetételének köszönhetően frissen tisztítja a fehér ruhát, és fényesen tisztítja. És elfogadható áron kapható.

A SURF White Orchid Powder fő jellemzői: 4,55 kg (70 mosás)

  • Surf White Powder intenzív illatú orchidea
  • Mosópor fehér mosodai mosáshoz
  • Hatékony mosószerkészítmény a jó fehérnemű mosásához
  • Nyugodt, friss, orchidea és kábító jázmin virág illata
  • Hosszan tartó egzotikus illatélmény
  • A mosópor ésszerű ára

Használat:
Előmosás program - Adjunk hozzá további 100 ml-t. Kézi mosás - 100 ml minden 10 liter vízhez, hagyjuk feloldódni. Használat után öblítse le és szárítsa meg a kezét. Az összes mosószerhez hasonlóan kerülje a termékkel való érintkezést, ha sérült vagy érzékeny bőrű. 6-8 kg max. Mosógép mosógép - Ezekhez a nagyobb mosógépekhez további 30 ml-t használjon minden egyes feltöltéshez. Az adagoláshoz lásd a csomagolást.

Kezelési utasítások:
Mindig kövesse a ruházati ápolási utasításokat. Ne használja a terméket gyapjú vagy selyem mosására. Ha attól tart, hogy elveszíti a ruháinak színét, mossuk le kézzel és külön-külön egy megfelelő termékkel. Ne vigyük be a bőrruházatot, ruhát fémrögzítővel vagy tűzálló ruházattal.

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez.

Összetétel:
5-15%: anionos felületaktív anyagok, oxigénalapú fehérítőszerek, <5%: enzimek, nemionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, szappan, zeolitok, butil-fenil-metil-propion, Citronellol, Eugenol, Limonene

Paraméterek

Tömeg
4 550 g (4,55 kg) Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!
Mosások száma
70 Kész!

Tömeg

Tömeg
4 550 g (4,55 kg) Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!

Mosások száma

Mosások száma
70 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ