Shop roku Shop roku

SWISSDENT Emergency Kit Extreme

Termékkatalógus
SWISSDENT Emergency Kit Extreme
4,3 3 értékelés
Szájápolási készlet - Ttartalmaz: Extreme Whitening toothpaste (fogkrém) 50 ml+Extremes Mouth Spray (szájspray) 9ml+Swissdent Whitening Red (fogkefe) + táska
Kód:  KSPZ0020 Termékszám:  7640126190181 Gyártó honlapja:

SWISSDENT Emergency Kit Extreme

A Swissdent Extreme Emergency Kit fogászati kozmetikai szett tartalmaz egy Extreme Whitening Toothpaste fogfehérítő fogkrémet, Extreme Mouth Spray szájspray-t, egy Swissdent Whitening Red fogkefét, valamint egy kézitáskát. Ez az érdekes és nagyon hatékony készlet az egészséges és gyönyörű fogakra vágyóknak elengedhetetlen kelléke, mivel a termék fehér és ápolt fogakat biztosít a használójának. A szép csomagolásnak köszönhetően, amely egy praktikus táska, amelybe a készlet minden darabja belefér, átadható egy olyan ajándékként, amelynek biztosan mindenki örülni fog.

Swissdent Extreme Whitening Toothpaste fogfehérítő fogkrém 50 ml

Az extrém fogfehérítő fogkrém a leglágyabb fogkrém a fogak fehérítésére. A cél a fogak felületének enyhítése, az enzimek és a mikronizált peroxid készítmények ötvözésével, anélkül, hogy magas dentin kopási értékeket kellene elérniük. A 40 RDA-s kopási index nagyon alacsony a többi fogkrémhez képest. A paszta ideális elszíneződött foltok tisztítására, pl. Dohányzás, tea vagy kávé fogyasztása után.

A papaiából és ananászból nyert természetes papain és bromelain enzimek tökéletesen eltávolítják a fogfelszínről a nemkívánatos elszíneződést. A luxus fogkrém egyik fontos alkotóeleme a Nanoxyd, egy mikronizált kalcium-peroxid, amely a pigmentek színét elszínezik mind a fog felületén, mind az fogzománc kristályai között. A Q10 koenzim erősíti és revitalizálja az ínyeket. Az E-vitaminban található antioxidáns revitalizálja az ínyt.

Nem tartalmazza az SLS habzó összetevőjét, amely különböző szájgyulladásoknak az okozója, ennek köszönhetően a Nano Whitening fogkrém alkalmas érzékeny száj tisztítására is. A fogkrém fluoridokat (1180 ppmF) tartalmaz, hogy megvédje a fogzománcot a fogszuvasodás előfordulásától. Az egyedi mentolos íz frissülést nyújt néhány órára.

Hatóanyagai:
A természetes enzimek a papain és a bromelain eltávolítják a fogak felületéről az elszíneződéseket.
A Nanoxyd színező pigmenteket is.
A Q10 koenzim erősíti és revitalizálja az ínyeket.
Az E-vitamin revitalizálja az ínyeket.

Ajánlott:
Azoknak a személyeknek, akiknek nagy elszíneződései vannak a fogakon.
Alkalmas a dohányzók számára, akik a leheletüket és a fogukat egyaránt szeretnék tisztán tartani.

Extreme Mouth Spray szájspray 9 ml

Ez a szóban forgó pezsgő szájvíz fehérítő hatással bír. Az OXYgard technológiának hála, a szájvíz eltávolítja a kellemetlen szagokat oxidációs folyamat által, amely egyúttal az elszíneződött fogzománcot is helyre állítja. Rendkívül gyorsan eltávolítja a kávé, cigaretta, alkohol vagy fokhagyma illatát. Nagyon hasznos azok számára, akiknek már reggel is bőven akad dolga. Ez az Extrém Spray garantálja a friss leheletet akár 3 órával az alkalmazása után is. Mivel ez az egyedülálló spray nagyon intenzív, ezért egy egész nap folyamán csupán 3-5 adagot kell használni. Friss leheletet és gyönyörű fehér fogakat biztosít a használója számára.

Alkalmazás:
Alkalmazza a szájban napi 3-5 alkalommal.

Swissdent Whitening Red Fogkefe

Ez a fogkefe puha szálakkal tökéletesen megtisztítja a fogait. A szálak optimális keménységűek és nem csak a fogakat, hanem az ínyt is tisztítják. A speciálisan módosított szálak olyan helyekre is elérnek, amelyekre más fogkefe nem tudna. A minőségi kefe a fogak tisztításának az egyik legmeghatározóbb része.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem Kész!
A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájspray, Táska Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájspray, Táska Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SWISSDENT Emergency Kit Extreme Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Emergency Kit Extreme. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SWISSDENT Emergency Kit Extreme.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ