A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Swissdent Extreme Promo Kit

Termékkatalógus
Swissdent Extreme Promo Kit
4,6 11 értékelés
Szájápolási készlet - amely tartalmaz: Extrém fehérítő fogkrém (100 ml, fehérítő fogkrém) + Extrém szájspray 9 ml (szájspray) + Swissdent Profi Colours (fogkefe lágy / félkemény) + táska
7 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPZ0010 Termékszám:  7640126190150 Gyártó honlapja:

Swissdent Extreme Promo Kit

A Swissdent Extreme Promo Kit fogászati kozmetikai szett tartalmaz egy Extreme Whitening Toothpaste fogfehérítő fogkrémet, Extreme Mouth Spray szájspray-t, egy Swissdent Profi Colour fogkefét, valamint egy kézitáskát. Ez az érdekes és nagyon hatékony készlet az egészséges és gyönyörű fogakra vágyóknak elengedhetetlen kelléke, mivel a termék fehér és ápolt fogakat biztosít a használójának. A szép csomagolásnak köszönhetően, amely egy praktikus táska, amelybe a készlet minden darabja belefér, átadható egy olyan ajándékként, amelynek biztosan mindenki örülni fog.

Extrém fehérítő fogkrém (100 ml)


Ezt a hatékony fogkrémet -mely szódabikarbónát is tartalmaz- kifejezetten dohányosoknak tervezték, a nagyméretű, komolyabb elszíneződések eltávolítására. Napjainkban a dentálhigiénia az alapvető higiéniai szokások közé tartozik. A fogak állapota, a figyelmes gondoskodás, és a megelőző orvosi vizsgálatok, kifizetődőbbek, mint a luxus öltözködés, vagy a drága illatszerek, mivel jó megítélést és magas szintű higiéniát mutat.

Ez a kiemelkedő fogkrém gazdag összetételének köszönheti nagyfokú hatékonyságát. Súrlódási értéke az átlagosnál magasabb, mely eléri a 40RDA-t. A nano-formában lévő bioaktív kalcium-peroxid áthatol a zománc kristályokon és tisztítja a foltokat. A dupla adag papain és bromelain enzimek finoman eltávolítják a foltokat a fogak felületéről. A hozzáadott Q10 koenzim és az E-vitamin revitalizálja az ínyt. Ez a különleges paszta kifejezetten gazdag mentolos ízzel rendelkezik. Nem tartalmaz SLS-t és ezért kevesebb habot termel. A fluorid tartalom 1140 ppmF. Kezelje a fogait egy jó minőségűv fogkrémmel, hogy egészséges és gyönyörű legyen!?

Hatóanyagai:

  • A nano-formában lévő bioaktív kalcium-peroxid áthatol a zománc kristályokon és tisztítja a foltokat.
  • A dupla adag papain és bromelain enzimek finoman eltávolítják a foltokat a fogak felületéről.
  • A hozzáadott Q10 koenzim és az E-vitamin revitalizálja az ínyt.


Ajánlott:
Minden fogtípusra, főleg azoknak, akiknek nagy elszíneződések vannak a fogaikon továbbá alkalmas a dohányzók számára, akik a leheletüket és a fogukat egyaránt szeretnék tisztán tartani.
 

Alkalmazás:
Használja 2-szer egy nap. Tisztítás után ne öblögessük ki a szájunkat vízzel, csak köpjük ki a fogkrémet!

Szájspray Extrém szájspray (9 ml)


Ez a szóban forgó pezsgő szájvíz fehérítő hatással bír. Használhatja üzleti megbeszélések előtt, vagy reggelente a tömegközlekedési eszközök használatakor, ahol a többi utas fogja értékelni odafigyelését. Továbbá felhasználható alkohol, vagy aromásabb ételek fogyasztása után. Az Extreme Spray legalább három órán keresztül friss leheletet biztosít. Nagy hatékonyságának köszönhetően napi háromszor, ötször elegendő használni. Biztosítsa friss leheletét és fogai fehérségét egyszerre!

Alkalmazás:
Fújjon a szájába alkalomszerűen, de legfeljebb 3-5 alkalommal naponta.

Swissdent Profi Colours Fogkefe

Ez a fogkefe puha és félkemény szálakkal vegyesen, tökéletesen megtisztítja a fogait. A szálak optimális keménységűek és nem csak a fogakat, hanem az ínyt is tisztítják. A speciálisan módosított szálak olyan helyekre is elérnek, amelyekre más fogkefe nem tudna. A minőségi kefe a fogak tisztításának az egyik legmeghatározóbb része.
 

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Dohányosoknak Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem Kész!
A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájspray, Táska Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Dohányosoknak Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájspray, Táska Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Swissdent Extreme Promo Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Extreme Promo Kit . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SWISSDENT Extreme Promo Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ