30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

SWISSDENT készlet 4x4 Test the Best 4x 10 ml

Termékkatalógus
SWISSDENT készlet 4x4 Test the Best 4x 10 ml
5 2 értékelés
Fogkrém - fehérítő hatás, fluoridmentes, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 40 ml - 1 322,50 Ft/db - 125 637,50 Ft/1 l
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag
5 290 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag
5 130 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag
5 030 Ft/csomag
Megtakarítás: 0 Ft
5 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZUB1411 Termékszám:  7640126190419 Gyártó honlapja:
SWISSDENT készlet 4x4 Test the Best 4x 10 ml 5 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

SWISSDENT készlet 4x4 Test the Best 4x 10 ml

A SWISSDENT 4×4 Test the Best dentálhigiéniai készlet az intenzív fogfehérítéshez 4 népszerű fogkrémet tartalmaz: EXTREME, GENTLE, CRYSTAL és BIOCARE pasztákat. A 10 ml-es tubusok gyönyörű díszdobozban kaptak helyet, és bármilyen alkalomra szép ajándékként szolgálnak. A SWISSDEND EXTREME egy szabadalmaztatott fehérítő fogkrém mindennapi használatra, amelyalkalmas a fogak tea, kávé, vörösbor vagy dohány okozta elszíneződésének kezelésére. A GENTLE fogfehérítő fogkrém ideális az érzékeny fogak és íny számára. A CRYSTAL ellensúlyozza a fogzománc öregedését, új réteget hoz létre rajta, csökkenti az érzékenységet és tápanyagokkal látja el a fogakat, a BIOCARE fogpaszta pedig az aktív összetevők kombinációjának köszönhetően erősíti afogfelszínt. 

A SWISSDENT 4×4 Test the Best ajándékcsomag főbb jellemzői, 4 × 10 ml

  • Dentálhigiéniai készlet intenzív fogfehérítéshez
  • A készlet 4 fogkrémet tartalmaz: EXTREME, GENTLE, CRYSTAL és BIOCARE pasztákat
  • A SWISSDENT 4×4 Test the Best gyönyörű luxus ajándékdobozban érkezik
  • Az EXTREME fogkrém különösen alkalmas a tea, kávé, vörösbor vagy dohány által elszíneződött fogak kezelésére
  • A SWISSDENT GENTLE kíméletes tisztítást biztosít természetes enzimekkel és enyhe polírozószerekkel, nagyon mély csiszolóhatással
  • A CRYSTAL olyan biominerális anyagokat tartalmaz, amelyek biomimetikus mineralizáció révén erősítik a fog kristályos szerkezetét
  • A BIOCARE fogkrém új hatóanyag-kombinációval erősíti a fogfelszínt és véd az érzékenység ellen

SWISSDENT EXTREME maximális fehérítő hatással

Az EXTREME Whitening Toothpaste a végső, mégis kíméletes megoldás az erősen elszíneződött fogak fehérítésére. A cél a fogfelszín világosítása enzimek és mikronizált peroxid-formula kombinációjával anélkül, hogy magas dentin-abráziós értékeket kellene elérni. A 40 RDA abrazivitása nagyon alacsony a piacon lévő más pasztákhoz képest. A fogkrém ideális az elszíneződött foltok tisztítására,pl. dohányzás, vörösbor, tea vagy kávé fogyasztása után. A papayából és ananászból származó természetes papain és bromelain enzimek tökéletesen eltávolítják a lepedéket és a nem kívánt elszíneződéseket a fogak felszínéről. A luxus fogkrém másik fontos összetevője a Nanoxyd, egy mikronizált kalcium-peroxid, amely a fogfelszínen és a zománckristályok között lévő pigmenteket isszínteleníti. A Q10 koenzim az E-vitaminnal együtt erősíti és revitalizálja a fogínyt. Az SLS habosító összetevőtől mentes Nano Whitening fogkrém a kellemetlen aftákra és egyéb szájüregi gyulladásokra hajlamos érzékeny szájüreg tisztítására is alkalmas. A fogkrém fluoridot tartalmaz (1180 ppmF), hogy megvédje a fogzománcot a szuvasodástól. A jellegzetes mentolos íz több órán átfrissíti a leheletet.

A Q10 koenzim és az E-vitamin elősegíti a sejtek megújulását és a fogíny revitalizációját

A SWISSDENT GENTLE kíméletes fogfehérítő fogkrém érzékeny fogakra alkalmas a túlzott érzékenységű, enyhén elszíneződött fogakra. A szabadalmaztatott mikrotechnológia rendkívül kíméletesen fehéríti és tisztítja a fogakat anélkül, hogy károsítaná a fogfelszínt. Az alacsony, 25-ös RDA-értéknek köszönhetően a GENTLE rendkívül kíméletes ésminimálisan koptató hatású fogtisztítást biztosít, ezért megfelelő a rögzített fogpótlások, például koronák tisztítására is. Ez a nátrium-lauril-szulfátmentes fogkrém Q10 koenzimet és E-vitamint tartalmaz a sejtek megújulásának és az íny revitalizációjának elősegítése érdekében, ezenkívül 7 éves kortól gyermekek is használhatják.

A fluoridmentesen regeneráló SWISSDENT Crystal  

Egy minőségi svájci cég, amelynek vezetője Dr. Velkoborsky fogorvos és szakértő, forradalmian új fogkrémet tervezett, a SWISSDENT CRYSTAL pasztát. Végső helyreállító réteget alkot az érzékeny fogak és íny számára. Egyedi formulájának köszönhetően világosítja és erősíti a fogzománcot. Hatékonyan távolítja el a lepedéket és a színpigmenteket, elősegítve atartósan ragyogó mosolyt a fogkő kialakulásának kockázata nélkül. A pasztát este, lefekvés előtt ajánlott alkalmazni. Ha még hatékonyabb eredményt szeretnél elérni, a fogkrém felvitele után ne öblítsd ki a szájüreget, hanem hagyd hatni egész éjszakára. A biomimetikus ásványi anyagok segítik az anti-aging (öregedésgátló) hatást. Az összetevők fehér színezése világosabb ésfiatalosabb árnyalatot kölcsönöz a fogaknak. Ezenkívül mentes az irritáló peroxidoktól és más habzó SLS összetevőktől. Az eredmények azt mutatták, hogy a fehérítő fogkrém abrazivitási értéke eléri a 14 RDA-t, ez jelentős különbség az érzékeny fogakra szánt hagyományos fogkrémekhez képest, amelyek értéke 24-70 RDA között található. Kényeztesd szájüregedet professzionálisápolással, amely egészséges és ragyogó megjelenéssel fog jutalmazni. 

SWISSDENT BIOCARE, regenerálás és világosítás

A SWISSDENT BIOCARE fogkrém ápolja a fogakat és segít a szájüreg egész területén megszüntetni a rossz leheletet. Összetételét kapszulákban lévő mikrogyöngyökkel gazdagították, amelyek a fogmosás során feloldódnak, és aktívan fellépnek a kellemetlen, rossz leheletet okozó baktériumok ellen. A fogkrém további hatóanyagai közé tartozik az alpesi gleccserből származó, ásványi anyagokban gazdag, tökéletesen tiszta víz és az alpesi köles kivonata. Azíny ápolására E-vitaminnal dúsították. A paszta tökéletesen tiszta és friss érzetet hagy a szájüregben.

Kiszerelés: 
4 × 10 ml

Az EXTREME fogkrém összetétele:
Víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, szorbit, alumínium-hidroxid, Mentha Piperita olaj, kókuszamidopropil-bétain, Chondrus Crispus kivonat, nátrium-monofluorofoszfát, CI 77891, nátrium-bikarbonát, cink-citrát, kalcium-peroxid, króm-bromid, nátrium-kalcium-karbonát, nátrium-szacharin, módosított kukoricakeményítő,limonén, metilparabén, laktóz, szacharóz, tokoferol-acetát, ubikinon, kapril-kapril-triglicerid. (RDA 40) Nátrium-monofluorfoszfátot tartalmaz (1180 ppmF)

A GENTLE fogkrém összetétele:
Víz, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, szorbit, alumínium-hidroxid, CI 77891, Mentha Piperita olaj, kokamidopropil-bétain, Chondrus Crispus kivonat, nátrium-monofluorofoszfát, cink-citrát, kalcium-peroxid, bromelin, nátrium-klorid, papain, kalcium-karbonát, nátrium-szacharin, módosított kukoricakeményítő, limonén,laktóz, szacharóz, tokoferol-acetát, ubikinon, triglicerid-kapril/kapriol. (RDA 25) Nátrium-monofluorfoszfátot tartalmaz (1180 ppmF)

A CRYSTAL fogkrém összetétele:
Víz, glicerin, szorbit, hidratált szilícium-dioxid, PEG-8, kalcium-foszfát, kalcium-glicerofoszfát, poloxamer 124, kálium-nitrát, xantángumi, aroma, kókuszamidopropil-bétain, aceszulfám-kálium, hidroxietil-cellulóz, Xilit, cink-citrát, papainolaj, nátrium-klorid, limonén, laktóz, Gaultheria Procumbens levélolaj,Eucalyptus Globulus levélolaj, tokoferol-acetát, poliaminopropil-biguanid, ón-oxid, csillám, CI 77891, CI 77947. (RDA 14)

A BIOCARE fogkrém összetétele:
Víz, glicerin, hidratált szilícium-dioxid, kálium-nitrát, kalcium-foszfát, Lauril-glükozid, Mentha piperita olaj, kalcium-karbonát, CI 77947, tetrasodium-pirofoszfát, aceszulfám-kálium, Dinátrium-ketil-glutamát, akrilátok / C10-30 alkil-akrilát, keresztpoli , xilit, karnitin, kálium-hidroxid, Gaultheria Procumbenslevélolaj, nátrium-kokozil-glutamát, kálium-klorid, nátrium-klorid, propilénglikol, citromsav, poliaminopropil biguanid, limonén, almasav, nátrium-hialuronát, tokoferol-acetát, Albus magkivonat olaj, Psidium Guajava levélkivonat, Terminalia Bellerica gyümölcskivonat, Spilanthes Acmella virágkivonat, maltodextrin, Centella Asiatica levélkivonat, Punica Granatum gyümölcskivonat,Rosmarinus Officinalis levélkivonat. (RDA 38)

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Űrtartalom
40 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom
40 ml Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SWISSDENT készlet 4x4 Test the Best 4x 10 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Sada 4x4 Test the Best 4x 10 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SWISSDENT Sada 4 × 4 Test the Best 4× 10 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ