Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint, 500 ml

Termékkatalógus
COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint, 500 ml
5 1 értékelés
Szájvíz fogászati ​​plakkképződés ellen, 24 órás, 7 évesnél idősebb szájöblítést biztosít, nem alkalmas 6 év alatti gyermekek számára, nátrium-fluoridot tartalmaz, alkoholmentes - 2 245,42 Ft/1 l
Kód:  ZUB122 Termékszám:  8714789732671 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint, 500 ml

A szájvíz hatékony fegyver a fogszuvasodás és plakk ellen, használatával megelőzhető a fogkő képződés, különböző fogágybetegségek kialakulása, és az ezek okozta kellemetlen szájszag. Ezért célszerű, hogy a fogak tisztításakor szájvizet is rendszresen használjunk kiegészítésként. A Colgate Plax Multi Protection Cool Mint szájvíz védi és erősíti a fogakat és az ínyt. Kellemes menta ízű, mely  hosszantartó és friss leheletet biztosít. A szájvíz rendszeres használata csökkenti a plakk kialakulását, mely a szájüregben keletkező a leggyakoribb betegségek okozója.

Pozitív hatást fejt ki a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen, akár 12 órán keresztül. A termék fogorvosok által klinikailag tesztelt, nem tartalmaz alkoholt. Az 500 ml-es, gazdaságos kiszerelés ideális az egész család számára. A szájvíz használata nem ajánlott 6 évnél fiatalabb gyermekek számára, gyermekektől távol tartandó. Az egészséges száj és friss lehelet eléréséhez tökéletes megoldás ez a minőségi szájvíz.

Alkalmazás:
Használd a szájvizet naponta kétszer, reggel és este fogmosás után. A maximális hatás elérése, és a fogközök hatékony tisztítása érdekében öblögess a szájvízzel minimum 30 másodpercig, gargalizálj és köpd ki. Ne nyeld le a szájvizet.  

Kiszerelés:
500 ml

Paraméterek

Űrtartalom
500 ml Kész!
Tulajdonságok
Fogszuvasodás ellen, Alkoholmentes Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fogszuvasodás ellen, Alkoholmentes Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint, 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ