A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fürdőszivacsok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A luffa, a fürdőszivacs vagy a mosdószivacs hatékonyabbá és kellemesebbé teszi a személyes higiéniát. A mosószivacs különböző tulajdonságokkal rendelkezhet, amelyeknek köszönhetően nemcsak tisztítja a bőrt, hanem gyengéden ápolja is. De hogyan válasszunk megfelelő típust? Egy luffa szivacs vagy egy mosdószivacs lenne-e inkább megfelelő számodra? Olvass tovább.

Tovább

A mosdószivacs minden fürdőszobában alapdarab

Zuhanyzáskor vagy fürdéskor nehéz fürdőszivacs nélkül boldogulni. A mosdószivacs biztosítja a szappan vagy a tusfürdő egyenletes eloszlását, gyengéden masszírozza a bőrt, és kellemesebbé teszi az egész folyamatot. Rengetegféle fürdőszivacs kapható, amelyek méretükben, rendeltetésükben és anyagukban is különböznek. Az alábbiakban segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Klasszikus mosdószivacs, luffa vagy más fürdőszivacs?

A fürdőszivacsok kiválasztásakor mindenekelőtt fontos tisztázni, hogy milyen típusút szeretnél. A választék manapság nagyon széles, és nem korlátozódik a klasszikus pamut mosdószivacs vagy frottír fürdőszivacs modellekre. Az utóbbi évek slágere a természetes típus, leggyakrabban a luffa vagy a tengeri szivacs.

Mi az a luffa?

A luffa egy természetes mosdószivacs, a luffa növényből származik, egy trópusi és szubtrópusi növényfajból, amely a tökfélék családjába tartozik. A luffa növényt a terméséért termesztik, amely érett és száraz állapotban hálószerű rostszerkezetű. Ezek a rostok erősek és tartósak, ugyanakkor elég puhák ahhoz, hogy természetes mosdószivacs típusként használhatók legyenek. A luffa népszerű hámlasztó tulajdonságai miatt, amelyek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkentik a vérkeringést.

i

Luffa tisztításhoz és fürdéshez

A személyi higiéniában való felhasználáson kívül a luffa természetes tisztítóeszközként is használatos a háztartásban, sőt az iparban is, például szűrőanyagként. Népszerűsége ökológiai előnyei miatt is egyre nő, mivel teljesen biológiailag lebomló és fenntartható termék.

Luffa testápoláshoz
Luffa felnőtteknek

Lufa szivacs mosáshoz
Luffa gyerekeknek

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhet a luffa vagy a mosdószivacs?

A mosdószivacs vagy a luffa gyengéden ápolja a bőrt mosás közben, ezért is érdemes a mosási segédeszközt a hatása szerint kiválasztani. Leggyakrabban a következő tulajdonságokkal találkozhatsz:

  • A mosdószivacs peelinghez segít eltávolítani az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Gyakran durvább textúrával rendelkezik, amely hatékonyan hámlaszt. Mélytisztításra és a bőr revitalizálására használják, ami simább és frissebb kinézetű bőrt eredményez.
  • A luffa szivacs regenerálódáshoz gyengéd hámlasztást biztosít a bőrnek, elősegítve annak regenerálódását. Használata segíthet a vérkeringés serkentésében és a sejtek megújulásának elősegítésében, ami fontos az egészséges és fiatalos bőr megőrzéséhez.
  • A masszázs luffa szivacs különböző formájú és textúrájú lehet. Úgy tervezték, hogy használata során pihentető és stimuláló masszázst nyújtson. Ez a masszázs segíthet enyhíteni a testben lévő feszültséget és javíthatja a vérkeringést.
  • A mosdószivacs a jobb vérkeringésért kifejezetten úgy lett tervezve, hogy elősegítse a vérkeringést a fürdés során. Különleges textúrája vagy alakja segíthet a bőr stimulálásában és a vérkeringés serkentésében, ami jótékony hatással van a bőr általános egészségére.
  • A fürdőszivacs narancsbőr csökkentésére speciális textúrával rendelkezik, vagy olyan masszázselemekkel van ellátva, amelyek segítenek lebontani a zsírsejteket és elősegítik a nyirokelvezetést. Rendszeres használata segíthet javítani a cellulitisz által érintett bőr megjelenését, hozzájárulva a simább és feszesebb bőrhöz.

i

A gyerekeknek szánt fürdőszivacs különbözik a felnőttekétől

A gyermek fürdőszivacs általában nemcsak méretben, hanem kialakításában és tulajdonságaiban is eltér a felnőtt változattól. A gyerekeknek szánt modelleknek gyengédnek kell lenniük a baba érzékeny bőréhez, és hipoallergén anyagból kell készülniük.

Milyen kiegészítőkkel rendelkezhet egy mosdószivacs?

A luffa valamint más típusú fürdőszivacsok rendelkezhetnek praktikus funkciókkal. Lényeges a hurok, amely lehetővé teszi a szivacs felakasztását, ami jobb száradást tesz lehetővé, és megakadályozza, hogy a baktériumok elszaporodjanak benne. Egyes fürdőszivacsok a könnyebb tartás és jobb kezelés érdekében pánttal is rendelkezhetnek. Az ilyen ergonomikus eszközök még kényelmesebbé teszik a személyi higiéniát.

luffa szivacs
Fürdőszivacs pánttal

mosdószivacs
Fürdőszivacs hátmosáshoz

Hogyan mossuk meg a hátunkat könnyen? Az ideális segítő egy hátmosó fürdőszivacs, amely fogantyúval van ellátva. Kényelmesen megmoshatod vele a teljes hátadat anélkül, hogy egy másik személy segítségére lenne szükséged.

Milyen anyagokból készülhet a fürdőszivacs?

A mosdószivacs nem csak luffa lehet, hanem más anyagokból is készülhet. Mindegyik anyagnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai és előnyei, és a választás a személyes preferenciádtól, a bőrtípustól és a szivacs tervezett felhasználásától függ. Milyen anyagok a leggyakoribbak a luffa mellett?

  • A frottír fürdőszivacs gyengéd a bőrhöz. Puha, nedvszívó anyag, gyakran pamutból készül. Lágyságáról és nedvszívó képességéről ismert.
  • A cellulóz természetes növényi anyag, amelyet gyakran használnak ökológiai és biológiailag lebomló szivacsok előállítására. Ezek a fürdőszivacsok általában puhák, könnyűek és jól felszívják a vizet.
  • A rami egy természetes rost, amelyet a rami növényből nyernek. Erősségéről és tartósságáról ismert, emellett természetes antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. A rami fürdőszivacs tartós és enyhe hámlasztást biztosít.
  • A poliészter egy szintetikus anyag, amely tartós és gyorsan szárad. A poliészter fürdőszivacsok gyakran jobban ellenállnak a penésznek és a baktériumoknak, de kevésbé környezetbarátak, mint a természetes anyagok.
  • A szizál az agave sisalanából nyert természetes rost. Ez egy durva anyag, amely ideális a hámlasztó fürdőszivacsok számára. Ezek nagyon hatékony hámlasztást biztosítanak, kiválóan tisztítják a felesleges olajat és támogatják a vérkeringést.
  • A bambusz mosdószivacs puha, antibakteriális és környezetbarát. Ezek a szivacsok kíméletesek a bőrhöz, és érzékeny bőrre is alkalmasak.
  • A pamut természetes, puha és nedvszívó anyag. A pamut fürdőszivacsok puhák, kényelmesek és a legtöbb bőrtípusra alkalmasak.
  • A kenderrost erősségéről és tartósságáról ismert. A kenderszálból készült fürdőszivacsok tartósak és természetes antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek. Alkalmasak hámlasztásra és ökológiai választás.

mosdószivacs
Frottír szivacs

fürdőszivacs
Tengeri szivacs

mosdószivacs
Poliészter fürdőszivacs

A luffa vagy a klasszikus mosdószivacs a fürdőszoba dísze lehet

Már nem gondoljuk azt, hogy a mosdószivacs olyan tartozék, amelyet jobb, ha nem látunk. A modern luffa és más szivacsok manapság határozottan esztétikusabbak, és jól mutatnak a zuhanyzóban vagy a kádban. Választhatsz elegáns természetes mintákkal ellátott, valamint különböző színű darabokat, így olyan modellt vásárolhatsz, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába.

i

Mekkora egy fürdőszivacs?

A mosdószivacsok többféle méretben kaphatók. A gyermekeknek szánt változatok kisebbek, a felnőtt fürdőszivacsok nagyobbak. A méret főként preferenciáidtól és a tervezett felhasználástól függ.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SUAVIPIEL Mousse szivacs Szállításra kész > 10 db
Szivacs - masszázs, felnőtteknek, hipoallergén, sárga kivitel, tömege 26 g
-5 %
1 890 Ft
1 790 Ft

2.
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, zöld Szállításra kész > 10 db
Luffa szivacs - gyerekeknek
890 Ft

3.
SUAVIPIEL Black Sense Sponge Szállításra kész > 10 db
Szivacs - peeling, regeneráció és masszázs, felnőtteknek, hipoallergén, szíj a csomag része, anyaga poliészter polietilén, fekete kivitel, mérete 18 × 14 × 5,5 cm (Ma×Sz×Mé)
1 990 Ft

Még több
22 termék
4,3
SUAVIPIEL tengeri szivacs
Szivacs - tengeri, masszázs, felnőtteknek, hipoallergén, barna kivitel, mérete 10 × 5 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,02 g
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM022
TITANIA Natural Body Care Masszázsöv hátul fogantyúkkal - Masszázsöv
Típusok
3,3 16×
TITANIA Natural Body Care Masszázsöv hátul fogantyúkkal
Masszázsöv - bambusz- és kenderfonallal
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM533
4,3 16×
SUAVIPIEL Mousse szivacs
Szivacs - masszázs, felnőtteknek, hipoallergén, sárga kivitel, tömege 26 g
Leárazás -5 %
1 790 Ft 1 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM021
4,7 52×
SUAVIPIEL Black Sense Sponge
Szivacs - peeling, regeneráció és masszázs, felnőtteknek, hipoallergén, szíj a csomag része, anyaga poliészter polietilén, fekete kivitel, mérete 18 × 14 × 5,5 cm (Ma×Sz×Mé)
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM028
CALYPSO Relaxing Moment - Szivacs
Típusok
4,6 75×
CALYPSO Relaxing Moment
Szivacs - peeling, felnőtteknek, hipoallergén, kétoldalas, anyaga cellulóz, mérete 15,5 × 11,5 × 3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 40 g
890 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM350
4,8
CALYPSO Fürdővirág
Szivacs - gyerekeknek, szíj a csomag része
390 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM347
4,3 21×
YORK masszázs fürdőszivacs férfiaknak
Szivacs - peeling, masszázs és keringés serkentése, felnőtteknek, ergonomikus kialakítás, szürke kivitel, mérete 5 × 16 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 17 g
260 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL914
5,0
Chicco Extra nedvszívó babafürdető szivacs
Szivacs - masszázs, gyerekeknek, anyaga cellulóz, sárga kivitel, mérete 0,93 × 1,1 × 0,65 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 62 g
Leárazás -7 %
2 790 Ft 2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY17027
4,4
SUAVIPIEL Aloes Spa Szivacs
Szivacs - peeling, felnőtteknek, hipoallergén, kétoldalas, fehér és zöld kivitel
1 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM024
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, zöld - Luffa szivacs Típusok
2,8
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, zöld
Luffa szivacs - gyerekeknek
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169509
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, kék - Luffa szivacs Típusok
2,8
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, kék
Luffa szivacs - gyerekeknek
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169511
4,4
SUAVIPIEL Aloes puha szivaccsal
Szivacs - felnőtteknek
1 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM023
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, rózsaszín - Luffa szivacs Típusok
2,8
BabyOno Babafürdető szivacs, finom, rózsaszín
Luffa szivacs - gyerekeknek
890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169510
OK BABY Fürdőszivacs Silk Fine 16
Szivacs - tengeri, gyerekeknek, sárga kivitel
Leárazás -7 %
6 290 Ft 6 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19806
OK BABY Fürdőszivacs 10
Szivacs - tengeri, gyerekeknek, sárga kivitel
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19802
Reer mosogatórongy BabyCare
Szivacs - gyerekeknek, ergonomikus kialakítás, anyaga pamut poliészter, magassága 15 cm
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1164
OK BABY Fürdőszivacs 12
Szivacs - tengeri, gyerekeknek, sárga kivitel
5 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19803
3,7 12×
Spongya Bob SUAVIPIEL fürdőszivacs
Szivacs - felnőtteknek, sárga kivitel
1 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TM031
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1839
3,5
PALSAR7 Testtisztító szivacs természetes luffából
Luffa szivacs - peeling, felnőtteknek, természetes, szíj a csomag része, fehér kivitel
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TM560
1,3
PULSAR7 Természetes anyagból készült testmosó és masszírozó kendő
Luffa szivacs - peeling és masszázs, felnőtteknek, heveder a csomag része, fehér kivitel, mérete 12 × 9 × 0,5 cm (Ma×Sz×Mé)
890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TM561
OK BABY Fürdőszivacs Silk Fine 14
Szivacs - tengeri, gyerekeknek, sárga kivitel
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY19805

Fürdőszivacsok

tippek és trükkökFürdőbomba házilag - Hogyan készítsünk fürdőbombát otthon? A fürdőbombák ápolják a bőrt, ellazítják az izmokat, és segítenek a kikapcsolódásban, ráadásul ajándékként is ideálisak. Fürdőbomba készítése házilag egyáltalán nem bonyolult.

Fürdőszivacsok

A Fürdőszivacsok kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fürdőszivacsok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fürdőszivacsok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fürdőszivacsok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fürdőszivacsok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ