Shop roku 30 dnů na vrácení

Szőnyegtisztító

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A szőnyeg és kárpittisztító szerek nemcsak makacs foltok és szennyeződések eltávolítására használhatók, hanem ideálisak az egész szőnyeg vagy kárpit felfrissítésére. Kíméletesen, de hatékonyan távolítják el a port, a cigarettázás és főzés miatt beivódott szagokat, a makacs és beszáradt foltokat, de akár a házi kedvencek által okozott szennyeződéseket és kellemetlen szagokat is. Melyek a szőnyeg és kárpittisztító szerek legfontosabb tulajdonságai, és hogyan tudod kiválasztani a neked leginkább megfelelő terméket?

Tovább

Szőnyeg és kárpittisztító - Nemcsak a kellemetlen véletlenekhez

Szőnyeg, kanapé, fotel vagy függöny vásárlásakor nem rövidtávra tervezünk. A legtöbb szőnyeg és kárpit hosszú évekig, néha évtizedekig díszíti otthonunkat, s ez idő alatt számtalan balesetnek vannak kitéve, illetve a mindennapi használat is nyomot hagy rajtuk. Lehulló morzsa, lecseppenő zsír, kiömlött bor, kávé, vagy egyéb folyadékok, de emellett a por, a szöszök, a cigarettafüst és a főzésből eredő szagok is beléjük ivódnak, s hozzájárulnak ahhoz, hogy szőnyegeink és kárpitjaink eredeti fénye megfakuljon, megjelenésük megkopjon. A porral együtt baktériumok, gombák és vírusok is megtelepednek bennük, így az elhanyagolt szőnyegek és kárpitok az egészségünkre sincsenek pozitív hatással. Emiatt egy hatékony szőnyegtisztító szer a legfontosabb takarítószerek közé tartozik.

Szőnyeg és kárpittisztító szer
A szőnyeg és kárpittisztító szerek nemcsak a szőnyegek és kárpitok eredeti színét adják vissza, hanem eltávolítják a szálak közt megtelepedett gombákat, baktériumokat és vírusokat is.

Szőnyeg és kárpittisztító szerek - Előnyök

A szőnyeg és kárpittisztító szerek számos olyan előnyt kínálnak, amelyek hallatán minden igazi háziasszonynak és a rendre és tisztaságra adó családfőnek felcsillan a szeme.

  • Kíméletesen tisztítanak
  • Hosszantartó frissességet nyújtanak a szőnyegeknek és kárpitoknak
  • Hatékonyan eltávolítják a makacs szennyeződéseket is
  • Képesek eltávolítani a mélyen fekvő szennyeződéseket is
  • Semlegesítik a kellemetlen szagokat
  • Baktérium-, gomba-, és vírusölő hatásuk is van, eltávolítják a mikroorganizmusokat
  • Felfrissítik az anyagot, friss illatot, ápolt megjelenést biztosítanak

Szőnyegtisztító - Milyen típust vegyek?

A szőnyegtisztító szerek por vagy hab formájában kaphatók, de harmadik típusnak tekinthetők a gépi szőnyegtisztító szerek, amelyek szőnyegtisztító gépekkel vagy többfunkciós porszívókkal használhatók.

  • Szőnyegtisztító por - A száraz szőnyegtisztító szer előnye, hogy a szőnyeg vagy kárpit 20-30 perc alatt megszárad.
  • Szőnyegtisztító hab - Ezek gyakran szőnyegtisztító samponok, melyek akár gépi tisztításhoz is alkalmasak.
  • Gépi szőnyegtisztító szerek - Folyékony szőnyegtisztító szerek, nagy területek vagy egész szőnyegek tisztításához.

Szőnyegtisztító por

A szőnyegtisztító por alkalmas kis és nagy felületek tisztítására. A benedvesített por eltávolítja a szőnyeg szálaiba ragadt port, szennyeződéseket, és még a szagokat is. Tökéletes megoldás a szőnyegek gyors és egyszerű tisztítására és felfrissítésére. Remek illatot hagy a szőnyegen, s további előnye, hogy gyorsan megszárad, akár 20-30 perc alatt. A szőnyegtisztító por használatához csak egy kefére vagy szivacsra van szükséged.

  • Eltávolítja a szőnyegszálakba és bolyhokba ragadt port és egyéb szennyeződéseket
  • Gyorsan megszárad, akár fél óra alatt
  • Friss, üde illatot hagy a szőnyegen

Szőnyegtisztító hab

A szőnyegtisztító hab előnye a porokkal szemben, hogy a mélyen beivódott szennyeződéseket is képes eltávolítani és hatékonyabb a makacs szennyeződések eltávolításában, mint a szőnyegtisztító por. A szőnyegtisztító hab vagy sampon nagy felületek vagy az egész szőnyeg tisztítására alkalmas, s használata hosszan tartó frissességet nyújt a szőnyegeknek. A szennyeződések mellett hatékonyan semlegesíti és eltávolítja a kellemetlen szagokat is, így használatával a szőnyegeid mindig csodásan frissek és ápoltak lesznek. Száradása viszont a porokkal szemben több időt vesz igénybe.

  • A mélyen megbúvó szennyeződéseket is eltávolítja
  • Aktív oxigén a kellemetlen szagok semlegesítésére
  • Nagy felületek tisztítására is alkalmas
  • Friss, üde illatot hagy a szőnyegen
  • Bizonyos típusok gépi tisztításra is alkalmasak

i

Száraz szőnyegtisztító hab

A szőnyegtisztító hab csoportban külön kategóriát alkotnak a száraz szőnyegtisztító habok, melyek tisztítanak és felélénkítik a színeket, eltávolítják az ételek vagy háziállatok által okozott szagokat. A száraz hab alkalmas kárpitok, kanapék, autókárpitok és szőnyegek tisztítására, előnye a hagyományos szőnyegtisztító habokkal vagy samponokkal szemben, hogy gyorsabban szárad.

Gépi szőnyegtisztító szerek

A gépi szőnyegtisztító szerek nagy felületek vagy egész szőnyegek tisztítására alkalmasak. Ha szőnyegtisztító géped vagy többfunkciós porszívód van, nem akkor fogod előkapni, amikor csak egy apró foltot kell feltakarítani. Viszont ha egy nagy szőnyeg vagy a háztartásban található minden egyes szőnyeg tisztításáról, felfrissítéséről van szó, felbecsülhetetlen szolgálatot tesznek, hiszen nem kell kefével vagy szivaccsal a kézben órákon át a szőnyegen térdelned. A kényelem mellett a szőnyegtisztító gépek az általuk használt gépi szőnyegtisztító szerekkel együtt rendkívül alapos tisztítást biztosítanak, amely a mélyen fekvő szennyeződéseket is eltávolítja, s szőnyegeidet frissen, üdén, eredeti színükben pompázva hagyja.

i

Bizonyos szőnyegtisztító szerek spray típusú flakonban kaphatók a könnyebb használat érdekében. A permetezőfej segítségével a termék könnyen és egyenletesen a kívánt területre permetezhető. Más szőnyegtisztítók pedig speciális kefével vannak ellátva, amellyel a szőnyegtisztító könnyen felvihető szőnyegre, kanapéra vagy autóülésre is.

Szagtalanítók - a szőnyegtisztító szerek remek kiegészítői

A szagtalanítók vagy textilfrissítők a szőnyeg- és kárpittisztító szerek alkategóriája, amelyek textíliák sokféle típusára használhatók:

  • Szőnyegek
  • Kárpitok
  • Függönyök
  • Ruhák, például kabátok, öltönyök
  • Egyéb nehezen mosható szövetek

A szagtalanítók ideálisak a nehezen mosható szövetekhez. Semlegesítik és eltávolítják az ételek, háziállatok vagy cigaretta okozta szagokat, mivel megölik a szagokat okozó mikrobákat, tehát a baktériumokat, vírusokat és penészgombákat.

  • Kiküszöböli a szagokat
  • Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat
  • Gyengéd a szövetekhez és nem hagy foltokat
  • Ideális a nehezen mosható szövetekhez
  • Kellemes, friss illatokat kölcsönöz a szöveteknek
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SANYTOL, fehér virág illat, 1,5 l (33 mosás) Szállításra kész > 10 db
Fertőtlenítő mosószeradalék - minden hőmérsékleten elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, eltávolítja a tartós szagokat, megszűnteti a fertőzések terjedését, a frissesség érzését hagyja maga után, alkalmas minden textíliához, beleértve a sportruházatot és a gyermek alsóneműt is, térfogat 1,5 l - 90,61 Ft/db
2 990 Ft

2.
SANYTOL szagtalanító textíliákhoz, 500 ml Szállításra kész > 20 db
Textilfrissítő - eltávolítja a cigaretta, állatok, főzés és hasonlók okozta szagokat, visszaadja a tiszta ruha illatát, hármas hatással - baktérium-, gomba- és vírusölő, eltávolítja a mikroorganizmusok 99,99%-át, klórmentes
1 490 Ft

3.
FEBREZE Lenor Sea Breeze 500ml Szállításra kész > 5 db
Textilfrissítő - ruhák, kanapéhuzatok, székek, függönyök és szőnyegek tisztítására és felfrissítésére, szagtalanító technológia, friss illat, térfogat 500 ml
1 590 Ft

Még több
26 termék
4,9 101×
SANYTOL szagtalanító textíliákhoz, 500 ml
Textilfrissítő - eltávolítja a cigaretta, állatok, főzés és hasonlók okozta szagokat, visszaadja a tiszta ruha illatát, hármas hatással - baktérium-, gomba- és vírusölő, eltávolítja a mikroorganizmusok 99,99%-át, klórmentes - 2 980 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS291
4,4 50×
VANISH Shake&Clean 0,65 kg
Szőnyegtisztító - még a makacs és beszáradt foltokat, szagokat és port is eltávolítja
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ODS010
4,0 11×
Siguro Carpet Cleaner
Tisztítószer - habtisztító szőnyegekhez és kárpitozott felületekhez, szennyeződések, zsírok és foltok eltávolítására, 500 ml-es kiszerelés
Szuper ár
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHS004
VANISH gépi szőnyegtisztító szer 500 ml - Szőnyegtisztító
Típusok
4,6 77×
VANISH gépi szőnyegtisztító szer 500 ml
Szőnyegtisztító - gépi tisztításhoz - 4 380 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS197
4,5 17×
VANISH Oxi Action Powerspray szőnyegtisztító 500 ml
Szőnyegtisztító - antibakteriális - 5 380 Ft/1 l
2 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS195
VANISH kézi szőnyegtisztító hab 500 ml - Szőnyegtisztító
Típusok
4,6 77×
VANISH kézi szőnyegtisztító hab 500 ml
Szőnyegtisztító - kézi tisztításhoz, hatékonyan és egyszerűen eltávolítja a makacs szennyeződéseket és szagokat - 3 580 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS196
4,6
HG Folteltávolító spray, extra erős, 500 ml
Szőnyegtisztító - foltok eltávolítására, spray, aktív oxigénnel gazdagítva, a legmakacsabb foltokat is eltávolítja - Ár több darab vásárlása esetén 7 578,78 Ft/1 l
3 790 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS674
4,9 36×
SANYTOL, fehér virág illat, 1,5 l (33 mosás)
Fertőtlenítő mosószeradalék - minden hőmérsékleten elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, eltávolítja a tartós szagokat, megszűnteti a fertőzések terjedését, a frissesség érzését hagyja maga után, alkalmas minden textíliához, beleértve a sportruházatot és a gyermek alsóneműt is, térfogat 1,5 l - 90,61 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 993,33 Ft/1 l
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2082
FEBREZE Lenor Sea Breeze 500ml - Textilfrissítő Típusok
4,5 34×
FEBREZE Lenor Sea Breeze 500ml
Textilfrissítő - ruhák, kanapéhuzatok, székek, függönyök és szőnyegek tisztítására és felfrissítésére, szagtalanító technológia, friss illat, térfogat 500 ml - 3 180 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2185
ARIEL Universal Folteltávolító 800 ml - Folttisztító Típusok
5,0
ARIEL Universal Folteltávolító 800 ml
Folttisztító - univerzális, olaj,fű és izzadság foltok eltávolításához, 800 ml - 2 862,50 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2566
VANISH Oxi Action Gel Fehérítő és folteltávolító 750 ml - Folttisztító Típusok
3,7
VANISH Oxi Action Gel Fehérítő és folteltávolító 750 ml
Folttisztító - fehér ruhákhoz, 750 ml - 5 053,33 Ft/1 l
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1924
4,3 27×
HG szőnyeg- és kárpittisztító szer, 1 l
Szőnyegtisztító - szőnyeg és szövet tisztítására, eltávolítja a szennyeződéseket - Ár több darab vásárlása esetén 4 244,39 Ft/1 l
4 240 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS727
4,7 20×
VANISH Oxi Action fehérítő és folteltávolító 625 g
Folttisztító - univerzális, fűfoltok eltávolításához,
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ODS083
4,2 10×
DR.BECKMANN Szageltávolító funkcionális ruházathoz 250 ml
Textilfrissítő - szageltávolító funkcionális ruházathoz - Ár több darab vásárlása esetén 6 611,96 Ft/1 l
1 650 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ODS062
4,5 18×
DR. BECKMANN Szőnyegtisztító kefével 650 ml
Szőnyegtisztító - szín- és szövetszálkímélő, a házi kedvencek okozta foltokat és szagokat is eltávolítja a szőnyegekből, kellemes illattal - Ár több darab vásárlása esetén 4 488,11 Ft/1 l
2 920 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS390
VANISH Oxi Action Folteltávolító gél 750 ml - Folttisztító Típusok
3,7
VANISH Oxi Action Folteltávolító gél 750 ml
Folttisztító - színes ruhákhoz, 750 ml - 4 386,67 Ft/1 l
Szuper ár
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1923
4,8 11×
VANISH függönyökhöz 500 ml
Folttisztító - fehér ruhákhoz, 500 ml - 4 580 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ODS044
4,9
HG Kellemetlen sportruha szagok ellen 500 g
Mosószer - sportruházathoz, 500 g - 4 980 Ft/1 kg
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS713
4,5 10×
EMSAL szőnyeg sampon 750 ml
Szőnyegtisztító - mélyen tisztítja a szálakat, és felfrissíti szőnyeged színeit - 2 120 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS162
DR. HOUSE Szőnyeg és kárpittisztító spray, 500 ml - Szőnyegtisztító Típusok
5,0
DR. HOUSE Szőnyeg és kárpittisztító spray, 500 ml
Szőnyegtisztító - szőnyeg és kárpit kézi tisztításához, spray, mélyen tisztít, foltokra is használható, 500 ml-es kiszerelés - 2 180 Ft/1 l
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2163
VANISH Kézi sampon szőnyegekhez 450 ml
Szőnyegtisztító - szőnyegek kézi tisztításához, mélytisztító, eltávolítja a beleszáradt szennyeződéseket is, semlegesíti a szagokat, 450 ml-es kiszerelés - 3 088,89 Ft/1 l
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS196b
FEBREZE Coup De Foudre 500 ml - Textilfrissítő Típusok
4,5 34×
FEBREZE Coup De Foudre 500 ml
Textilfrissítő - tisztít és felfrissít, eltávolítja a baktériumok akár 99,9%-át, használható ruhákhoz, kanapéhuzatokhoz, fotelekhez, függönyökhöz és szőnyegekhez, szagtalanító technológia, friss illat, térfogat 500 ml - 3 180 Ft/1 l
1 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR2442
FEBREZE textilfrissítő 500 ml - Textilfrissítő Típusok
4,5 34×
FEBREZE textilfrissítő 500 ml
Textilfrissítő - tisztít és felfrissít, megszünteti a nehezen eltávolítható háziállatszagokat, a ruhákon, kanapéhuzatok, székek, függönyök és szőnyegek, friss illat, térfogat 500 ml - 3 380 Ft/1 l
1 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR2441
ARIEL Color Folteltávolító 800 ml - Folttisztító Típusok
5,0
ARIEL Color Folteltávolító 800 ml
Folttisztító - színes ruhákhoz, olaj,fű és izzadság foltok eltávolításához, 800 ml - 2 737,50 Ft/1 l
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR2565

Szőnyegtisztító

Szőnyegtisztító

A Vanish szőnyegtisztító termékek kivételes minőséget kínálnak a szőnyeg- kárpittisztító szerek között. Mit egyebet kínál a Vanish szőnyegtisztító?

Vanish szőnyegtisztító

A Vanish szőnyegtisztító termékek nemcsak tisztítják, hanem felfrissítik és puhává varázsolják szőnyegeidet, eltávolítják a kellemetlen szagokat, s helyettük friss, üde illatot hagynak. De ez még nem minden. Eltávolítják a baktériumokat, vírusokat és gombákat is, így egészségesebb életteret biztosítanak az egész családnak.

Vanish szőnyegtisztító termékek

A Vanish szőnyegtisztító termékek családjába a következő szőnyeg és kárpittisztító szerek tartoznak:

  • Vanish szőnyegtisztító por - Eltávolítja a szőnyegbe ragadt port, szagokat és egyéb szennyeződéseket, s helyettük friss, üde illatot varázsol. A szőnyeg csupán 20 perc alatt megszárad.
  • Vanish szőnyegtisztító hab - A makacs, száraz, mélyen beivódott foltokat és szennyeződéseket is eltávolítja. Megszünteti a kellemetlen szagokat.
  • Vanish szőnyegtisztító spray - Könnyű és hatékony használat a permetezőfejnek köszönhetően, amellyel a szőnyegtisztító szer egyenletesen vihető fel a kívánt felületre.
  • Vanish gépi Vanish szőnyegtisztító sampon - Hatékony tisztítóhatás, kellemetlen szagok semlegesítése. Használata után a szőnyegek újra eredeti, élénk színükben pompáznak. Használható szőnyegekhez és kárpitokhoz is.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szőnyegtisztító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szőnyegtisztító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szőnyegtisztító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szőnyegtisztító vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ