Shop roku Akvizice ApF HU

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

Termékkatalógus
TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious
4,9 674 értékelés
Hajkefe - fésülés, minden típusú hajra, sörték: műanyag
Változat
Kód:  KSPO104 Termékszám:  5060173370022
TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious Megszűnt

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

Szereti a fejmasszázst, szereti a hajápolást a fodrászával, de szükségtelenül túlárazottnak tartja a szolgáltatásait? Ha igen, akkor a Tangle Teezer hajkefe a legjobb választás az Ön számára. Nemcsak egy rendkívüli segítő, hanem az is a célja, hogy pontosan kövesse a fej formájá, ezáltal kellemesen masszírozva a fejet, hogy a fésülködés gyors és fájdalommentes folyamat legyen. A hajkefe regenerálja a hajat  tövektől a végekig. 

A Tangle Teezer hajkefe az utolsó részletig tökéletesítésre került, professzionalizmusa pedig messze maga mögött hagyja az összes többi fésűt. A sörték speciálisan a kefe felszínén helyezkednek el, és az egyedülálló képességük, hogy tökéletesen kibontják a csomót mindenhol. A fésülés még soha nem volt ilyen könnyű; nem okoz fájdalmat, és ezentúl soha nem is akar majd mást csinálni! A hajápolás ezzen a hajkefével egy kellemes élmény lesz minden alkalommal.

A legtöbb nő nem veszi észre, hogy a rossz hajkefe károsítja a hajat, húzza és könnyen el is töri. Ennek következtében a haj törékenyebb, vékonyabb lesz, elveszíti a fényét, a volumenét, nem beszélve a csúnya kopott végekről. Ha ezek a problémák Önt is érintik, most lesz lehetősége változtatni rajtuk. Mosás után a haj kifésüléséhez kérje mindig a Tangle Teezer hajkefe segítségét. Rendszeres használat mellett érezni fogja Ön is és a környezete is, hogy megváltozik a haja minősége, már rövid időn belül. Most, hogy tudja ezt az egyszerű és gyors megoldást, ne habozzon, és szerezze be ezt a terméket!

Szín:
Lila-rózsaszín





 

 

 

 


 

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ