AlzaBoxy Q1 Shop roku

TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire szett 850ml

Termékkatalógus
TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire szett 850ml
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: sampon 250 ml, kondicionáló 250 ml, regeneráló maszk 100 ml, marulaolaj E-vitaminnal 50 ml, keratinvíz 200 ml - 14 845 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 3 492,94 Ft/100 ml
Kód:  KSVL7772 Termékszám:  8594199040487

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire szett 850ml

A Tomas Arsov HAIRBARIUM Bonfire hajápoló szettet a sérült és igénybevett haj ápolására fejlesztették ki. Nem számít, hogy mechanikai, termikus vagy kémiai kezelés okozta-e a károsodást. A száraz és göndör hajjal is megbirkózik. Egy gyönyörű ajándékcsomagban öt luxus hajápoló terméket találsz az átfogó ápoláshoz. Sampont, kondicionálót, maszkot, marulaolajat és keratinos vizet tartalmaz. A termékekben található egy útmutató is, amely áttekintést nyújt a termékekben található természetes anyagokról, valamint részletes útmutatást ad a haj megfelelő ápolásáról. A Tomas Arsov HAIRBARIUM Bonfire hajápoló szett a minőségi természetes olajok és aminosavak kiegyensúlyozott arányát kínálja, hogy hidratálja, helyreállítsa és erősítse hajadat.

A Tomas Arsov HAIRBARIUM Bonfire hajkozmetikai szett főbb jellemzői

  • Sérült és igénybe vett, száraz és göndör haj ápolására fejlesztették ki
  • Egy gyönyörű ajándékcsomagban öt luxus hajápoló terméket találsz az átfogó ápoláshoz.
  • A Tomas Arsov HAIRBARIUM Bonfire szett a minőségi természetes olajok és aminosavak kiegyensúlyozott arányát kínálja.
  • Sampont, kondicionálót, maszkot, marula olajat és keratin vizet tartalmaz.
  • Áttekintés a benne lévő természetes anyagokról és a megfelelő hajápolásra vonatkozó utasításokról
  • Tomas Arsov HAIRBARIUM Bonfire hidratálja a hajat, helyreállítja a szerkezetét és erősíti azt.

Használat és alkalmazás módja:

Sampon:Nedvesítsd be és samponozd be a hajadat, a fejbőröddel együtt. Öblítsd le alaposan a sampont langyos vízzel, és ismételjd meg a folyamatot még egyszer. Óvatosan csavard ki a megmosott hajat a kezeddel, majd egy törölközővel töröld meg.
Kondicionáló:Dörzsölj egy kis mennyiségű kondicionálót a törölközőszáraz hajba. Mindig a hajszálak közepétől a végek felé haladva alkalmazd, a fejbőrt elkerülve. Széles fogú fésűvel óvatosan fésüld át a hajat, és alaposan öblítsd le.
BALANCE maszk:Vigyél fel bőséges mennyiséget a maszkból a tenyeredbe, és dörzsöld be a nedves hajba a hajszálak közepétől a hajvégekig, a fejbőrt elkerülve. Finoman fésüld át, és hagyd rajta 5-10 percig. A maszk ajánlott használata rutinszerű kezelésre: Heti 1 alkalommal, intenzív kezelés esetén heti 2-3 alkalommal.
Marula olaj:Használd az olajat a sampon és kondicionáló használata után. Ha mélyreható regenerációt is alkalmazol az ápolás során, pl. maszkot és öblítésmentes kondicionálót, az utolsó lépésben használj marulaolajat, mielőtt megszárítod a hajadat. Csepegtess néhány csepp olajat a tenyeredbe, és dörzsöld be a nedves hajvégekbe a kezeddel. Kezdd néhány csepp tápláló olajjal, és szükség szerint adj hozzá újabb cseppeket.
Tipp: A MARULA marulaolaj tápláló maszkként is használható. Használd a maszkot néhány órán át (vagy egy éjszakán át), mielőtt hajat mosnál. Mindig néhány cseppet tegyél a tenyeredbe, és fokozatosan dörzsöld be a hajadat a teljes hosszában. Tekerd be a hajadat egy törölközőbe, és hagyd rajta. A hatás időtartama legalább 30 perc vagy egy éjszaka.
Keratin víz:Vidd fel a megmosott és enyhén megszárított hajra egyenletesen a teljes hosszában. Fésüld át széles fogú fésűvel és szárítsd meg.

A csomag tartalma:
BONFIRE sampon 250 ml
BONFIRE kondicionáló 250 ml
BALANCE helyreállító maszk 100 ml
MARULA Marula olaj E-vitaminnal 50 ml
HAIR LIQUID keratin víz 200 ml


Összetétel

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glicerin, Sodium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-7, Panthenol, Pantolakton, Coco Glucoside, Styrene/Acrylates Copolymer, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus fehérje ferment, Coco-Caprylate/Caprate, Betula Alba levél kivonat, Achillea Millefolium virágkivonat, Equisetum Arvense kivonat, Urtica Dioica levélkivonat, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Salvia Officinalis levélkivonat, Tilia Platyphyllos virágkivonat, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Citromsav

Paraméterek

Űrtartalom
850 ml Kész!
Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Maszk, Sampon Kész!
Használat
Uniszex Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
850 ml Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Maszk, Sampon Kész!

Használat

Használat
Uniszex Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire szett 850ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire sada 850 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TOMAS ARSOV Hairbarium Bonfire súprava 850 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ