Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tomy TF550

Termékkatalógus
Tomy TF550
Bébiőr LCD kijelzővel, hatótávolság 350 m
Kód:  QBM049 Termékszám:  071463075751

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tomy TF550

TF550 Tomy bébiőr segítségével figyelemmel kísérheti a gyermeket éjjel és nappal.Alkalmazott technológia DECT megakadályozza, és garantálja saját, hibamentes átvitelt a beszéd és a hangok. Ha a gyermek nyugodt, néhány másodperc után automatikusan leállítja dajka hangok és a sugárzás, és hangosabb amíg további megnyilvánulása a gyermek, amely lehetővé teszi a hangátvitelt a szülői egységet.Rezgés mód a szülő egység alkalmas zajos környezetben és a szülők számára a hallássérült. Minden beállítás lehet ellenőrizni világos LED kijelző az aktuális idő jelzőjét. 

Ápolók elérheti a 350 m, amely nagy a mozgás szabadságát.Kétirányú audio lehetővé teszi a gyermek hallgatni, beszélgetni vele, vagy meg kell énekelni egy altatót.Ön is használja a távirányítón programozott altatódalt, amely megbízhatóan a gyermek megnyugszik. A baba egység rendelkezik egy beépített éjszakai fény egy fényerő beállítást, amely akkor aktiválódik, ha a zaj, vagy kapcsolja be a gomb megnyomásával. Ez egy nagyon praktikus funkciót találni a szülői egység. Pro bezproblémové použití v noci je chůvička vybavena prosvětleným hlavním tlačítkem. 

Egy speciális érzékelő méri a helyiség hőmérsékletét és figyelmeztet, ha a hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony. Természetesen van egy díj állapotjelző, jelveszteség, állítható hangerő és erős zaj. A dobozban találsz praktikus övcsipesz a kényelmes hordozó szülői egység. Tomy baba monitor TF550 tökéletes társ a biztonságos alvás a gyerekek.  

Műszaki adatok:

tartomány:
350 m

Jellemzők:
altatók
Aktuális idő jelzése
hőmérséklet ellenőrző
ébresztési funkció
rezgés
kétirányú kommunikáció
keresse meg a szülői egység
éjjeli lámpa

áramellátás:
hálózati adapterek
2x AAA a szülői egység (tartozék)

A csomag tartalma:
Az újratölthető szülői egység
bébiegység
AC adapter
övcsiptető
 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tomy TF550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tomy TF550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tomy TF550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tomy TF550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tomy TF550.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ