Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

TOPSTAR Sütőpapír 6 m × 35 cm

Termékkatalógus
TOPSTAR Sütőpapír 6 m × 35 cm
5 9 értékelés
Sütőpapír - méret 6 m × 35 cm
Kód:  DOMAD826 Termékszám:  5201314094876

TOPSTAR Sütőpapír 6 m × 35 cm

A Topstar sütőpapír nagyszerű segítséget nyújt a sütőben történő főzéshez. Használata nagyon egyszerű és egészséges, mivel minimalizálja a zsírok fogyasztását. Ha a sütőpapírt elterítette a sütőlapon, akkor nem kell vajjal, zsírral vagy liszttel törölnie. A sütőpapírra elkészítheti édes desszerteket, valamint húsot, burgonyát, zöldséget vagy gyümölcsöt. A Topstar sütőpapír előnye, hogy nem kell fáradságosan megtisztítani a sütőtálcát, a sütőtálcát vagy a sütőtálcát. Egyszerűen távolítsa el a piszkos papírt, és dobja el. Ha azonban a főzés után nem túl szennyező, újra felhasználható.

A TOPSTAR sütőpapír legfontosabb jellemzői 6 m × 35 cm

  • A Topstar sütőpapír kényelmesen használható
  • A sütőedényeket nem kell zsírral megkenni
  • A sült ételek nem tapadnak az aljára, és tiszták maradnak
  • Használat után csak vegye ki a papírt, és dobja el
  • A Topstar sütőpapír újra felhasználható

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hello Dear I am the sales manager Vytautas, of Lithuanian company Istoc and we want to offered for you work-related tools, such as disposable gloves, aprons, headgear,packaging (greaseproof) and baking paper.We do the best prices for our clients. If you are interested, please contact us, we will send best offer for you . It is posibility to take some samples and have a look how it is .If you have same stock for better prices please offered it for me too. Thank you, have a nice day Vytautas [email protected] Külsős link +37065196662 (whatsapp and viber availible)

Kérdések és válaszok: TOPSTAR Sütőpapír 6 m × 35 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOPSTAR Papír na pečení 6 m × 35 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TOPSTAR Papier na pečenie 6 m × 35 cm.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ