AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

TRISTAR MP-2396

Termékkatalógus
TRISTAR MP-2396
3,8 4 értékelés
Elektromos reszelő - körömre, elemes (AA), 3 csiszolófej a csomagban
Kód:  JQ710q1 Termékszám:  MP-2396

TRISTAR MP-2396

Az MP-2396 Tristar manikűr szett nagy segítség az otthoni manikűr és pedikűr elkészítésében. Tökéletesen törődik a kéz körmeivel és a lábujj körmökkel is. Az ápolt  és szép körmök minden ember előnyére válhat, így a minőségi kéz- és lábápolás nem hiányozhat semmilyen háztartásból. A köröm polírozó három különböző méretű melléklettel rendelkezik. AA körömreszelő funkciókhoz egy speciális körömreszelő fejet csatoltunk a készülékhez, a kiegyenlítéshez egy zafírfejet csatoltunk, amely kisimítja a körömreszelés és polírozás után a körmöket. Továbbá egy körömtisztítót is találhatsz a csomagolásban.

A fő előnyök

  • Nagy segítő az otthoni manikűr és pedikűr elkészítésében
  • Köröm polírozó három különböző betéttel
  • Köröm reszelő kiterjesztés
  • Kiegyenlítést segítő fej
  • Polírozást segítő kiterjesztés
  • Könnyen kezelhető
  • Ergonómikus forma
  • Vezeték nélküli akkumulátoros üzembehelyezés

Egyszerű, gyors működés és felhasználás

A készülék használata nagyon egyszerű, rövid idő alatt elkészítheted az egészséges és gyönyörű formájú körmeidet. A polírozó átlátszó fedéllel rendelkezik, továbbá az ergonómikus formának köszönhetően kényelmes tarthatod a kezedben. Működését, két AA elem teszi lehetővé, nem képezik a készülék tartozékát. Kényeztesd a kezed és a lábad luxus ellátással a szép megjelenésért. Lepd meg magad ezzel a kiváló pedikűr és manikűr szettel.

 
 

Paraméterek

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!
Feltétek száma
3 Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!

Tulajdonságok

Feltétek száma
3 Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TRISTAR MP-2396 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR MP-2396. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TRISTAR MP-2396. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRISTAR MP-2396. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRISTAR MP-2396.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ